Aleppo – en skændsel

Af Uffe Ellemann 247

Aleppo, Sarajevo, Srebrenice, Grozny – det er byer, som blev ladt i stikken alt for længe, og hvis navne er sorte pletter på den nyere verdenshistorie. Det er alle byer, som ligger i Europa eller Europas nærområde. Fra København er der kun dobbelt så langt til Aleppo som til Sarajevo.

Det er, som om rædslerne i Aleppo ikke rigtigt fanger sindene i vores del af verden. En amerikansk præsidentkandidat – Gary Johnson, tidligere guvernør i New Mexico, der stiller op for Libertarian Party – blev spurgt til borgerkrigen i Syrien på et amerikansk TV-program for et par uger siden. Han kom med denne afslørende bemærkning: ”What is Aleppo?”… Det var som at genhøre den gamle revyvise fra 1894: ”For det første, hvor ligger Korea?”… Hvad er Aleppo?

Aleppo er en skændsel – for de magter, som hensynsløst bomber byens civilbefolkning, og bruger tøndebomber mod hospitalerne – og for de magter, som hændervridende ser til. De to største slyngler er præsidenterne Assad og Putin. Den første tager alle midler i brug for at bevare magten – den anden stiller disse midler til hans rådighed. Det er ikke længere muligt at få nødhjælp bragt ind. I sidste uge, da der var aftalt adgang for en FN-ledet konvoj, blev den angrebet – af både syriske regeringsstyrker og russiske fly. Nødhjælpsarbejdere blev dræbt. Og russerne har siden løjet groft om episoden. Men er vi efterhånden ved at blive immune overfor deres løgne? De leveres jo i den rette indpakning til medier, der mener at være balancerede, når de viderebringer begge parters synspunkter.

For godt 23 år siden besøgte jeg det belejrede Sarajevo. Blev fløjet ind i et militært transportfly, og kørt rundt i pansrede mandskabsvogne i de gader, snigskytterne terroriserede. Hørte drønene fra det serbiske artilleri, der beskød byen. Det var en oplevelse, der satte sig dybt i mit sind. På et tidspunkt slap verdenssamfundets alt for udstrakte tålmodighed da også op med dem, der hensynsløst terroriserede civilbefolkningen, og der blev grebet militært ind. Det førte til Dayton-aftalen.

Hvad vil ske i Aleppo? Her er Rusland direkte part i krigsførelsen – i modsætning til tragedien i Sarajevo, hvor de blot leverede politisk støtte til serberne. Derfor er det umuligt at forestille sig, at USA og dets allierede vil risikere en direkte militær konfrontation. Det ved Putin. Og derfor lader han sin udenrigsminister holde alle hen med snak, mens man bomber løs, og venter på, at Aleppo overgiver sig.

Putins interesse er at sikre Assads overlevelse, så Rusland kan bevare sine baser i Syrien – og dermed en adgang til Middelhavet, der ikke kan blokeres som ved Bosporus. Det koster enorme summer at føre krigen – og de penge har Rusland kun i begrænset omfang. De kører på reserverne. Og derfor må man håbe på fortsat lave oliepriser og fortsatte sanktioner, så militærmaskinen kan blive udmattet.

Men det er vanskeligt at forstå, at oprørerne i Aleppo ikke for længst er blevet udstyret med våben, der kan afværge luftangrebene. Ikke direkte fra USA, men der er så mange andre kanaler at anvende. Der behøver man ikke rutte med sandheden. Og tør russerne reagere militært på det? Hvorfor er det altid russerne, der skal afsløre vores bluff? Hvorfor spilles der ikke lidt hårdere den anden vej?

Det vi oplever lige nu i Aleppo er så grusomt, at det kalder på usædvanlige modforanstaltninger. Det er risikabelt, javist. Men hvis Aleppo får lov til at drukne i blod, mens vi andre bare skælder ud og siger ”fy!” til de slemme russere – som er fløjtende lige glade – hvor vil de så slå til næste gang?

Der begås krigsforbrydelser i Aleppo – ligesom der blev begået krigsforbrydelser i Sarajevo. Dengang blev der efterfølgende gjort en stor anstrengelse for at bringe de ansvarlige for internationale domstole. Det er på høje tid at forberede de retssager, som i fremtiden skal føres mod de ansvarlige for Aleppo.

247 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos no-brains, lidt synd hvis ingen nød denne video om US Congress medlem Hank Johnson, der tror – at øer er flydende, og man bare kaster en trosse i et par landgangs pæle, spænder et par slæbebåde til – og trækker det der flydende skrammel et andet sted hen. Jeg synes videoen er værd at gentage, trods sideskift:

  3-25-2010_Hank_Johnson_Guam_Tip_Over.wmv
  https://www.youtube.com/watch?v=zNZczIgVXjg

 2. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en anden video om amerikanske politikeres almene viden:

  >>”What Is Aleppo?” Libertarian Candidate Gary Johnson Stumped By Syria Question<<
  https://www.youtube.com/watch?v=nKb2oiJluLk

 3. Af Jørgen F.

  -

  Jeg bekymrer mig kun om en ting om fremtiden Lemche – og det er om Hillary virkelig har reptil øjne når hun tager linserne af om aftenen :-)

 4. Af Jan Petersen

  -

  Lidt Hillary Clinton “guf”, se selv og bedøm selv:

  “WHATS WRONG WITH HILLARY CLINTON ? ”
  https://www.youtube.com/watch?v=iPoFz7w4T1E

 5. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Du følger ikke rigtigt med!

  USA har netop haft B-52 og B-1 på besøg i Tjekkiet, Kan findes på en anonym og fuldstændig ukommenteret video.
  http://www.youtube.com/watch?v=5rLGbE4nTTw

  Så noget har man foretaget sig i relation (????) til Syrien.

  For at være helt ærlig, så tror jeg, at ét af de problemer man har i relation til Rusland er: Ruslands efterretningstjeneste er så uduelig. Man er nødt til at bruge pressen og andre medier til at fortælle russerne, hvad man ønsker, de skal vide.

  Hele hæren af uduelige, pensionsmodne skolelærere dur ikke! Den dur slet ikke i de tidligere WAPA-lande, for der er russerne – om nogen – hadet.
  De forrædere, man havde til at følge missilerne efter russerne med “demonstrationer” efter Nato’s dobbeltbeslutning i sin tid – vi er nogen der er så gamle, så vi husker de primitive vrælende “missilkvinder” og andre ulækre forsagere – de er blevet 30 år ældre og har intet lært. De tåber dur ikke til noget.
  Vi ser, at i Estland, Letland og Litauen, så får de tre linjer på side 5, når det er hensigtsmæssigt at smide dem væk.

  Problemet med den russiske militære efterretningstjeneste er, at den er så uduelig: Den kan ikke opstille noget, der minder om en slagorden for Nato op. De forrædere, der forklædte sig i hegnet til flyvestation, tog billeder af flådebesøg osv.: De er der ikke mere.
  Det er på den ene side meget godt; men på den anden, så kommer man i den situation, at russerne ikke har begreb skabt om, hvad de foretager sig.
  De gamle WAPA-lande er nogle af de mest spionsikre, for er der nogen, der mener, at den eneste gode russer er en død russer, så er det dem. Den russiske militære efterretningstjeneste får INGEN oplysninger.

  Der er de patetiske rester af DKP og lignende ynkeligheder i SF/Enhedslisten – tilsvarende hos Grüne og Linke i Tyskland – de kan lave lidt politisk ballade; men ikke noget seriøst undergravende arbejde.
  Det er som jeg har påpeget: Ingen kan fordrage skolelærere. Vi så nogle medlidenhedsvækkende eksempler under “Finanskrisen”, hvor parasitterne – alle tolv – slog sig ned udenfor banken og “demonstrerede”. Villy Søvndal og Ole Sohn er blevet for gamle, har intet lært og dur heller ikke i dag til noget som helst.

  Jeg tror faktisk, det er et problem, at man ikke har forræderne mere til at fortælle russerne, hvad de bør vide. Dem russerne havde placeret i militære stabe o.lign. de er pensionerede og flyttet hen i afdelinger, der nedlægges. Det har Snowden forårsaget – nemlig en total planrevision – intet er så ødelæggende for militær efterretningsvirksomhed som at fjenden ændrer hele plankomplekset og nye chefer forfremmes til centrale positioner.
  Det enhver stabschef gør som noget af det første er at efterse alle planerne – om ikke andet datoen på planerne (hvis de ikke har været ajourført de sidste 20 år, så er en gennemgribende revision påkrævet – uanset hvad).

  Der kommer ikke de eurostrategiske kernevåben, som lavede så megen ballade, da Gorbatjov var generalsekretær. Alle de Tomahawk missiler, der var til overs er blevet affyret sådan rundt omkring – med konventionelle sprænghoveder. Der er ikke brug for dem. Det, der skal smadres med atomvåben i en given situation, kan man – meget billigere – hælde i hovedet på kommunistsvinene med andre metoder.

 6. Af Niels Peter Lemche

  -

  Borgsmidt, mit mismod kommer ikke af russisk styrke–derom er vi enige–men af vestlige politikere med en rygrad af gele. Deres svaghed pares kun af deres grådighed og magtsyge. Og Putte forstår det lige så godt som Adolf i sin tid, så nu venter vi på det lille papir, ‘Fred i vor tid’.

 7. Af georg christensen

  -

  Allepo – er en skændsel for hele det nuværende såkaldte EUROPA. Et europa som lader sig styre udefra vil aldrig finde sig selv, derfor er Allepo en skændsel modelbeskrivelse af det nuværende europa.
  NB: Hvorfor lyttede europa ikke til tyrkerne dengang de sagde: Assad styret burde fjernes?. Både russerne og iranerne havde været med. Fire år gik, medens europa lukkede øjnene, inden russerne virkelig gik imod “galskaben”, i det fjernstyrede europæiske rige.

  Nu har Europa destrueret sig selv, og en ny begyndelse bør af EUROPAFOLKET fordres.

  NB: Vi ser det overalt i det nuværende EUROPA, folket forlanger noget andet. Hvad dette andet end måtte være, er stadig åbent, men kan kun udvides med “Åbenhed,og ærlighed” og “respekt” overfor “LIVET” og det´s værdi uanset forskellige fortids indoktrinerings modelbeskrivelser i “magtbegærlighedernes” egne navne beskrivelser.

  Europa idag, har to muligheder: første: At lukke sig selv inde og beskytte sig selv, politisk,religiøst og finansielt. grænserne lukkes for alt udefrakommende, andet, grænserne åbnes for først LIVET og derefter den forvirrede “finansmanipulerende” “IDIOTISME”, som idag styres af “reklameindustriens manipulationer”.

  NB: Et demokratisk styret Europa, har ikke længere brug for “hængerøvs politikere og deres hængerøvs andre prædikanter”.

 8. Af georg christensen

  -

  Hele “syrien konflikten” er en “farce”, fuldstændig ulogisk , og på ingen måde demokratisk.

  Europa “især”, naboen, burde sammen med tyrkerne, forlængst have fjernet Assad styret, problemerne med kurderne, var tyrkerne i begyndelsen igang med at løse, men blev forstyrret af tyskerne, som åbenlyst ikke bryder sig om tyrkerne og jøder, (arabere i samlet flok.), jøder og muslimer ligger lavt hos ” det katolsk/protestantiske tyske folk.

  Et tysk folk, som nu burde i øjne se, at deres verdensbank “den tyske bank” forlængst er gået konkurs ligeså deres nest største bank Commers banken, Og “folket” spørger nu sig selv: Hvem skal nu betale.

  Konkurs overfor “syrie folket”, har europa folket forlængst indgivet med det´s nuværende LEDERE. Det samme gælder overfor hele det “arabiske folk” inklusive jøderne og islamisterne.
  .

 9. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu er fremme – selv i svenske aviser – så har vi en indrømmelse fra selv kommunisterne:

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-anklagar-ryssland-for-att-ligga-bakom-hackerattacker/

  Det er så noget vi har kunnet konstatere på Uffes blog gennem lang tid.

  Nu opstiller jævnfør estisk og finsk presse Iskander-M i Königsberg. Russerne truer os igen, så de kan få lov til at myrde løs. Marie Krarup har været savlende tilbedende overfor Putin. Det er helt klar den klassiske russiske politik.
  Vi ser Dansk Folkepartis politik beroende på bevidste usandheder. Ganske som Brexit har været gejlet op i Storbritannien.

 10. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Ser vi på råvaremarkederne, så er det rimeligt klart, hvordan sammenbruddet kommer.

  Olie, kobber, gas, guld og sølv har kørt sidelæns gennem (lidt forskelligt) ½-1½ år. Lagrene er fyldt op.
  West Texas er på 50 USD/brl., hvilket med garanti ikke er den pris raffinaderierne betaler i gennemsnit – ikke med Venezuela i en flammende nedstyrtning, Canada får heller ikke “markedsprisen”

  Situationen ser desperat ud for Rusland. De har guldreserver; men de kan ikke sælge ud af dem uden at guldprisen smadrer mod jorden. Det samme med kobber.
  Der handles formentlig ikke gas på spotmarkedet, fordi det, der holder prisen oppe er langtidskontrakter.

  Problemet for putnikkerne er, at Hillary har planlagt frigørelsen af disse bånd – to dage før 2. debat. Det får mig til at spekulere på om man har noget på Trump fra 2015, der er så groft, at han må trække sig? Jeg vil ikke udelukke det.

 11. Af georg christensen

  -

  Aleppo- en skændsel, fyldt med vestens tomme ” ord” bare, alt for let, bare at slynge ud i æteren. i forvæntningen om, at handlingen kommer udefra, når den så fra russerners side kommer fordømmes den, medens vesten i 4 år bare stod på sidelinien og så på. medens “myrderiet” foregik..

  Hvor er igrunden alle disse værdiløse “ord”, hvor handlingen udebliver, andet som at betragte som en skændsel overfor den vestlige såkaldte demokratiske værdi model? i dens centralstyrede demokratier?, lignende de andres demokratier, eller bare under et, kalde dem “magtbegærets terrorister” overfor LIVET..

  At Tyskerne ikke længere ønsker krig, på samme måde,som syrerne i dag oplever kan jeg forstå, det jeg bare ikke kan forstå, er at de stadig produserer “våben i massevis” for at eksportere dem til andre lande , som så kan følger dem i nye ” tusindårs rigers forfald”

  Det er med mine øjne set “u logisk”.

  Ordet “skændsel” eller “foragt” er bare “tomhedens værdiløshed”. Tomme “ord”, uden handling som med og i “prædikanten” , vælter ud overalt fra “tomhovede prædikanter” medens LIVET mister sin betydning.

 12. Af Jan Andersen

  -

  For at forstå hvad der reelt foregår lige nu, hvorfor Rusland netop har proklameret en no-fly zone over Syrien for alle ikke-invisterede, dvs Nato og USA, kan man se denne rygende pistol:

  4:00 Her fortæller en US diplomt “vi udnytter vaccumet i Syrien til at rykke ind og overtage, og angribe russerne, og måske russiske byer”.

  https://www.youtube.com/watch?v=upu4sWYthMU

  USA truer nu med at sende missiler ind i Rusland hvis ikke Rusland trækker sig i Syrien. Der er plan om at sende 800 US og EU kampfly ind over Syrien og bombe Syriens regeringshær og russerne – Vi er nu på vej mod en atomkrig !

 13. Af Anders Brun

  -

  Jan det er mere om vest gider smadre det russiske styrker i Syrien, jeDet kan usa gøre ganske nemt. Russerne ved dette også. Den russiske retrorik er tænkt internt putin. Putin er nok kommet lidt dybere ind i Syrien end han tænkte og han kan ikke trække sig ud. Ganske enkelt fordi Assads militær er inkompetent og der er ikke noget tilbage af det.

  Det store problem i Syrien er Russerne støtter en slags terrorister shiaterrorister og usa en anden sunni terrorister.
  Russernes problem er at Assad ikke har noget militær tilbage. Dem der kæmper er iranske og Hezbollah. De er modstandere mod Israel, hvis de truer Israel så kommer der en Israelisk reaktion og de er ikke bange for at bekæmpe russerne. Husk Israel har forydmyget det russiske flyvevåben tidligere.
  Så verken Putin eller Obama ved hvordan de kan komme ud af syrien. Løsningen er landet deles og Assad går i exil.

 14. Af Jan Petersen

  -

  WOW, rigtige non bias nyheder fra alternativ medie infowars. Der kan – desværre – nok ikke gå lang tid, før det indlæg slettes!

 15. Af Niels Lemche

  -

  Igen uden megen håb om at se det på bloggen (i går forsvandt det meste):

  Jan Andersen, det er jo bare endnu et eksempel på den maniske russiske propagandamølle. Tænk, hvis folk virkelig så din youtube! Den er dybt afslørende.

  Svaret på Aleppo og russernes svinestreger der er næppe at bombe dem i Syrien, men at skrue op for sanktionerne mod Rusland, der virker temmelig godt. Så ville fallitboet derovre få det sidste stød. Russerne selv svigter næppe Putte, før det går virkelig galt for dem; men hans uhæmmede retorik med konstant gentagne nukleartrusler viser en desperat mand, der forsøger at banke sig igennem med trusler. I Syrien kan man regne med, at amerikanerne svarer med det samme som i Afghanistan, Stinger-missiler, eller hvad de nu hedder i dag. De kan faktisk gøre Aleppo til ‘no-fly zone’, i hvert fald for russiske og syriske fly. Og inden vi ser os om, er russerne endt i endnu et ‘Afghanistan’, og må stikke af med halen mellem benene.

  De har jo intet at betale gildet med. Men de har altid været dygtige til deres maskepier, deres bluff-numre.

 16. Af Svend Jensen

  -

  Amerikanernes og russernes problem er, at de begge er blevet fuppet af muslimerne. Det kan kun være i jihadisternes interesse at hidse USA og Rusland op mod hinanden. Begge lande har absolut ingen vitale interesser i Syrien. Den syriske borgerkrig er et rent internt arabisk anliggende. Alligevel hopper både Obama og Putin i med samlede ben ved at forpligte sig til mere og mere krigsindsast; afslutningsvis med ‘war-by-proxy’ som resultat. De arabiske og iranske politikere må være fantastisk dygtige til deres arbejde.
  Vi andre almindelige skatteydere i Europa kan kun se måbende til, medens vi langsomt bliver trukket ind i den selvdestruktive islamiske sump af had, død og religiøst vanvid. Det er os som får regningen som sædvanlig, når de politiske tåber folder deres ‘talenter’ ud.

 17. Af Jan Petersen

  -

  Password til Mellemøsten er – OLIE. Har altid været det, og bliver ved med at være det. Alt andet er disinformation!

 18. Af Jan Andersen

  -

  Når man ser Berlingske JOURNALIST Poul Høi´s alenlange svada idag på forsiden, spørger man – er den mand JOURNALIST – Poul Høi, fik du nu det hele med ?

 19. Af Jan Petersen

  -

  MSM kunne rapportere mange “artige” sager om Hillary Clinton, men det afholder de sig pænt fra. Gu’ ved, hvordan det mon kan være . . . griner! Iøvrigt er Poul Høi propaganda gylle sgu ikke værd at læse!

 20. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu ser vi alle skolelærerne komme frem som de Putin-nazister, de er!

 21. Af Jørgen F.

  -

  …omkring Poul Høi er mest spændende egentlig om vi læsere fremover altid vil blive gjort opmærksom om det er en blog han skriver – altså at den journalistiske metode og de journalistiske standarder er sat til side – eller om det nu er en artikel af journalisten Poul Høi.

  Glæder mig til at se hvordan Berlingske har tænkt sig at styre det – men foretrækker som forbruger egentlig TV2 chefens udmelding til medarbejderne: Tag jer sammen eller skrid….

 22. Af Jan Petersen

  -

  Poul Høi kunne være ansat på et hvilket som helt rendesten-medie, feks EB. Ved ikke lige hvorfor han er beskæftiget på et såkaldt “seriøst” medie a la Berlingske?

 23. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Selvfølgelig er olie væsentlig – for Mellemøsten og Rusland; men ikke for os andre, der er jo masser af olie – og den skal nok blive meget billigere.

  Rusland knuser sig selv – det er der bare ikke nogen grund til at andre skal lide under. Putin og hans støtter er folkemordere som Hitler. Skolelærere.

  Det er kun første skridt på vejen til at kommunisterne slagter hinanden – som det sket i Venezuela p.t.

 24. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt helt enig – der er masser af olie. MEN . . . . The fiscal break-even cost for different OPEC countries is more than $70 per barrel. Saudi Arabia’s fiscal break-even cost is ~$105.

  Så forvent ikke olieprisen falder. Den er nødt til at stige, med mindre feks Saudi Arabien vil gå bankerot!

 25. Af P. T.

  -

  En advarsel til USA-der bliver ikke flere “fejl bombninger”hvor i efterfølgende undskylder.

  https://www.youtube.com/watch?v=EQ0cTxABUY8

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt lidt om indspist råddenskab i danske magthaver kredse . . . sagen om bogen “Syv år for PET, Jakob Scharfs tid” skrevet af Morten Skjoldager. Med mindre nogen har kriminelle aktiviteter at skjule . . . hvad kan så en simple ord i en bog afsløre?

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN, eftersom jeg alligevel er bandlyst på Uffes blog, så kan jeg lige så godt skrive dette: Hvad med at Putte udgav en bog om sine gerninger i KGB!

 28. Af Jan Petersen

  -

  NPL, der vil vel ikke just være nogen nyhed i det!

 29. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er på ingen måder tilhænger af hverken . . . KGB gangsteren Putin – former DDR kommunist Angela Merkel – Barry Soetoro alias Barack HUSSEIN Obama – eller andre prominente gangstere. Jeg forsøger blot – efter bedste evne – at hitte rede på, hvorfor den håndfuld gangstere forsøger at splitte verden – og tilsyneladende giver input til WW3!

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jan Petersen, det ved vi jo ikke, før vi har bogen. Eller som Scharf siger om sin: Der er intet hemmeligt i den.

 31. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Aleppo er del af en krig, der fortsætter af gammel vane, og fordi ingen ved, hvordan man stopper den slags – eller hvorfor. Allerede i 1917 rykkede engelske, franske og amerikanske hærenheder ind i Rusland for sammen med Zar-diktaturets hvide hær at bekæmpe den røde hær.

  Kampen mellem øst og vest har kørt lige siden, og intet tyder på, at det nogensinde vil høre op. Hvem skulle dog ville det? Krig er bare vidunderligt inspirerende, skabende og motiverende på vort nuværende udviklingstrin, og hvor skulle heltene ellers komme fra?

  Der var en lille pause under 2. verdenskrig. Vesten havde finansieret Tysklands oprustning, og meningen var, at Adolf skulle angribe kommunisterne i øst, hvorefter Vesten ville få friheden til at bringe russerne frihed, demokrati og især kapitalismen uden at skulle ofre et eneste liv.

  Desværre misforstod Hitler opgaven og rettede kanonerne mod det Vesten, der havde finansieret ham. Det var for lusket, men heldigvis fik man lokket russerne ind i et samarbejde, så det blev dem, der fik de største tab. Da russerne havde nedkæmpet Tyskland, var takken dannelsen af Nato rettet mod kommunismen, dvs. Rusland, som altid.

  Alt var atter ved det gamle, og alt er stadig ved det gamle. Det ved man, hvad er. Skal det fortsætte? Det skal det tilsyneladende. Rusland skal underlægges imperiet uanset, hvor mange russiske liv, det skal koste.

 32. Af P. T.

  -

  Aleppo adskiller sig ikke fra andre byer under krig,civilbefolkningen har altid betalt prisen, en
  meget høj pris,fra den antikke verden til i dag-intet nyt under solen.

 33. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Som sagt: Det bliver dyrt for Rusland med Aleppo.

  Irak vil øge olieproduktionen fra Basra. Øget produktion ind i et faldende marked og fulde lagre – tja, så må mængden opveje prisfaldet.

  Nu får vi se, hvad “markedet” siger.
  Det bliver formentlig som det plejer med et prisfald lige efter nytår, måske lidt før: Der skal lige lys og luft i olielagrene.

 34. Af Jan Andersen

  -

  Der har det seneste være snak om som vaneligt af USA og marionetten EU, at man skal til at csætte gang i krigsforbrydelsesdomstolen igen – den selvbestaltede “domstol”.

  Men hvad vil man gøre når man selv er den aggresive og den angribende part, den der invaderer et andet land uden gyldig grund ? I Iraq anganv man den “gyldige grund” kemiske våben, hvad bliver undskyldningen denne gang ?

  En skændsel at Danmark deltager i en invasion af et andet land uden gyldig grund – en skændsel at Danmark igen bomber civile, kvinder børn – de er alle med på dødslisten når Danamrk igen bomber i et land man intet har at gøre, og hvor man ikke er inviteret.

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Tja…. det betyder kun, at Rusland som andre svært belastede, syge kriminelle må forblive på den lukkede afdeling – den korte tid, de har tilbage.

 36. Af Jan Andersen

  -

  BORGSMIDE – jeg ved ikke hvem der er svært belastet i denne krig – men skeletterne vælter ud af skabet – JP´s headline er lige nu at USA betalte et PR firma for at lave falske nyhedsvideoer i Syrien, for at stille al-Queda i et dårligere lys – de fremstod som lokale nyhedsundsendelser, men ren fup.

  Dvs man vildleder den amerikanske befolking, Uffe E, BORGSMIDE, og deres øvrige marionetter – andet kan det vel ikke være.

 37. Af Jan Petersen

  -

  MSM – Main Stream Media – ER siddende magthaveres fjerde magt – i øst og vest. Så vel ikke så underligt, at der lægges røgslør ud over faktiske aktuelle nyheder. Men godt at holde sig orienteret på alternative medier.

 38. Af anders Brun

  -

  Jan P det forklare meget om dig og dine udsagn….

 39. Af P. T.

  -

  Fortalte en vittighed i Tyrkiet i selskab med amerikanske marine soldater,hvor Clintons eskapader var på det højeste i medierne.
  Hvad er 10 meter langt og 2 meter bredt og er brunt og lugter af fisse ?Svar: Clintons skrivebord
  i det orale rum i det hvide hus.Amerikanerne forlod selskabet øjeblikkeligt-humor har de kun over for andre end dem selv.

 40. Af Jan Andersen

  -

  Folk som Uffe E giver kuldegysninger – fordi de enten er korrupte, eller blot læser Main Stream Media, og tager deres holdninger og “viden” derfra.

  Berlingskes Poul Høi har de seneste uger tordnet med en stribe af tilsvarende artikler – men dagens overskrift af Poul Høi tyder på han nu er kommet ud af Wiskey-rusen på hotelværelset et sted i USA, og den hengemte journalist er kommet til overfladen og har taget over Wiskey-tågerne – han er genoptået som journalist – måske lige bortset fra “det er russerne der har hacket”, det véd ingen med sikkerhed – men ok, det tager nok nogle dage for Poul Høi at blive ædru og finde journalisten frem fra tågerne og huske hvordan det er at være journalist.

  Uffe E er også en gammel jorunalist, men befinder sig i en tåge af et eller andet, som kun han selv ved hvad er.

  Clinton Foundation fremstår for hver dag med nye Wikileaks som en parallel regering i USA, og måske verden. En korruption og “maskine” som man ikke troede var muligt at opbygge i dagens verden. Måske konspirationen over alle konspirationer – denne gang har alle sagens dokumener i form af emails og dokumenter, som dokumentere forløbet dag for dag – et hav af folk verden over er allerede begyndt at analysere disse millioner af dokumenter, de første bøger er på vej ud i markedet. Denne gang få vi sandheden, dennegang kan vi selv checke kilderne.

  Dertil foretager USA den største militære mobilisering i mange årtier – det har stået på i et år nu. Man kunne næsten tro Clinton er parat til at starte WW3 mod Rusland for at få magten. Hele verden venter nu på valgets afgørelse, misliserne er opstillet – vinder Clinton forventer alle WW3 starter, vinder trump får vi den ikke.

  Hele den absurde plan om at overtage hele verden ved at “destabilisere” bliver nu mere klar – man har ikke kun tænk sig at destabilisere Mellemøsten og Nordafrika, men også Rusland. Clinton har offentligt (video er på Youube) udtalt at hvis man destabliere opnår man magten og kontrollen.

  Ikke nok vil man destabilisere lande og overtage magten, men også befolkningsgrupper – et punkt Poul Høi glemte idag. Der er en mail hvor det fremgår, om ikke det er ved at være tid for et “forår” for katolisismen !!!! Nok den værste på listen – Poul Høi som ikke er kommet helt ud af Wiskey-tågerne.

 41. Af Jan Andersen

  -

  Aleppo og Syrien afhænger nu af det amerikanske valg, vinder Trump vil situationen blive sat på pause, idet der er en ny leder i USA, som allerede har udmeldt man er for samarbejde fremfor krig.

  Det vil blive som ved traditionelle forhandlinger, tavlen bliver visket ren når en ny forhandler bliver sat på – man starter fra nul. Der er ikke muligt idag, som Obama og Clinton hat kørt sagen op til en WW3 mod Rusland. Der skal en ny forhandler på banen fra USA og EU + Tyrkiet.

  Også Kina er nu i fuld mobilisering, iom Kina er Ruslands allierede. Kina har netop proklameret sin støtte til den siddende syriske regering. WW3 er en trykknap fra at være en realitet – alle har mobiliseret, misiler, ubåde, hangarskibe, spioner, tusindevis af fly er opsat, klar og afventer.

  Hvem havde troet man skulle opleve optakten til og selve WW3. Live på nettet, man kan følge det dag for dag. Man kan ikke lade være med at tænke på EU´s fredspris, give at tåberne i Sverige.

  Vi kan nu kun bede til gud Clinton vælter inden valgdagen, idet det ikke er et spørgsmål om hvormange stemmer man får, men hvem der kontrollere optællingen af stemmer.ne

 42. Af P. T.

  -

  Fornuftige betragtninger og konklusioner (10.50-11.09)

 43. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Tja… hvis en omvendt shitstorm fra mig er det, der skal til for at banke en smule fornuft ind i Dansk Folkepartis bakteriehjerner, så gør jeg det gerne. Den varige gavnlige effekt er noget, jeg betvivler.

  Det lader til at DF undsiger Trump, som det han er: En russisk betalt marionet. At Trump er en slimet karl – dem er der så mange af – er underordnet og noget mange går højt op i. Det farlige er, hvis den idiot får adgang til noget, der er af betydning for Danmarks sikkerhed.

 44. Af Jan Andersen

  -

  BORGSMIDE, viden har altid være nøglen til fremtiden – valgkampen har kastet lys på MSM som viser sig at være korrupte – får man sin viden fra disse medier, ja da er man selv en del af korruptionen – er man ansat i MSM er man en del af korruptinen.

  Spørgsmålet er om hacking og wistle blowers er godt eller skidt, ok eller ikke ok – det er som med Taxi selskaberne der bliver disrupted, nyhedesmedierne er blevet til PR medier, og hacking + wistle blowers er sammen med de uafhængige enkeltmans YouTube nyheds stationer disrupting de traditionelle nyhedsmedier. Denne trend er ikke rigtig kommet til Danmark endnu, men medier som Berlingske er i fremtiden ikke at finde længere, ihverttilfældet ikke i sin nuværende PR-form.

  Denne kombination udgør fremtidens nyhedsmedie – tusindevis af uafhængige vil nu starte med at analysere de mange dokumenter leaket af Wikileaks – og en slags konsensius konklusion vil opstå på nettet. En opgave som et par journalister på Berlingske ikke vil kunne magte.

  De korrupte, og marionetterne, vil i fremtiden blive afsløret, måske det vil forhindre verdenkrige i højere grad end militær magt – pennens magt er tilbage, blot i en ny form.

 45. Af Jan Andersen

  -

  BORGSMIDE, viden har altid være nøglen til fremtiden – valgkampen har kastet lys på MSM som viser sig at være korrupte – får man sin viden fra disse medier, ja da er man selv en del af korruptionen – er man ansat i MSM er man en del af korruptionen.

  Spørgsmålet er om hacking og wistle blowers er godt eller skidt, ok eller ikke ok – det er som med Taxi selskaberne der bliver disrupted, nyhedesmedierne er blevet til PR medier, og hacking + wistle blowers er sammen med de uafhængige enkeltmans YouTube nyheds stationer disrupting de traditionelle nyhedsmedier. Denne trend er ikke rigtig kommet til Danmark endnu, men medier som Berlingske er i fremtiden ikke at finde længere, ihverttilfældet ikke i sin nuværende PR-form.

  Denne kombination udgør fremtidens nyhedsmedie – tusindevis af uafhængige vil nu starte med at analysere de mange dokumenter leaket af Wikileaks – og en slags konsensius konklusion vil opstå på nettet. En opgave som et par journalister på Berlingske ikke vil kunne magte.

  De korrupte, og marionetterne, vil i fremtiden blive afsløret, måske det vil forhindre verdenkrige i højere grad end militær magt – pennens magt er tilbage, blot i en ny form.

 46. Af Jan Andersen

  -

  Korruptionen når nu helt til Jyllands Posten, som idag har en artikel “Plottet mod Amerika”, af mad- og vin anmelderen Niels Lillelund.

  Niels Lillelund påstår at mødes med SEAN WILENTZ over en jødisk brunch i New York. SEAN WILKENTZ fortæller, at Trump er en konspiration mod Amerika, vil overtage magten i Amerika i et plot – og forherliger Hilary Clinton – som han siger “han tør næsten ikke tænke på konsekvenserne hvis Hillary Clinton taber valget”.

  Da jeg så dette 180 graders påstulat, som alle der blot har set bare lidt på de sociale medier vill skrald grine over, har jeg her til morgen undersøgt hvem denne SEAN WILKENTZ er – det viser sig han ikke er helt ukendt, faktisk fremgår han mange steder i Wikileaks dokumenter.

  Bl.a. i denne email fra ingen mindre end SIDNEY BLUMENTHAL, ham præsidenten blacklistede, og sagde Clinton under ingen omstændigheder måtte bruge som rådgiver – men som Clinton alligevel brugte under krigen i Libyen. I denne mail til Hillary Clinton referere han til at han samme med SEAN WILKENTZ har forfattet en artikel, som han skriver”Did this with Sean. Sid”.

  Ovenikøbet sendt fra “U.S. Department of State Case”

  https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/1491

  Vin og Mad anmelderne har lappet alt i sig fra SEAN WILKENTZ, bællet alt i sig som var det dårlig italiensk vin med falsk etiket .

  Man må sige journalismen i Danmark vel idag er stort set ikke eksisterende – man må på de sociale og alternative medier for at få sandhenden.

 47. Af Jan Anderse

  -

  Dette udvikler sig nu dagligt – USA er (ifølge de social medier) gået fra DEFCON 5 for 3 uger siden, derefter til DEFCON 4, og senest USA er efter sigende nu i DEFCON 3. Jeg véd ikke om det er rigtigt, men flere og flere kilder bekræfter det samme. Det er fakta at Amerika har foretage militær mobilisering i USA de sidste 12 måneder.

  Der er mange forskellige (konspirations)teorier på nettet, og man må selv analysere hvad er op og ned, filtrere konspiration fra information.

  https://www.youtube.com/watch?v=2Izqj87TynU

Kommentarer er lukket.