En ”rotterede”?

Af Uffe Ellemann 293

Jeg kneb mig selv i armen, da jeg i DR’s ”Debatten” på TV hørte Folketingets formand kalde Europa-Parlamentet ”en rotterede”. Det skete torsdag aften i en hektisk meningsudveksling om Dansk Folkepartis problemer med at finde ud af reglerne om tilskud fra EU.

Det skal medgives, at stemningen i ”Debatten” er hektisk – det bliver den jo let, når Clement svinger taktstokken – og at Dansk Folkepartis repræsentanter var så klemte i debatten, at det var fristende at tale om ”noget andet”… Men problemet er, at fru Kjærsgaard udtrykkeligt fortalte seerne, at hun deltog i debatten som Folketingets formand – og at hun siden har fastholdt sin ret til at udtrykke, hvad hun mener.

Dermed er udtalelsen blevet et problem for alle andre medlemmer i Folketinget. For deres formand taler nu engang på deres vegne.

EU og Europa-Parlamentet er demokratiske institutioner, som Danmark er medlem af. Man kan have forskellige synspunkter om EU og om Europa-Parlamentet. Jeg har aldrig lagt skjul på, at for mig er EU en gave til det Europa, der i store perioder af historien har været skueplads for blodige nationale opgør. Men jeg anerkender andres ret til at være uenige, og give udtryk for det både i ord og handling. Det er nu engang en af de vigtige europæiske frihedsværdier, som gør EU til en helt særlig konstruktion.

Jeg anerkender derimod ikke, at den fornemste talsmand for det danske Folketing upåtalt kan kalde Europa-Parlamentet ”en rotterede”.

De øvrige partier i Folketinget må kalde deres formand til orden. Det indtryk skal ikke få lov til at brede sig i resten af Europa, at det danske parlament betragter sine partnere som “en rotterede”.

Det er en fornem post, fru Kjærsgaard er blevet betroet. Folkestyrets fornemste. Den skal ikke profaneres med vulgære udfald mod andre demokratiske institutioner, som Danmark skal samarbejde med.

293 kommentarer RSS

 1. Af P. T.

  -

  Hej-Carl-Erik-Pedersen.
  Orker ikke at lede efter din reference til en artikel-har prøvet på deres bibliotek og efter dato.
  De skal linke direkte og det er ikke så svært.1.Oppe i den øverste bjælke hvor de læser en artikel f.eks,fører de musen op og venstre klikker,bjælken bliver blå.2Så klikker de på højre side af musen og en menu kommer frem ,så klikker de på højre side af musen på kopier og begiver dem tilbage til den side De vil indsætte linket på.3.venstre klik og menu kommer frem,klik på højre side og den indsættes og linket virker-det er ikke så svært.-God dag.

 2. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Jeg tror den reelle grund til, at Pia Kjærsgaard ikke er blevet sparket ud er, at man er i færd med at få rotterne i Dansk Folkeparti udryddet (fra toppen). Det er jo ikke Pia Kjærsgaard som sådan; men hele koret af tåbelige småsvindlere, som er Dansk Folkeparti.

 3. Af P. T.

  -

  Ja-https://www.youtube.com/watch?v=1km5ThNVCxk

 4. Af P. T.

  -

  Ja

  https://www.youtube.com/watch?v=1km5ThNVCxk

 5. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Dagens Nyheter, Kalle Holmberg, 1.11.2016, “Ryssars fastighetsköp i Finland misstänks bana väg för ”gröna män””

 6. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Thornvig: Det er selvfølgelig altid en overvejelse.

  Princippet er derimod grundlæggende, at det er en mulighed for at tabe penge – det er der ikke nogen, der kan lide: Russiske gangstere mindst af alle.

  Jeg tror vi skal se de russiske trusler med atombombere og missiler i den sammenhæng. Fortrinsvis er det gået ud over Sverrig; men den fællesnævner, der er på den finansielle side er: Nordea. Der er enorme kapitalindskud fra russere i f.eks. Letland.
  De finansielle sanktioner og pengevask hjælper noget; men igen er Dansk Folkeparti en bande landforrædere, der ønsker at give russisk voldkriminalitet og atomtrusler en fortrinsstilling i kreditorrækkefølgen – derfor er Dansk Folkeparti modstandere af Bankunionen, fordi den ville give en bedre indsigt i bankerne – frem for alle – Nordea’s kriminelle aktiviteter.
  Derfor er Tulletåbens fortid IKKE irrelevant.

  Når man ser på hvad, der er beregnet til at tage tab i en bank, så er det i første omgang aktionærerne. Men der er næppe nogen aktionærer tilbage i bankerne (APM i Danske Bank er en undtagelse – og det er sandt for dyden ikke med APM’s gode vilje – og noget, man arbejder på at komme ud af).
  Aktierne ligger ikke alle i bankerne (slet ikke i handelsbeholdningerne), fordi det ville medføre, at disse aktier på et tidspunkt skulle annulleres. Det vil man jo ikke, fordi det ville betyde, at der ikke var nogen aktiekapital i det hele taget.

  Det man så gør er at finde en stråmand, som man låner pengene til at købe aktierne op fra aktionærerne – men med sikkerhed i egne aktier. Det er der sådan set ikke noget usædvanligt ved: Det er i princippet en omvendt aktieemission. Problemet er, at da disse aktier er usælgelige til egentlige investorer fordi de er værdiløse, så de kan aldrig komme ud fra stråmanden.
  Styrter aktiekursen, så vil banken være nødt til at modtage de egne aktier, som man har pant i – hvilket vil gøre, at disse aktier skal annulleres.

  Det rejser så spørgsmålet, som i tilfældet med Deutsche Bank, at realistisk vurderet, så er der ikke nogen ansvarlig kapital og der er massive tab. Derfor må indskyderne holde for – det vil i tilfældet Nordea formentlig sige resterne af oligarkerne og Putin og hans slæng.

  Altså: Den meget nærliggende mulighed for en rekonstruktion af finanssektoren er, at det er Putin (helt personligt) og hans slæng, der kommer til at bære tabene – og de perspektiver er alt andet end populære i Kreml.
  Vi så, hvor pissesur Putin blev, da hans folks penge forsvandt i de græske banker – og det var langt fra nok til at gøre bankerne “sunde” igen.
  En anden faktor er også, at de russiske midler, der er anbragt så uoverskueligt som muligt i de forskellige banker og banksystemer: De er slet, slet ikke nok til at dække de reelle underbalancer i det europæiske banksystem.

  Se det véd Tulletåben. Derfor er han landsforræder, fordi han ikke arbejder aktivt på, at få Danmark med i Bankunionen og Politiunionen – og han véd, at han burde dingle i sommerhuset.

 7. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Thornvig:
  I den forbindelse går jeg ud fra, at man fra PET’s side har helt styr på, hvilke lån de enkelte toppolitikere har. Bl.a. fordi det ikke er nogen hemmelighed, enhver kan se hvad hæftelserne i en ejendom er – det skal man kunne, for at se om ejeren kan disponere over ejendommen.

  Det vil typisk være sådan, at en skidespræller som Tulletåben “fikser”, at man får et “godt tilbud” fra Nordea. Med sit “kernekunde” koncept (ja, det kalder de det virkelig!), så ejer Nordea disse undermålere af politikere med hud og hår. Dermed sikrer Nordea sig, at de stemmer i overensstemmelse med svenske bankinteresser – ellers opsiges lånet oveni og så går flexidioten konkurs.

  Danske Bank bruger helt målrettet denne teknik til at sikre, at konservative folketingsmedlemmer retter ind efter bankens politik. I et debatforum kom der en savlende anprisning af Brian Mikkelsens sommerhus, der var MEGET; MEGET mere værd end de andre i nærheden – det fra en klakør, der hoverende fortalte, at han var sat til at trolde for Danske Bank – siger navnet Klinkby nogen noget? Anders f.eks.?
  Læg mærke til det Konservative Folkepartis modvilje mod Bankunionen.

  Man ser også Anders Samuelsens krav om topskattelettelser – ellers har han ikke nogen chance for at betale Jyske Bank – det kan man se af oppumpningen af priserne på ejerlejligheder i København – det er nemlig Jyske Bank, der har overtaget fallitboet i BRF.
  De har formentlig bevaret varemærket. Det svarer nogenlunde til at kalde helsekost for KRÆFT!
  Det kan også være Sydbank – de to konkurrerer stærkt om at samle så mange insolvente kunder som muligt.

  Venstre er mere i spredt orden; men som tommelfingerregel kan man regne med, at der IKKE er tale om Danske Bank.
  Socialdemokrater vil være finansieret af Arbejdernes Landsbank – og de har næppe det helt store behov, for de bor til leje – evt. særdeles gunstigt.

  SF’s skolelærere er typisk i Nykredit – de larmede godt nok slemt op, da Nykredit satte administrationsbidraget op.

 8. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Rotterede ” ! — Spær den “mand ” inde –Thomas Borgsmith ! —Hvis han ikke allerede sidder på en af DK ´s utallige –anstalter –som skatteborgerne betaler ufatteligt dyrt for !

 9. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Kapitalismens giftigste affaldsprodukt er koncentreret rigdom, og det eneste politiske system der seriøst ønsker at afskaffe svineriet er kommunismen, der repræsenterer det højest mulige samfundsmæssige udviklingstrin. I ved det jo godt alle sammen. Det er derfor I har lagt kommunismen for had. Kommunistens vigtigste mål er grænseværdier for rigdom og dermed for uligheden og dens ulyksalige følger, korruption, kriminalitet og krige.

  Her i spalterne fremgår det tydeligt, at rigtig mange mennesker – desværre med stemmeret – endnu ikke har nået et niveau, der har hæderlighed, ærlighed og menneskekærlighed som målsætning. Det er alene kommunisten, der er nået så langt. Kommunist er en fornem og korrekt betegnelse for modsætningen til fascist – dvs. antikommunist.

 10. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Mon ikke, at kommunist Willy glemmer, at “Stalin” , Kommunismen slog flere Russere ihjel end Nazismen og 2. verdenskrig?
  Og mon ikke, at kommunist Willy glemmer, at der foregik en enorm tilraning af økonomiske midler af leden kommunister?
  Og mon ikke Kommunist willy glemmer “Stalag lejrene” hvor oppositionen til kommunist partier, sad årevis, som koncentration lejr fanger?
  Mon ikke Kommunist Willy kan drage en parallel til Nord Koreas styre i dag?
  Mon ikke , at kommunist Willy glemmer, at han lever i et demokratisk samfund, hvor hans udtalelser, i et kommunistisk samfund, mod regimet, ville have send ham direkte i arbejdes lejr i Sibirien?
  Mon ikke, at kommunist Willy har total knald i låget?
  M.v.h.

 11. Af Axel Eriksen

  -

  Mon ikke der er mange, der kan se, at kommunisme=fascisme=nazisme?

  En diktator i spidsen og alle andre uden demokratiske rettigheder – ingen forskel!

 12. Af P Christensen

  -

  Tidligere topfolk i EU får dobbelt løn i tre år efter deres afgang.
  Rotterede? Næ.
  Et paradis for golddiggere.

  http://politiken.dk/udland/ECE3455768/tidligere-topfolk-i-eu-faar-dobbelt-loen-i-tre-aar-efter-deres-afgang/?ref=nyhedsbrev_politiken-danmark&utm_source=Politiken&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Nyhedsovervågning-Danmark

 13. Af P. T.

  -

  I Rusland er der stadig en længsel efter tiden under Stalin-se denne video fra 2010-verdenen er ikke sort-hvid-men fyldt med nuancer.

  https://www.youtube.com/watch?v=84NjWVexquw

 14. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er mig en evig kilde til forundring, at der stadig findes mennesker, der betragter den gennemperverterede, amerikanske, antikommunistiske koldkrigspropaganda som sandhed. Der er ikke et eneste sandt ord i det væld af nonsens, som CIA væltede ud over en forsvarsløs USA-truet omverden.

  På et eller andet tidspunkt må det igen blive muligt at beskrive virkeligheden, men formentlig ikke før personer som Carl-Erik Pedersen, Axel Eriksen, blogshitter Borgskit og andre af samme kvalmende kaliber er fikseret i spændetrøjer eller har forladt os. Det burde ikke vare længe, deres alder og forkalkning taget i betragtning.

  De læser stadig løgnene om kommunisme med samme tårevædede andægtighed, som muslimer læser koranen. Det er utroligt, at man slipper godt fra med stolthed at hævde, at kommunisme, nazisme og fascisme er det samme. Det beviser, at ens fordomme er så ødelæggende for fornuften hos vedkommende, at håb om bedring må udelukkes.

  Det forklarer, at nato-ismen har kunnet fortsætte, hvor nazismen slap. Netop nu planlægger og forbereder Nato en ny Operation Barbarossa, version 2.00. Man tror på, at en amerikansk general vil kunne gennemføre, hvad Hitler ikke formåede. Det bliver spændende, fordi amerikanerne har vist, at de ikke har hæmninger, når det gælder brug af atomvåben.

  Russerne er mere civiliserede, men i en nødsituation?

 15. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu ændrer skriblerier på en blog ikke meget – forstået som at f.eks. Pia Kjærsgaard kommer til fornuft, hvilket må anses for umuligt, da begavelsen i fht. selvfølelsen er så forsvindende lille – men man kan maksimere smerten, når konsekvensen af stupiditeten melder sig..

  At en Pia Kjærsgaard er så meget uden selvindsigt, at hun burde vide, at f.eks. Formand for Folketinget er en opgave, der ligger absurd over hendes niveau, der er så kun at forfølge snotaben til maksimal smerte. Man kan ikke forhindre skaden helt, men man kan minimere den – og maksimere modangrebets effekt.

  Tilsvarende med hendes snaskeven Putin – man kan ikke forhindre den perfide undermåler i at gøre skade; men man kan gøre det kostbart for ham.

  Al snakken om et “samarbejde” med Rusland er jo blot et godt råd, som man godt ved ikke bliver fulgt.

 16. Af Axel Eriksen

  -

  Det er mig til evig forundring, at nogen stadig kan være betonkommunist med det in mente, at ingen kommunistiske regimer i længden har vist sig levedygtige i praksis!

  @ JVM, Nordkorea er måske det eneste land, der i dag kan være dit drømmescenario om et kommunistisk “paradis” – hvorfor forventer du, at ældre mennesker med forkalkede hjerner skal forlade et demokrati? Søg du blot selv til eldoradoet Nordkorea!

  @ J H, angiv venligst i hvilke lande USA/kapitalismen har udryddet så mange mennesker siden slutningen af 1800-tallet (1898):
  Og angiv så også, hvor mange Sovjetunionen, Kina, Nordkorea, Cambodja, Nordvietnam Zambia , Venezuela og diverse kommunistiske oprørsbevægelser/regimer i sydamerikanske områder (incl.. Cuba) i samme tidsrum har udryddet!

 17. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Axel Eriksen: Nu begynder idioternes vagtparade – igen. Alle dem, der vil have deres meeeeening “respekteret”. Selvfølgelig skal de ikke respekteres; men mødes med den hån og foragt, de så inderligt fortjener!

  Det er i princippet det samme som med banksvinene, der jamrer så ynksomt, fordi deres svindel viser sig uholdbar – det var jo ikke fordi de ikke vidste, at de lavede bedrageri.
  At jeg så stadig går ind for offentlig afbrænding af banksvin på Kgs. Nytorv, det er så noget, der ikke bliver gennemført! Banksvinene har i stedet valgt den mere smertefulde “gør det selv” metode og hænger sig i sommerhuset – også her har de ikke nogen opfattelse af, hvad de foretager sig – derfor bliver enden langt værre for dem.

 18. Af P. T.

  -

  USAs krige og interventioner 1898-2014
  http://www.leksikon.org/art.php?n=3940&t=512

 19. Af P. T.

  -

  Ofre for USAs krige,efter 1945 og frem.
  http://www.leksikon.org/art.php?n=3940&t=512

 20. Af P. T.

  -

  Ofre for USAs krige,efter 1945 og frem.
  http://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051
  Rettelse.

 21. Af Thomas Borgsmidt

  -

  P.T.: Og det skulle være en undskyldning for, at et perverst misfoster af en kommunistisk skolelærer som Du stadig trækker vejret?

 22. Af Jan Aage Jeppesen

  -

  Ordet “rotterede” kan betyde en gammel bygning fyldt med rotter, så det sproglige udsagn er ikke så entydigt som mange har hævdet.

  Ordbog over det danske Sprog anfører følgende betydninger:

  “… om et gammelt hus, der er fuldt af rotter (OrdbS. (Sjæll.)), ell. om et sted, der er præget af uorden, fattigdom, pladsmangel (menneskemylder, stor børnerigdom), ogs.: moralsk fordærvelse, mangel paa aandelig sundhed, livskraft, udvikling olgn.; sted ell. forhold, der trænger til oprydning, kraftige reformer, udrensning.”

  Den Danske Ordbog kender kun èn betydning:

  “især overført (om) faldefærdig, saneringsmoden bolig.”

  Da EU ikke er et hus men en overstatslig myndighed, må der være tale om, at Pia Kjærsgaard har anvendt betegnelsen rotterede i en af de overførte betydninger, som i intet tilfælde har noget med rotter at gøre. Mest nærliggende synes at være at EU er præget af forhold, der trænger til oprydning, kraftige reformer eller udrensning. Dette ligge helt på linje med Dansk Folkepartis EU-kritiske holdninger. Så mon ikke dette er hvad Pia har ment når hun anvendte udtrykket rotterede om EU?

  Katrine Winkel Holm rammer ned i sagens kerne når hun på sin JP blog skriver:

  “Medlemmerne af Folketingets præsidium kan godt acceptere, at formanden (Mogens Lykketoft) kritiserer Israel. Det er kun EU, der er så sakrosant at det skal skånes for enhver form for formandskritik.”

  Nøgleordet er “sakrosant” der iflg. ODS betyder: “hellig og ukrænkelig eller fredhellig; ofte iron. om person, myndighed olgn., der betragter sig ell. betragtes som hævet over kritik.”

  I sit udfald her mod Pia skriver Uffe nemlig:

  “Det er en fornem post, fru Kjærsgaard er blevet betroet. Folkestyrets fornemste. Den skal ikke profaneres med vulgære udfald mod andre demokratiske institutioner, som Danmark skal samarbejde med.”

  Profanere betyder iflg. DDO: “krænke ved at udvise utilbørlig mangel på religiøs ærefrygt.”

  De eurofile har åbenbart et nærmest religiøst forhold til den overstatslige Union. De reagerer så voldsomt fordi Pia krænker deres religiøse følelser som indeholder et tabu om ikke at forhåne eller drive spot med EU. Egentlig burde Pia vel tiltales efter blasfemiparagraffen hvis det stod til Uffe:

  Straffelovens § 140: “Den, der offentlig driver spot med eller forhåner noget her i landet lovligt bestående religionssamfunds troslærdomme eller gudsdyrkelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.”

  ;-)

 23. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Rotterede” …. hmmm…. EU var i hvert fald rede til visse rotter. F.eks. Pia Kjærsgaard, Tulletåben, Morten Messerschmidt… for nu blot at nævne nogle af parasitterne.

 24. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  U.S.A. og vest verdenen har ikke myrdet 25% af hvad kommunistiske ideologier har; og desværre er sådan; og med den kommunist agression der pågår i verdenen nu, så har vest verdenen ikke myrdet tilstrækkeligt, da vi stadig væk ikke kan være i fred for patrasket, som stiller til med ufred mange steder i verdenen!
  M.v.h.

 25. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er dog utroligt, at en flok gammel kommunister ytrer sig her på Uffes blok!
  Hvis i tror på et rosenrødt billede af kommunismen, vil jeg stærkt anbefale jer at emigrere til Nord Korea, hvor i har alle muligheder til at få jeres kommunistiske drømme opfyldt!

  Og det bedste ved den ordning ville være, at os demokratiske Danskere, slap for jeres kommunist ævl og løgne!
  Tak på forhånd, og jeg er sikker på at mange Danskere vil være villige til, at bidrage til jeres biletter!
  M.v.h.

 26. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H! Hvis du ikke vil oplyse de faktiske tal i dine postulater, men kun til brøkregning – er brøken – kommunister/vesten så enten: 11/4 eller 13/4?

 27. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er ganske glimrende, at kommunist tilhængere giver sig tilkende her på bloggen, for nu kan myndighederne spore dem, så vi i tilfælde af yderligere Russiske aggressioner kan få Putins tilhængere interneret som “5. kolonne” mistænkte, så tak for alle indlæggene, nu ved øvrigheden i Danmark hvor vi kan hente jer!
  M.v.h.

 28. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Axel Eriksen:
  De fleste analyser indeholder en diskussion af om nazismen eller kommunismen var/er værst? De kommer gerne til den konklusion, at nazismen måtte nødvendigvis tages først – af rent praktiske grunde – og en egentlig stillingtagen er som sådan temmelig ligegyldig, fordi det er ikke et spørgsmål, der egentlig kan stilles meningsfyldt.

  Vi så efter krigen, hvordan det snavs blev skubbet ind i SF: Der var de gamle nazister (det var så få af dem, vi fik slået ihjel – der var for mange) og dem som forrådte kommunisterne; men som var kommunister lige vel. De fleste af dem er i dag kreperet.
  Man kan kritisere retsopgøret efter krigen – og det har været gjort – men ingen havde lyst til for alvor at tage fat på spørgsmålet, så derfor lod man som om, at det “bare var fortid”. Det er der ikke noget, der hedder i den virkelige verden – en krig er aldrig ovre.
  Du ser hvordan slaget på Solsortesletten efter alle disse år stadig kan bruges.

  Det efterfølgende problem var, at efterhånden som nazisterne og kommunisterne kreperede så blev kloakken fyldt med affaldet fra universiteterne, der dels ikke havde hjerne til at tage en eksamen, dels ikke kunne begå sig på en arbejdsplads. En af de mere fremtrædende latrinkuler var og er Folkeskolen, hvor deres underlødige og sagligt ubegrundede selvhævdelsestrang og perverse sadisme kan og kunne bruges til at tortere, nedværdige og afstumpe børn.

  Et andet sted at holde kloakdækslet over dem var i finanssektoren, hvor det at dele med nul er og var den eneste måde at “regne den ud”. Jeg har så uendelig svært ved at betragte det som en tragedie, når et banksvin hænger sig i sommerhuset. Problemet er, at de har (som skolelærerne) fået lov til at forvolde så megen skade.

  At DF’erne har skadet sig selv umådeligt er mig temmelig ligegyldigt: Jeg er mere optaget af, at de til stadighed får lov til at regne sig som noget, man kan have omkring sig.
  Nej, de bliver aldrig stuerene.

  Venstre og Socialdemokratiet (Konservative er formentlig uopretteligt ødelagte banksvin) har deres uoverensstemmelser; men når man er seriøs, så ved man også. at alternativerne til hinanden er en åben latrinkule på hver sin side.

 29. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Carl-Erik Pedersen: Man har jo gennem 30 år kendt de kommunister og ladet dem være – ud fra en betragtning om, at det ikke ville være umagen værd at gøre noget ved dem – om ikke andet så spørgsmålet om, hvor skulle man gøre af alt det affald?

  Det blev så besvaret med den rædselsfulde institution, som Folkeskolen, hvor disse undermålere kan fungere som torturbødler overfor børn.

  Vi så jo under lærerstrejken, at befolkningens reaktion var: Bvadr!
  De stikker med jævne mellem hovedet op af toilettet med deres selvmedlidende jamren; men – oprigtigt talt – hvis Putin troede han kunne bruge dem til noget, så har han formentlig opgivet dem som håbløse. De kan bruges til lidt fundamentalist-pres (som volder politiet en del ulejlighed); men ellers ikke noget af betydning.

  Der hvor russerne har sat ind med sabotagen er den såkaldte højrefløj som Dansk Folkeparti, Front Nationale, Alternative für Deutschland, Donald Trump, UKIP og hvad man ellers har… vi får se hvor meget vi kan begrænse skaderne.
  Helt klart bliver der et oprydningsarbejde i EU over de næste år, så man kan få udbedret skaderne; men der er næppe noget specielt uopretteligt, som der var efter 1930’ernes nazisme og kommunisme. Indtil videre taler vi rifter (evt. inficerede) overfor konkurrerende dødsårsager som kræft og bombesprængninger.

 30. Af Thomas Borgsmidt

  -

  J. Hansen: Så genkender vi Dig som det perverse kommunistiske og nazistiske afskum af en skolelærer Du er.

 31. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!
  Ja, naturligvis kan jeg regne det ud – og ved at bruge uægte brøker – hvilket er fuldt legalt – kan jeg få det resultat, at kommunisterne i det nævnte tidsrum har myrdet omkring 3 gange så mange mennesker som den vestlige verden.
  Nazityskland hører ikke med til den del af verdenen, men burde henregnes til den kommunistiske del, da nazistisk og kommunistisk ideologi har så mange fællestræk, at de blot kan betragtes som forskellige tolkninger af samme ideologi.
  I øvrigt gør det ikke den store forskel, da Nazitysklands myrderier er en forsvindende lille brøkdel – ægte brøk – af de samlede myrderier, som de øvrige kommunistiske regimer har stået for!

 32. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Det var forventeligt J Hansen – en ondsindet kommunistisk skolelærer.

 33. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Fascisterne her på bloggen, Carl-Erik Pedersen, Borgshit, Axel Eriksen m.fl., ingen normale individer nævnt – ingen glemt, gør et kæmpearbejde for at tvære noget af deres dybsorte farve af på kommunisterne og høster stor anerkendelse blandt de øvrige kældermennesker.

  Godt forsøg, men det vil ikke lykkes for jer. I er fortid. Kravl tilbage i jeres huller, hvis vi ikke skal komme efter jer.

 34. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Kommunist willy.
  Du er meget velkommen til, at komme efter mig, jeg knækker gerne nakken, på endnu en kommunist!
  M.v.h.

 35. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jørgen Villy Madsen!

  Du må da også gerne komme efter mig – jeg har i mine unge år gennemgået en officersuddannelse. Mon ikke jeg kan huske så meget fra den tid, at det bliver værst for dig selv!
  Og jeg er ikke fascist, da jeg anser den ideologi er lig med kommunismen udøvet i praksis !

  I øvrigt et kompliment for din “argumentationsevne” og dit pæne – måske lidt selvovervurderende – sprogbrug!!

 36. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg stiller mig dybt undrende over At Uffe Ellemann kan samle en flok kommunister på sin blog, da han jo er kendt for sin anti kommunistiske/Russiske indstilling!

  Men det viser jo, at patrasket har roterende fis i kasketten!
  M.v.h.

 37. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Axel Eriksen og Carl-Erik Pedersen: Sådan er de jo – skolelærerne.

  Mht. til at “knække nakken” på de gamle kommunister: Det får du sgu svært ved! Dels har de ikke nogen rygrad, dels vil deres inkompetente kørsel med rollator sandsynligvis involvere dem i fatale konfrontationer med stregerne i fodgængerfeltet.

 38. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Dette er dog en fuldstændig vanvittig polemik! Alle som kommunisterne ikke kan lide, bliver beskyldt for at være nazister, og underforstået, så samles nazister altså på Uffes blog, for igen underforstået, så er Uffe også nazist!
  Er der overhovedet nogen der gider, at høre, eller tage notits af patraskets udgydelser? Jeg gør ikke!
  Disse personer har en debat form, som er så underlødig og uværdig, at den selvfølgelig er proletariats kende mærke! Vor herre bevare os!
  M.v.h.

 39. Af P Christensen

  -

  Det er ikke første gang at der er palaver omkring Folketingsformandens
  ret til at ytre sig. Det er præget af meget hykleri.

  I 2010 kritiserede formand Thor Pedersen fra Venstre klimadebatten
  og madpakkeordninger. Og fik kritik af det fra bl.a Mogens Lykketoft.
  I 2014 var Mogens Lykketoft selv blevet formand og
  øvede nu selv kritik af Israel og støtte til Palæstina.

  Devisen: kritik skal være stueren og komme fra een selv.

 40. Af P. T.

  -

  Grove beskyldninger og ukvemsord kommer man ikke langt med,det udstiller blot en selv.

  Her et link ,som er holdt i en sober tone.
  http://www.folkedrab.dk/………..

 41. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Som jeg sagde: Skolelærer.

 42. Af Axel Eriksen

  -

  Det er ikke en grov beskyldning at benævne Jørgen Villy Madsen for at være en selvovervurderende kommunist!

  Han har jo flere gange nævnt, at kommunister har en højere tænkeevne end andre, og hvorledes med denne udgydelse 4. november kl. 16.15:
  “…… kommunismen, der repræsenterer det højest mulige samfundsmæssige udviklingstrin.”

  Det er sgu` demokratiet, der gør det – og kommunisme er diktatur!!!!!

 43. Af Rune Jensen

  -

  Det er ærgerligt, at et menneske, en person, som jeg har betragtet som respektabel og med normalt rimelige argumenter for sine synspunkter – lige pludselig smider alt til side for at indføre blasfemilove.

  Uffe, der er ikke brug for blasfemi-love her. Og jeg forstår ikke din pludselige forkærlighed for religiøs censur.

  EU er ikke en eller anden guddom med en særlig ret til ikke at blive kritiseret.

  Og der er ganske mange gode grunde til at kritisere EU. Til at ville ud af det også.

  EU er et totaltært forretagende. Det er et diktatur.

  Der er ingen grund til, at vi skal indordne os Angela Merkels sindelag mht. flygtninge.

  Der er ingen grund til, at vi skal vedtage alle de censurlove, som EU vedtager.. Jegh vil gerne have lov at sige min mening i Danmark, uden EU skal ind og bedømme, om det er _hate crime_eller ej.

  Deter tankepoliti.

  Der er ingensomhelst grund til, at vi skal lave love om, hvad folk må tænke, fordi EU siger vi skal. Igen tankepoliti og NewSpeak.

  Der er ingen grund til, at EU skal bestemme, hvad børn må lære i skolen. Det er IKKE EU som skal bestemme, hvad der er rigtigt at sige eller tænke.

  EU er en forfærdeligt fatal og skandaløs fejltagelse. Det er et eksperiment, som gik katastrofalt galt. Det er baseret på diktatur og censur. Ikke noget, jeg kan forsvare på nogensomhelst måde.

  Jeg elsker mit demokrati og min ytringsfrihed. Hvad der end er en trussel miod disse to ting, voil jeg bekæmpe med alt hvad jeg har.

  Jeg er bange for, du har mistet din dømmekraft, Uffe. Fuldstændigt.

  Jeg ønsker ikke at fortsætte under EU diktatur. Og jeg vil gøre mit for, at Danmark også kan komme ud af EU. Og det kan kun gåfor langsomt.

Kommentarer er lukket.