Uvidenheden i højsædet

Af Uffe Ellemann 340

Blandt mine yndlings-westerns er John Fords gamle film med John Wayne som sej kavalleriofficer langt ude vestpå. I en af dem – var det ”Kavalleriets Gule Bånd”? – optrådte Victor McLaglen som barsk gammel sergent, der modtager rekrutterne med denne manende advarsel: ”Watch Them Words!”

Sådan lød det også fra den afgående CIA-chef i USA, John Brennan, da han i weekenden sendte denne besked til den kommende præsidents hær af rådgivere: ”… når han taler eller reagerer, så bare sørg for, at han forstår konsekvenserne, og at virkningen på USA kan være stor”.

Når man ser på den linde strøm af tweets, der siden valgsejren er flydt fra The Donald som skidt fra en spædekalv, forstår man bekymringen. Vi var vel en del, der havde håbet på, at han ville lægge tonen om, når først valgkampen var overstået, men nej… Han har næsten overgået sig selv i udfald mod alt og alle, ofte gamle trofaste allierede.

Senest er det gået ud over EU i almindelighed og kansler Merkel i særdeleshed.

I weekenden lod han sig interviewe til BBC – for øvrigt af Brexit-forkæmperen, den tidligere justitsminister Michael Gove, der blev hældt ud af den britiske efter at have dolket sin premierminister Cameron i ryggen – og fik her sagt, at det var vældigt ”smart” (et Trump-yndlingsudtryk) af briterne at forlade EU. Fordi – som Trump sagde – EU er jo lavet for at befæste tyskernes magt, og han forventer, at andre lande følger briternes eksempel. Og da EU desuden i hans optik er designet til at genere USA på verdensmarkedet, vil han se med sindsro på, at foretagendet går i opløsning…

Han fik også sagt til tyske medier, at Merkel da er en mulig partner – ligesom Putin, som hun her blev sidestillet med – ”men lad os nu se…”

The Donald fik her demonstreret sin uvidenhed om historiske sammenhænge.

Den europæiske integration, som er manifesteret i EU, blev skabt som følge af krav fra USA om europæisk samling. Det var en betingelse for Marshall-hjælpen til Europas genopbygning efter Anden Verdenskrig. Og en vigtig gevinst ved EU har været at hindre tysk dominans i Europa.

Det udtrykte min gamle ven og kollega Hans-Dietrich Genscher fornemt med dette Thomas Mann-citat, da vi i 1990 kårede ham til første udenlandske æresmedlem af Venstre: Hvis man vil undgå et tysk Europa, skal man skabe et europæisk Tyskland.

Det var derfor vi fik Euro’en, trods kraftig modstand fra tyske finanskredse. Den skulle sikre os imod en altdominerende DMark.

Men det er desværre ikke kun Trump, der har glemt historien – eller aldrig har gidet sætte sig ind i den. Det samme gælder det kor af europæiske nationalister, som hylder Trump og hans angreb på den bestående verdensorden med regler og institutioner, som holder store og små sammen i forpligtende samarbejde.

Vi finder det såmænd også her hjemme. Som i den forgangne uge, da det geni, der er EU-ordfører for Dansk Folkeparti, fik udtrykt sin støtte til Putin (og Trump) ved at erklære, at Krim altid har været en del af Rusland – og at Ukraine i øvrigt ikke er en ”rigtig stat”…

Til hr. Berths oplysning: Ukraine var medlem af FN fra organisationens start, også selv om Ukraine reelt var en del af Sovjetunionen. Det var den eneste af de sovjetiske republikker, der havde denne status. Og i 1994 garanterede en række lande – blandt dem USA, Rusland, Tyskland, England og Frankrig – Ukraines grænsers ukrænkelighed til gengæld for, at Ukraine gav afkald på sine lagre af atomvåben.

Ved han det ikke, er han uvidende. Og man kan så spørge forsigtigt, om det er voldsomt begavet at udstille denne uvidenhed?

Men det er måske snarere sådan, at det forholder sig som man fornemmer, det forholder sig med The Donald: Man gider ikke sætte sig ind i tingene, men bralrer bare op med, hvad der passer i situationen. For går den så går den. Og hvis nogen kritiserer, kan man jo bare affærdige dem med, at det kommer fra ”eliten”, altså de der utåleligt bedrevidende, som har ulejliget sig med at sætte sin ind i tingene.

340 kommentarer RSS

 1. Af Niels Lemche

  -

  Så er der hende Maria Krarup. Altså hellere Putin end EU. Hun er bare fars lille pige. Hr. Søren fortalte mig for år siden, hvor vi mødtes i Nymindegab, at han meldte sig ud af hjemmeværnet den dag, Danmark blev medlem af EF (EU).

  Er det i øvrigt ikke fornøjeligt, som alle putlikkerne brillierer med deres fravær disse dage. De er nok ikke blevet ædru endnu! Og så har de nok endnu ikke modtaget instruktioner for, hvordan de skal forholde sig til den engelske højesterets beslutning om, at gummiladyen — der gerne vil være en ny jernlady — ikke får lov til at bestemme helt alene.

 2. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Tænk, jeg føler pludselig den luksus at tro på, at der kan ske noget positivt i Mellemøsten. Men det er nok dagdrømmerier.”

  Givetvis.

  “Altså hellere Putin end EU.”

  Helst ingen af dem. Og jeg har svært ved at afgøre, hvor den største satan sidder: I Moskva, Bruxelles eller Washington. Men jeg læner mod at tro, det er i Bruxelles.

 3. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, nej, ham i Bruxelles er ingen satan, han er bare en lille skiderik.

 4. Af Niels Lemche

  -

  Niels Larsen, måske skulle jeg bare have sagt “en lille snotvalp”

 5. Af Niels Larsen

  -

  Man kan også sige det, som det er, Lemche: han er helt uværdig til at bestride posten og han optræder uværdigt og fordrukkent – hvad han jo også er.

  En ussel karl efter enhver normal standard.

 6. Af Niels Lemche

  -

  OK, der står meget om og af den små Maria i dag i pressen, og senest er hun blevet ‘irettesat’ af Søren Espersen.

  Konen kan have ret i meget, især at russerne vil være vore allierede den dag, vi bliver angrebet af små grønne mænd fra Mars …. hun mener IS-krigere i forklædning. Men Putin satte sig udenfor ved sine selvrådige besættelser af dele af andre lande. Han viste sig som en partner, man ikke kan stole på. Det burde Maria have forstået. Det er her hun fejler.

  Men hun er næppe direkte ansat af Putin, men flakser rundt i det cirkus, der er skabt af den russiske propaganda, der gør EU til det værste vi har, dernæst NATO. Sagt med andre ord, hun er fanget i den nationalromantiske fortælling blandt hendes egne, DF.

  I øvrigt med den logik, hun udviser, så er bilisterne langt større terrorister end nogen anden. De slå langt flere mennesker ihjel end arabiske terrorister fra Mellemøsten, og når de arabiske terrorister benytter sig af biler til at dræbe os, er det bare en naturlig, men uhellig alliance.

  Hvorfor er der endnu ikke en blok herom?

 7. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche:

  Problemet er hvordan man korrumperer: Man yder et banklån (som f.eks. til Le Pen). Så længe, man er artig, så sker der – ingenting. Men er man ikke det, så kommer der en forespørgsel fra banken om, hvornår man har tænkt sig at betale det lån tilbage? Så dukker der grimme oplysninger op om fortiden – noget af det endda sandt.

  Der kommer en støtte til Putler-pladderet soen med klakører på Berlingerne. Vi har set mønstret fra banksvinene – og ser det lejlighedsvis endnu. Her burde disse per- og stupide skolelærere erindre Tys-tys-sagen, der startede med, at et banksvin fra Nordea hoppede ud fra 6.sal og blev til jordbærmarmelade på fortovet. Det er den fremtid klakørerne har – det er Marie Krarup da godt klar over: Hun er klar til at blive lavet til cocktailpølser. Tro ikke at Putler er sentimental. Selvfølgelig er Marie Krarup i overhængende livsfare, hvor hun står og går.
  Der er intet til at holde en agent i snor, som afskrækkende eksempler.
  Det pudsige er, at jeg har set nogle klakører dukke op igen efter et par år med forholdsvis ro, Det er skadedyr og banksvin, der stikker hovedet op af kloakken for at vejre morgenluft.

  Det andet er, at Nordea er i alvorlige og kostbare vanskeligheder: Tulletåben har rodet Nordea ind i slagsmål med en af de bedre begavede: Rohde.

  Skolelærerne er klar til at blive decimeret ved at forlange, at de skal bestille noget – og produktiviteten kan nemt øges 3-4 gange – uden at parasitterne behøver lette røven.

  Det er spørgsmål, der kommer oveni Putlers dagsorden. Klakørerne går en forholdsvis kort og uforholdsmæssig smertefuld fremtid i møde. Det er såmænd ikke Uffe de skal være bange for; men deres ejere.

  Det tredje er, at bankerne ikke står til at redde: De vil køre som zombie-banker (Sydbank har kørt på den måde i 50 år – lige siden Varde Bank gik nedenom og hjem). I “finansverdenen” hedder det ikke overarbejde; men underslæb. Jeg tror vi skal følge, hvordan selvmordene udvikler sig i aldersgruppen 50-75 år – de observationer, jeg har kunnet gøre tyder på en stigning. Dem, der tror, at de har sparet op til pension vil finde ud af – det har de ikke. De har lånt sig selv pengene – og det er altid en dårlig idé!

 8. Af Thomas Borgsmidt

  -

  For dem, der evt. er interesserede:

  http://www.youtube.com/watch?v=JWr8P3w7cVY

  Amerikanerne har ikke begreb skabt om, hvad de står overfor. De siger det dog selv.

  Jeg kan ikke se, at andre end Danmark er i stand til at indtage en ledende rolle her!

  F.eks. for Norge er isen ikke problemet: Det er bakker på vandet.
  Canada kan ikke bygge isbrydere økonomisk. Hvor meget brug, de er for tunge isbrydere er jeg ikke sikker på; men en Knud Rasmussen-klasse koster kun 40 mio. USD – og den kan komme i tjeneste inden udgangen af 2020 – spørgsmålet i USA er besætninger.

 9. Af Flemming Lau

  -

  Niels Lemche 18:05
  Apropos logik. Er truslen pt muslimer, Putin, eller er det bilismen med 167 dræbte i 2015 tal? Næh det såmænd bare humanistisk indstillede danskere, i vores midte, der ikke går af vejen, for lidt blodig familie planlægning. Det er idag tirsdag d 24 januar og samfundet har “traditionen tro” stået fader til ikke mindre end 900 foreløbige fosterdrab dette år, 2017! Den ” humane” organisation folkekirkens nødhjælp står i øvrigt til at miste 50 mio Kr, da Trump idag har underskrevet en lov, der bla forhindre organisationer støtte, der går ind for fosterdrab. Men “Satans engle” i den organisation, fortsætter deres arbejde med “kvinders rettigheder” uagtet at EU har har fastslået at abort ikke er en menneskeret! Gad vide hvormange der går rundt i uvidenhed om dette ?

 10. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Leif Pedersen”:; Det er jo det jeg siger: Du er skolelærer!

  Der eksisterer ikke nogen “pæn” betegnelse for at være skolelærer.

 11. Af Alex Madsen

  -

  …den mistede de i 1970, da de tog de lilla tørklæder frem…!
  Det er nok lidt “Over Stregen” , men også bare en prøve

 12. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lau: Man skal passe på ikke at forveksle politimæssige opgaver med militære!
  Naturligvis skal man terrorisme og narkohandel til livs; men det er en politiopgave – politiets metoder er helt andre end militærets.

  Politiet går efter at anvende den netop fornødne magt – og fejler som oftest ved at anvende for lidt. Militæret går efter den tilstrækkelige magtanvendelse – og kommer dermed til at forårsage “collateral damage”.

  Det er derfor Dansk Folkeparti og SF/Enhedslisten fremmer kriminalitet ved ikke at gå helhjertet ind for EU og institutionerne som Bankunionen og Politiunionen. Vi ser også, hvordan begge “fløjene” er gennemsyret af kriminalitet.
  Dansk Folkeparti er så i almindelighed svindlere og kassebedrøvere, som vi har set med Morten Messerschmidt. SF/Enhedslisten er narkotika-handel og rockerkriminalitet.
  Begge parter er imod EU, fordi det gør udøvelsen af deres kriminalitet vanskeligere.

  Der ER IKKE noget, der hedder legitim EU-modstand. Der ER IKKE noget, der hedder Ruslands legitime interesser!

  Pointen er netop, at Rusland IKKE opererer indenfor loves grænser, hvorfor disse interesser pr. definition ikke kan kaldes legitime.

 13. Af Niels Lemche

  -

  TB, og det var vel også det, som Maria Krarup gjorde. Ak ja.

 14. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Lige præcis!

  Politiet og PET’s opgaver er at bekæmpe kriminalitet – dvs. indvandringsspørgsmål er en politimæssig opgave. Den skal løse med politimæssig metodik: Efterforskning og baggrundsundersøgelser, vaden rundt og stille spørgsmål – kikke i arkiver og forespørge hos kolleger.
  Politimetoder tilsiger en anden indgang til lomme- og tricktyverier end valutasvindel og narkosmugling.
  At man har kunnet bruge søværn og flyvevåben mod kriminalitet og terror – javel, men det er ikke det, de er beregnet til – og det er bestemt ikke den billigste løsning.

  Forsvarets opgave er Rigets sikkerhed, derfor må indsatsen koncentrere sig om de militære trusler – som sådan udgør terroristerne ikke nogen militær trussel. FET er den militære efterretningstjeneste – og den skal principielt ikke løse politimæssige opgaver.

  Problemet med Krarup er, at hun udmærket véd, at hun har uret. Om ikke andet, så fordi jeg har forklaret det. Derfor er der tale om ond vilje fra hendes side. Hun er en landsforræder. Tulletåben er grundlæggende bare kriminel.

 15. Af Niels Lemche

  -

  TB, det er derfor, man aldrig i Danmark ser f.eks. HJV indsat. Det står uden diskussion i loven, at det aldrig kan indsættes mod egne borgere. Så de tager ikke kanonen med, når de skal regulere trafik.

  Nogen andet er HJV kutterne. I de øjeblik, de sejler ud, melder de til SOK og er derefter fuldt operative med våben og det hele. De kunne/kan givetvis anvendes mod fremmede indtrængende fra søen.

 16. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Helt så enkelt er det ikke!

  F.eks. ved fyrværkeriulykken ved Seest foretog hjemmeværnet afspærring af området og løste en politiopgave – hindring af plyndring.

  Fidusen er imidlertid, at der er en skarp grænse, fordi i fredstid er hjemmeværnet under direkte kommando af politiet – specielt politikompagnierne har tjenestegørende politifolk som chefer.

  Problemet er nemlig det “grå område” med “små grønne mænd” – hvornår er det krig og hvornår er det fredstidsforstyrrelser. Det er specielt i det område kommunisterne altid har virket.

  At Tulletåbens korrupte bedragerier er Nordeas (og Sverrig er en bankejet stat!) mere eller mindre illegale angreb på det danske samfund – det er rimelig klart – her er det den svenske stats krampagtige forsøg på at foregive at der er et liv i respiratoren.
  Det store spørgsmål er imidlertid, hvem, der har indskudt pengene i Nordea?

  Det får vi indikationer på ved:

  1) Notere sig, at Sverrig aldrig har villet med i Bankunionen – de vil ikke have posekiggeri i deres banksektor (igen den EJER Sverrig), som er mildest talt kriminel og ulækker.

  2) Atomtruslerne mod Sverrig (og Danmark) har den fællesnævner, at det er russerne, der sikrer deres aktiver fra at blive stjålet – det er jo kun Putin, der må stjæle.

  Derfor er det rimelig klart, at Tulletåbens forbrydelse er ikke alene en forbrydelse mod mønten (som pr. definition er højforræderi); men også landsforræderi ved at bringe nationen i alvorlig fare – hvilket flyvning med atomvåbenkapable bombere mod dansk territorium.

  Der er som sådan ikke den store forskel mellem højforræderi og landssvig – det er principielt to forskellige ting – men straffen er den samme. At Tulletåben er både valutasvindler og bankbedrager på den ene side og landsforræder på den anden. Det ene udelukker ikke det andet. Problemet er, at han ikke kan straffes for begge dele – han har kun et (dårligt fungerende) hoved at hakke af.

 17. Af Niels Lemche

  -

  TB, det ved jeg godt; det var det jeg antydede med, at de ikke tog kanonen med til vejkontrol. I Sest var de direkte underlagt politiet, og bar ikke våben, ligesom i indsatsen ved grænsen (hvor jeg nok synes, at det var at stramme den, ligesom ved bevogtningen i forbindelse med terrormordet i København).

  Og så har vi stadig ikke dødsstraf, men det kan der jo laves om på, især hvis det lykkes for putlikkerne at drive os ud af EU.

 18. Af Flemming Lau

  -

  TB. Det er naturligvis en politiopgave, med indenlandsk kriminalitet. Hjv bistod under krudttønde angrebet, men ubevæbnet. Vi har problemer med at se bevæbnet millitær i vore gader, modsat Belgien og Frankrig. Begrebet gendarm i politiets aktions område, a la amerikanske Swats Teams, en mellemting mellem alm politi og den mere “kirurgiske ” aktionsgrupper. Sidste år blev der i EU beslaglagt 12 000 våben, nok til at bevæbne et par brigader. Tænk på hvad 3-4 målrettede hisigpropper kunne lave af ulykker på Bataclan. Det flyder med våben i Danmark, bare ikke hos den fredelige dansker. Er vi beredt? Uden at gå i detaljer, hvormeget ville 30 målrettede, kunne nå at udrette på Christiansborg, inden de blev nedkæmpet? Hvis LTF pludselig blev grebet af Doc Jones syndromet , og lavede et samlet cross over, så har vi balladen!

 19. Af Flemming Lau

  -

  Et scenarie: 30 mand fra LTF får et Doc Jones syndrom, der får dem til at lave et Crossover. Mål Christiansborg, bevæbning AK 47. Behøver jeg at sige mere?
  Vi mangler gendarmer/Swatteams, masser! En mellemting mellem ordinære betjente og aktionsgruppen. Eller i mill term mellemting mellem specialstyrker og den ordinære soldat. (CEP)

  Sidste år blev der i EU beslaglagt 12 000 våben nok til 2 brigader. Hvormange skulle der til ved Bataclan….

 20. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche:
  Jeg véd vi ikke har dødsstraf – derfor er banksvin henvist til gør-det-selv i sommerhuset – stærkt utilfredsstillende ordning.

  Vi har været i den ballade en gang før: Det var efter krigen, hvor man blev nødt til at indføre dødsstraf med tilbagevirkende kraft. Konsekvensen af ikke at gøre ville have været, at nogen tog loven i deres egen hånd. Freden brød jo ikke ud 5 maj.

  Der har jo været en forfærdelig masse af nazi-forbryderne – af danske – som vi bare har lukket øjnene for. Ikke bare det; men har villet glorificere!
  Tag nu lummerkarlene Axgil, der begge var SS. De er formentlig blevet smidt ud af Legionen for det, så de ikke kunne blive aflivet den regulære vej.
  Man overlevede ikke flere års krigsindsats som SS i det område, hvis man ikke fik lettere tjeneste – hvilket i SS betød: Bevogtning af koncentrationslejre.

  Det er en løgnagtig fortælling som “Matador” giver. Det er så, hvad det er.

  Hvor endte de så, de nazister? Tjo…. det eneste sted, de kunne være, var SF – for dem ville kommunisterne i hvert fald ikke røre ved! De havde jo haft mere end travlt med at angive hinanden til værnemagten.

  Nogle gange er det trættende med al den fællesskab, fordi den er jo kun en gemen løgn.

  Nu er de egentlige registrerede nazister i det store og hele uddøde af naturlig vej; men for 30 år siden var der stadig masser af dem. Problemet er, at dem, der “virker” i SF og Enhedslisten i dag er præcis den samme type som var SS’ere under krigen – ellers var de blevet hældt ud af de respektive partier.

  Nu siger man, at de jo ikke har gjort noget ulovligt under den kolde krig? Med henvisning til de historiske erfaringer, så forekommer den påstand mere end vovelig. Problemet er, at ingen har følt trang til at tage emnet op – hvorfor disse totalitære og modbydelige kræfter tror, at deres ondskab er glemt og vi alle sammen skal være rare ved dem.

  Det er det samme som min gamle klasselærerinde, der den dag, jeg blev student kom vraltende over til mig med det fjogede Villy-Søvndal-grin. Det tog hende ½ minut at finde ud af, at hendes vamle påtrængenhed var uvelkommen. Der er nogen, der ikke fatter noget.

  Nu fik vi ikke et retsopgør efter den kolde krig; men vi ser i dag, at det har udelukkende udskudt problemerne. Der har jo været flere forsøg på at destruere optegnelserne fra dengang. Både Tøjhusmuseet og Frihedsmuseet har jo været udsat for sabotage. Besynderligt nok uden at samlingerne led skade – ved et mirakel – mirakler sker ikke så belejligt! Når man så ikke har retsforfulgt, så må det være ret så ulækre ting, der er blevet lavet.
  Her kan man hæfte sig ved, at det først er nu, at Sømandsforbundets ejendom er blevet afhændet. Preben Møller Hansen restaurant var jo en gemen pengevaskemaskine. Det var ikke fordi pengene ikke blev beskattet; men det var, at de blev beskattet.
  Det er jo problemet med indvandrer pizzaria’erne. Problemet er, at vareforbruget ikke stemmer over til omsætningen. Det er en måde – mod et gebyr – at få vasket narkopenge.

 21. Af Niels Poulsen

  -

  TB

  I stedet for at bruge Berlingske Blogs som din platform hvorfor delagtiggør du ikke din læge i dine spændende tanker? Han vil sende dig til en speciallæge. Du vil få kortlagt din personlighedsforstyrrelse, komme i et behandlingsforløb og få den nødvendige medicin for at stilne dine symptomer.

  Det er venligt ment. Jeg tror, at du vil få det meget bedre, når du bliver medicineret.

 22. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Niels Poulsen”: Nu er jeg over den alder, hvor jeg tager imod “råd” fra et ondartet nazisvin til en skolelærer, som Dig.
  Desuden har Du som skolelærer bevist Din perverse uduelighed, så der er man sikker på idiotisk inkompetence.
  Det er som at regne en “bankrådgiver” for et tilnærmelsesvis menneskeligt væsen.

  Men jeg ser da frem til Din afklapsning – den kommer: Du skal nok blive smidt ud af “Dit” hus – uden pension, for den har Bondo jo smidt væk!

  Det er ikke en trussel; men en konstatering, som man kan komme med, hvis man kan regne, læse og skrive – blot nogenlunde; men det kan Du jo ikke: Du er skolelærer!

 23. Af Niels Lemche

  -

  TB, du har nu ikke ret mht. SS. Frikorpset var en del heraf, da udlændinge kun undtagelsesvis kunne gøre tjeneste i værnemagten. Og de danske tab i 1942 var temmelig overvældende, da de sattes ind, hvor det gik hedest til. Man kan sige, at de betalte prisen for deres dumhed, men man glemmer undertiden, at der fandtes findlandsfrivillige i rækkerne, som nu ville have deres hævn over russerne. Det være sagt uden, at jeg støtter deres sag (selv om det med russerne lyder som en god grund). Men de valgte — forkert — men i situationen var det nok ikke så entydigt. Vi er de lykkelige som (endnu) ikke har været tvunget til at vælge. Derfor er det så meget mere ulækkert, at typer som nogle af dem på bloggene, synes at have valgt mod deres lands (?) interesser.

  I øvrigt kan du have ret mht. det manglende opgør efter 1989. Og, jo, der var simpelthen langt ind i rækkerne på den røde side folk, som skulle være sendt i spjældet for ‘værnemageri’. Det hed det så ikke længere, men meningen er god nok.

  Tyskerne er som sædvanlig langt mere konsekvente end vi, der lever på flødeskumsfronten. De har været temmelig hårde ved tidligere Stasimedlemmer. Derfor er anklagerne mod Merkel så svinske. Havde hun været en del af Stasi, havde hun ikke haft en chance i Forbundsrepublikken. Der er om hende det store slag kommer til at stå i 2017. Den små Marie har nok ikke de store chancer efter, at Juppé er dukket op. Franskmændene kan vælge en konservativ kandidat uden at sælge hele huset.

 24. Af Niels Lemche

  -

  TB, PD: men den gamle myte om de to SS-korps, et til KZ-lejrene og en til felten, den har vist sig ikke at holde vand. Man kunne sagtens komme fra det ene sted til det andet. Ligeledes var skodderne til værnemagten vist ikke helt så tætte, som de sidstnævnte gerne har villet bilde os ind.

 25. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING LAU, du skulle kigge lidt over i Politiken idag. Tysk politi har optrævlet en gruppe, der var i færd med at forberede terror. Desværre for alle de muslimangste var det en højreradikal gruppe.

 26. Af Flemming Lau

  -

  Egentlig tror jeg at en del fra& eliten” skal være glade for at Danmark, ikke fik et rets opgør for langt ind og konservative og Venstres rækker, var der salonfæhigskeit med toneangivende kommunister og socialister..Selv ind i forsvares rækker, kunne man møde disse hampskiftsberedte slanger. Den store ironi var da man kunne fortælle div officerer, at polske enheder havde kugler med deres navn på, i tilfældet af at “ballonen gik op” under den kolde krig. Det er altid interessant at møde tidl fjender, som fx i exyougo. Samme glæde over ikke at blive retsforfulgt, kan den nuværende “elite” nyde når vesten har løst de multikulturelle problemer, på rette måde. Deres store helt Mandela har ikke levet forgæves!

 27. Af Flemming Lau

  -

  Niels Lemche, jeg glæder mig på dine vegne at det endeligt for dine ligesindede, er lykkedes at klaske nogle “myg”. Og pas nu på ikke at få “Kamelen” galt i halsen, men det er måske derfor at der altid er en larmende tavshed fra din side, når den muslimske dominans kriminalitet går udover sagesløse danskere! Men det er måske blot er udtryk for stoisk ro overfor transformationen at Danmark…?

 28. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Hmm…. der var jo “Sommerfuglene”. De fik deres bekomst.

  Det var så nok heller ikke tilfældigt, at Husquarna’en var HJV standard maskinpistol.

 29. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Lige nu er Sverrig under et massivt IT-angreb.

  Jeg havde faktisk forventet noget i den retning, da SEK er kravlet op i 78½ øre. Dvs. tilbage oppe i august niveau, der var klart ustabilt. Med den psykopat i Moskva, så ville jeg beordre skærpet opmærksomhed.
  Den bedste indikator, jeg har på russiske provokationer er kursen på SEK. Sagen er, at Nordea KAN IKKE få deres 1-200 mia. ud af Danmark uden, at SEK ryger i vejret. De lirker som desparate; men flytter man en femøre, så reagerer kursen i modsat retning.

  Sagen er bare, at Sverrig er værgeløst. Jeg har svært ved at se motivationen fra Putins side.
  ¨
  Men det er ikke (alene) et udslag af kommunistens perverse humor – sådan leger man ikke med sine velstjålne midler.

  At det er alvor er der ikke modindikationer af. Det med at “tro” gælder ingen steder – mere.

  Det rædselsfulde er, at den gås til Marie Krarup ikke er klappet inde – vi véd jo godt, at hun er landsforræder – og har vidst det temmelig længe.
  Tulletåben har formentlig selvmedlidenhedens tårer drivende ned om anklerne.

  At disse hensynsløse dyr forstyrrer mig i “Stadler-kvintetten” – tro mig: Det er en personlig fornærmelse.

 30. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Det var med Sabine Meyer!!!

  Perverse skolelærere.

 31. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Tja… så kommer Marie Krarup med en sang fra de kolde lande og Morten Korch – om den hjertensgode landsforræder i Ukraine, som har det så svært.

  Det tyder så på, at hun har forsøgt, at melde det til politiet – de har så spurgt: “Jamen, ER Du ikke landsforræder?”
  I ville blive forbavset, hvor tit det spørgsmål virker – selv på hærdnede kriminelle. Benægtelsen er så indgang til en nærmere udspørgen omkring ting og sager, som politiet godt kunne tænke sig nærmere belyst.
  Den lille dulle Krarup fortæller om er jo et amatøragtigt pseudonym for hende selv.

  “Samarbejder” Marie – med politiet, altså? Ja, det tyder alt på.

  Samtidig er der også en selvmedlidende jammer fra Zornig. Man opgiver jo ikke andre sager, fordi nye dukker op. Selvfølgelig ikke!

  Som om denne blog ikke blev overvåget af politiet – selvfølgelig gør den det – og er altid blevet det. Selvfølgelig passer politiet deres arbejde.
  Man vil så nok også spørge ind til forbindelsen til politiskolen og Nordea, som nogen så skal redegøre nærmere for.

  Når jeg kan finde ud af, at der er noget ravruskende galt, så kan politiet også. De lever faktisk af sådan noget.

 32. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Samtidig kommer jubelmeldingen fra Nordea – uha, det går så godt, så godt.

  Og jo man vil til at være artig – omtrent den samme smøre man fik fra Danske Bank, da den mente, at NU måtte det høre op med ikke at tro på deres løgnehistorier. Hvordan ved man, at et banksvin lyver? Han siger noget – eller tier stille.

  Det væsentlige er, at Nordea stikker halen mellem benene og kryber hjem til Sverrig og væk fra Norge, Danmark og Finland. Den tur tager minimum 30 år – formentlig afsluttes den aldrig. Jeg går ud fra at Kongsgården i Jelling stadig figurerer i Sydbanks bøger som en ejendom, der bare trænger til en kærlig hånd – en perle fundet for pengene.

  Nu kommer der også artige ting frem om Fillon i Frankrig. Sådan noget med tag-selv-betjening i kassen – ganske som Dansk Folkeparti – meget udbredt i de kredse.

 33. Af Niels Lemche

  -

  TB, hellere en Husquarna end det skidt, der ellers var på markedet dengang. Jeg har også skudt med Madsen, i søværnet, og med den engelske Stirling. Især den sidste var crap.

 34. Af Birger Nielsen

  -

  Problemer eller udfordinger.
  Ja, nu får de tyrkiske lærere både problemer og udfordringer med undervisning i evolutionsteorien.
  Religionernes fordummelse har stadig stor magt mange steder på kloden. Også Trump er begyndt at bruge Gud i sine taler, det har et vist gennemslag i visse kredse.

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Tja, nu kommer klakørerne med deres skolelærerinfantilitet.

  Vi har set billedet før:

  Vi så det i 2008-09 med Danske Banks propagandister, der løbende blev mere og mere primitive. Dem skaffede Danske Bank sig så af med – og de forsøger at stikke hovedet op igen.
  Men det er blevet en farlig beskæftigelse at være bankdirektør. De må flytte fra byen og får korporlige tæsk.

  Vi så det med Nordea’s Tys-tys mand, der hoppede ud fra 6. sal. Der er masser af andre, hvor årsagen til selvmordet er “en familietragedie”.

  Vi kommer nok til – ret snart – at se en masse skolelærere, der kreperer.

  Det er sådan det plejer at gå. Jeg giver heller ikke meget for Dansk Folkepartis pensionsplan – den kommer ikke til at virke.

 36. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: En ting er, at man ikke henrettede disse kommunister efter den kolde krig – hvad man burde have gjort; men man satte dem til at passe skolebørn!

  Det må vidst siges at være en fejl, der skal gøres noget ved.

 37. Af Niels Lemche

  -

  TB, tja, men det var dagens orden, at nu skulle vi alle elske hverandre … som ‘the national brotherhood week’.

  Interessant nok er det tyske opgør med Stasi efter 1989. De var ikke særlig blødsødne.

  Problemet er nok, at vi siden 1864 er blevet verdensmestre i ikke at anerkende de krige, som landet deltager i, som krige. Den kolde krig var den 3. verdenskrig, og naturligvis skulle dem, der stod på den anden side — propaganderede for den tabende part — have fået alle taberes skæbne efter en krig: Som danskere var de at klassificere som landsforrædere. Men da det jo ikke var en ‘krig’, så gad man ikke. Man kunne jo nu i NATO erkende, at vi er midt i den anden kolde krig — ikke det pjat med, at det skulle vi jo nødig være, for vi er det — og derfor betragte den krig som en krig, hvorefter det ville være enkelt at klassificere putlikkerne, for så vidt som de overhovedet har hjemsted i Danmark, som landsforrædere. Da de radikale fik afskaffet dødsstraffen selv i den militære straffelov, så kommer man jo til skaffe sig af med dem på anden måde end via domstolene. Det kan blive temmelig beskidt.

 38. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Med “Hjorten”, der ikke vil have “Slæbeankeret” SF med!

  Så er det til at finde ud af, hvem, der kommer til at betale.

  Det bliver skolelærerne.

  Skolelærere har jo ikke nogen pensionsordning – eller rettere: De har sat en uduelig psykopat som Bondo til at bestyre den – så er man da sikker på, at pengene forsvinder.

  Nu har skolelærerne også sat sig i ubetalelig gæld som flextumper, så de kan lige så godt få ophævet de ordninger og betale skatten – og afdrag på gælden.

  Jeg har meget svært ved at se, at der skulle være egentlig modstand i socialdemokratiet mod det. En stemme på SF er jo ikke en stemme på S.
  Man har lige skullet have pandet landsforræderen Marie Krarup ned. Hendes “forståelse” for Putin kan ikke være spiselig for hendes bagland. Og ser man på nettostillingen i Nationalbanken, så har det været et dyrt træk for Nordea.

 39. Af Niels Lemche

  -

  TB, du mener, at den små Maria får smæk af farmand, når hun kommer hjem!

 40. Af Niels Lemche

  -

  LEIF PEDERSEN alias BJØRN SØRENSEN alias BENDTE BENNYSTE,

  Ja nu glider denne blog ud af synsfeltet om ganske kort tid; men typisk at du som forfattere af det ene svinske indlæg efter det andet lige skal have pisset bloggen af, inden den forsvinder.

  Får du afløb for et eller andet, du var ude for som lille?

Kommentarer er lukket.