Franske damer går til makronerne

Af Uffe Ellemann 206

Formiddagskaffen blev denne mandag indtaget på Les Deux Magots i det stille håb, at dagens 90-årige måske ville dukke op på sit gamle stamværtshus… Men ak nej, Juliette Gréco, som fortryllede min generation (også i spøgelsesgevandter som Belphégor) viste sig ikke. Til gengæld var der spænding at hente i formiddagsaviserne, som berettede om søndagens dramatiske valgmøder i Lyon. Her tørnede de to store navne i valgkampen – Macron og Le Pen – sammen, omend de ikke mødtes direkte.

Marine Le Pen præsenterede Front National´s valgprogram – så forudsigeligt populistisk og vulgær-nationalt som et landsmøde i Dansk Folkeparti: En uskøn blanding af vildt overdrevne løfter om sociale ydelser, der skal lokke stemmer til fra resterne af det sønderlemmede socialistparti, og den særlige cocktail af EU-modstand og fremmedfjendskhed, som er i tidens ånd på begge sider af Atlanten. Og den unge Emmanuel Macron samlede tusinder af begejstrede tilhængere til et møde, hvor der blev flaget både med Tricolore og EU-flag, og hvor budskabet lød på stærkere internationalt engagement midt i en Trump-tid, og (beherskede) økonomiske reformer i en tid med voksende bekymring for fransk økonomi.

Macron er pludselig blevet et hot navn efter at den konservative kandidat Francois Fillon er løbet ind i en skandale med store offentlige lønudbetalinger til kone og børn uden at der er leveret en arbejdsindsats. Ganske vist har Marine Le Pen en lignende sag kørende, men det gør tilsyneladende ikke noget større indtryk på hendes vælgere – for det er bare EU-midler, der er misbrugt. Det er igen lidt som i Danmark, hvor Dansk Folkepartis kernetropper tilsyneladende lader sig pacificere af en sygemelding fra ham, der skal bære skylden alene, mens den øvrige partiledelse dukker hovederne og venter på, at stormen driver over. Skal man tro de franske tendenser, er det en givtig taktik…

Der er tre måneder til valget, og det store spørgsmål er nu, om og hvornår Fillon må trække sig som kandidat. Han var absolut favorit, men de seneste meningsmålinger tyder på, at Macron vil overhale ham og gå videre til anden valgrunde. Her er Marine Le Pen sikker på den ene plads – og både Macron og Fillon ventes at kunne besejre hende. Man har i fransk politik en indbygget sikring mod det rene tosseri, i modsætning til amerikansk politik. Men efter Trump-affæren i USA og Brexit, kan man vel ikke føle sig helt sikker. Derfor kommer der ekstra spænding på denne gang. For Marine Le Pen gjorde ingen hemmelighed af, at hun vil gå langt, da hun talte i Lyon: ud af euroen og folkeafstemning om fortsat fransk EU-medlemskab. Og så fik hun også lige sagt, at man skal droppe sanktionerne mod Rusland, for det er helt forkert at påstå, at Rusland har gjort noget galt i Ukraine: Krim har jo altid været russisk. At hun og hendes parti har modtaget millioner af Euro i støtte fra Moskva synes at have generet hendes vælgere nogenlunde lige så lidt, som Trump synes generet af den formodede støtte til hans valgkamp fra russiske hackere. Og som et helt nyt krydderi i valgkampen har WikiLeaks-guruen Julian Assange meddelt fra sit gemmested i den equadorianske ambassade i London, at han også har noget snavs liggende om Macron, som han vil slippe ud på et passende tidspunkt.

Lækkert, ikke?

Macron er et spændende bekendtskab. Ung, charmerende og veluddannet – på det franske eliteuniversitet ENA. Han arbejdede en kort tid som investeringsbankmand hos Rothschild, og skabte sig her en mindre formue. Blev derefter rådgiver for præsident Hollande, og siden økonomiminister, hvor han hurtigt skabte sig et Corydonsk ry ved at føre borgerlig reformpolitik. Da præsidentvalget begyndte at nærme sig, trådte han ud af regeringen og skabte en ny politisk bevægelse – En Marche! – i klar konfrontation med Hollande (der opgav at genopstille) og statsminister Valls, der blev vraget af socialistpartiets vælgere som præsidentkandidat. I stedet valgte de Benoît Hamon, der er en karikatur på en gammel socialist – helt i tråd med Bernie Sanders i USA og briternes Corbyn – med løfter om lavere arbejdstid og større sociale ydelser…

Macron vil kunne hente mange stemmer i socialistpartiet, som er trætte af Hollande og utrygge ved valget af Harmon. Og så kan han noget med damer: Den 39-årge Macron er gift med sin fransklærer fra gymnasiet, der er 24 år ældre end han selv – og blandt hans anbefalere er nu hustruens jævnaldrende Segoline Royal, tidligere præsidentkandidat og tidligere partner til Hollande. Godt gået, Macron!

Og nu venter vi i spænding på, hvad der videre vil ske. Sjældent har en fransk valgkamp rummet så dramatiske elementer – og sjældent har den været så vigtig for os andre. Europa står over for vældige udfordringer, klemt mellem fjendtlige størrelser som Putin og Trump – og det vil være en katastrofe, hvis det utænkelige skulle ske, og Marine Le Pen ender i Elyséet. Fillon ville såmænd være slem nok – for han har også meldt sig på holdet af “Putin-forståere”, der er rede til at skrotte sanktionspolitikken over for Rusland – og hans tanker om reformer kunne være for barske til at holde fast på de vælgere, der står og vakler mellem socialistpartiet og Front National. Hvis Fillon træder tilbage, og det lykkes at finde en ny stærk kandidat – hvor Alain Juppé ville være et godt valg, selv om han også slæber rundt på en grim gammel sag om misbrug af offentlige midler – så ændres billedet endnu engang.

Men da jeg foldede aviserne sammen, og gik ned af Boulevard Saint-Germain efter at være blevet snydt for et gensyn med Juliette Gréco, blev jeg enig med mig selv om, at det bedste bud lige nu nok er at følge de modne franske damers valg – og gå til makronerne…

206 kommentarer RSS

 1. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det fremgår tydeligt af kommentarerne til et af mine tidligere indlæg, at de kræfter der i trediverne var aktive især i Tyskland og Danmark, men også mange andre steder, stadig er særdeles levedygtige. Her i spalterne blomstrer de frodigt. Eksemplerne ovenfor viser, at der i Danmark er elementer, der kan sammenlignes med de brovtende førerdyrkere fra dengang.

  Det ser ud til at vi har materialet til et parti, som det vi lærte at kende så godt. Måske er de allerede kernen. Lemche har en mistænkelig passion for opera og især Wagner, og selvom det er en sikker indikation for førertilbøjeligheder, tror jeg ikke, han har evnerne. Det ligger mere for Blogshit. Udover hans lidt fimsede forkærlighed for Wagner, og den rablende galskab, der er naturlig for hans statur, peger kommunisthadet og hadet til demokrati og medmennesker entydigt i samme retning. Han er førermateriale.

  Vi har med EU haft demokrati i Europa i en lang årrække og meget tyder på, at nu kan fascismen ikke holde det ud længere. Alt tyder på, at vi er på vej ind i ny periode, hvor nationalstaten kræver kæft trit og ensretning i tilbedelse af gud, fører og fædreland. Ak, ja. Vi slipper nok ikke – heller ikke denne gang.

 2. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Admiral Kuznetzov: Er på vej gennem britisk farvand.
  Kedlerne har det tilsyneladende ikke meget bedre – og slæbebåden er nok en fornuftig foranstaltning. Men hvad skal slæbe slæbebåden?

  Jeg havde halvt om halvt troet, at man ville sænke rædslen på dybt vand i Atlanten.
  Men så heldig var Putin ikke.

  Som jeg ser det, så er der forsvarsbesparelser (i forhold til det offentliggjorte budget) i Rusland – her er flåden det mest nærliggende besparelsesobjekt.

 3. Af Niels Lemche

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN, lige i øjeblikket er det Bach; men han er selvfølgelig også tysker. Det er nu lidt mærkeligt, at de største komponister over en hals er tyskere. Men der er nu ikke meget ‘fører’ over Mozart.

 4. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu er skolelærer en beskæftigelse, jeg tidligt valgte fra – koste, hvad det koste ville – og det har ikke været gratis.

  Pas på Verdi, der er så meget i ham.
  Mit største problem med Mozart er, så avanceret og dybt teoretisk han er. Det arbejde han laver i de sidste år med træblæserne er noget, jeg ikke kan finde andre steder. Strygerne – dem KAN han. Kompositorisk teknik er rygmarv. Men manden HØRER komplexe tal!

  Bach nåede langt; men ikke helt derop – det er så til dels ikke hans skyld, for inden Euler kendte man ikke forskellen på de irrationelle og transcendente tal, så Bach lavede den bedste approximation (og den er ikke dårlig) – kendt på tidspunktet – til trancendens.

 5. Af Niels Lemche

  -

  TB, og grækerne forstod fuldstændig sammenhængen mellem matematik og musik. Det ser man i overleveringen om Pythagoras.

  Nå, gad vide om diverse putlere nu ikke er stået af?

 6. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Hmm…. problemet er, at musik er kombinationen trigonometriske, eksponentielle og heltallig matematik. Bach går på den irrationelle approximation, der ligger i kvadratrod 12 – at både kvadratrod 2 og tre er bevist irrationelle betyder dog ikke nødvendigvis, at kvadratrod 12 er irrationel.

  Som jeg husker det, så ligger overtonerne for oboen iht. sin og klarinetten ligger på cos – ved Eulers udvikling af polynomiet.

 7. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Jeg tror ikke helt Du har forstået, hvad der er sket de seneste 14 dage.

  Man har solgt for 8 mia. statsobligation til ½% 2027 (dvs. 10 års løbetid) til næsten kurs pari. Sådan noget gør Nordea ikke, hvis de ikke har en kunde til dem. Det kan næsten kun være Putin personligt. Hvorfor skulle Sverrig (som er EJET af Nordea) ellers gøre det?

  Sagen er, at disse statsobligationer kan udmærket sælges og veksles til USD eller EUR, hvilket Putins små banksvenskere nok skal gøre: Men det bliver til en ganske anden kurs end købskursen. F.eks. kurs 80 – hvis Putin er heldig.
  Nationalbanken kan stikke 1½ mia. kr. i lommen – eller rettere købe amerikanske statsobligationer, der trods alt giver en rente – de går så i valutareserven. I januar købte Nationalbanken for 2 mia. (Det øvrige beløb er først februar).

  Hvordan tror Du ikke Putin reagerer, når hans villige og lydige redskab til Tulletåben, som medlem af bestyrelsen i Nationalbanken, viser sig at have “stjålet” 1½ mia. fra Putin – helt personligt? Jeg tror Putin bliver sur, MEGET sur. Når Putin bliver sur, så slår han folk ihjel – Du kender ham jo – han er så kær på den måde.
  Derfor tror jeg, at Tulletåben kan se frem til særdeles store ubehageligheder (helt personligt) – det spændende bliver om Putin giver ham et nakkeskud. Mit gæt er, at risikoen er overhængende – ikke at jeg har ondt af hverken Tulletåben eller Marie Krarup.

  Det er jo det samme Le Pen er ude for. Hun skal nok få sin sag for – russerne har med bestikkelser købt to hangarskibe, som de ikke kan få noget for – og heller ikke sælge.

 8. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Air Force Two spottet i Kastrup.

  Der er noget, der skal falde på plads.

 9. Af Niels Lemche

  -

  TB, har han ikke noget, der hedder polonium? Langt mindre behageligt end et nakkeskud.

 10. Af Niels Lemche

  -

  I øvrigt TB, ifølge JP er der møde i det franske sikkerhedsråd i Elysée-palæet nu om den russiske støtte til Le Pen. Mon ikke hun skal til at passe på. De skulle jo nødigt hente guillotinen frem fra museet. Men de plejer ikke at være venlige ved forrædere.

 11. Af Niels Lemche

  -

  TB, og alle benægter åbenbart kendskab dertil. Hvilket gør det endnu mere interessant.

 12. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Polonium har begrænset lagerholdbarhed.

  Det, jeg aldrig har fundet ud af: Hvordan lugtede offeret?

  Polonium er jo i gruppe med svovl, selen og tellur – den ene stinker værre end den anden, så polonium skulle være til at få næse på.

  Nej, jeg tror det bliver langt mere spetakulært, så andre forrædere, der kunne tænkes at skuffe får noget at tænke på.
  Tja… franske har det med at være flamboyante.

  At ankomsten ikke er annonceret – det kan jeg så forstå – sparer en masse sikkerhedsforanstaltninger, Men efterfølgende at sige “hvaffor’n smed” ? Det tyder på, at der skal komme en meget ubehagelig overraskelse til Putin.
  Hvis man så også kan gøre Putin ked af det, bare ved at flyve lidt rundt.

  Men der kan være så mange ting – der er jo sket en del i erhvervslivet den seneste uge eller to.

 13. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er unægtelig ikke en fordel for Marine Le Pen, at hun er blevet Russisk finansieret!
  Men jeg tror ikke, at Franske borgere lægger særskilt meget vægt på dette!

  For de normale, etniske Franske borgere, drejer det sig om, at komme ud af Euroen, som absolut ikke har været nogen succes for Frankrig, tvært imod. De vi have Francen tilbage, og de vil have politiske beslutninger for Frankrig, træffes i den Franske regering!
  De vil også have stop for den frie arbejdskraft vandring i Europa, samt selvfølgelig total stop for muslimsk indvandring/asyl i Frankrig!
  Og yderligere, vil Franskmændene, have en fast grænsebevogtning, samt en massiv repatriering, af muslimer til Nord-Afrika, og Mellemøsten!
  De vil også gerne have en folk afstemning, om udtræde af EU fællesskabet, som eks. vis England!
  Alt dette lover Marine Le Pen dem, hvis hun bliver president!
  Dette er der ikke nogen andre partier der lover, så jeg er overbevist om, at majoriteten af de Franske vælgere, stemmer på hende.
  Mvh.

 14. Af Niels Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, det kan du være helt sikker på, at de gør. Det kan gå meget videre. Hvis det franske sikkerhedsråd finder disse forbindelser verificeret, er det sandsynlig, at hun enter sidder i fængsel eller bremses for deltagelse i valget, eller begge dele.

  Modsat England er Frankrig et af kærnelandene i EU, medlem fra den første dag i 1956 og før det Kul og Stålunionen. Der er sikkert mange ting menigmand vil have ændret, men at vende tilbage til en situation som den før Dem 2. Verdenskrig, nej, det vil de ikke. Så lige nu lyder du egentlig bare som en russisk agent for Putins yndlingsversion: Det opløste EU, som gør en række små europæiske stater til et let og naturligt bytte for ham. Selv om han selvfølgelig må finde en grimasse, inden tyskerne bukker begge ender sammen på ham.

  Utroligt, at et fattiggård som Putins Rusland skal optage så megen plads.

 15. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Jeg finder det også mere sandsynligt, at franskmændene genindfører faldøksen – en god fransk opfindelse – og hakker hovedet af soen. Det er der meget mere panache i.

  Generelt er de DF idioter, der er “overbevist” temmelig anstrengende – de er ikke i stand til at deltage i en diskussion, så de er “overbevist” – dvs, ikke i stand til at skelne deres perverse ønsketænkning fra realiteterne. Sandheden er den at virkeligheden bider dem i fjæset hele tiden.

  Det, der sker nu i Danmark, er at Dansk Folkeparti skal tværes ud, som de løgnagtige småforbrydere, de er.
  Det med mere politi kan jo ikke lade sig gøre! Der er end ikke til at fylde politiskolen op med elever – fordi narrehovederne end ikke kan klare de fysiske krav.

  Det er så typisk, at spørgsmålet om grænsebevogtning falder på, at man ikke kan få tilstrækkeligt med kvalificerede til at stå vagt. De åbne grænser er en simpel konstatering af at den metode at bekæmpe kriminalitet er helt enkelt ikke mulig.

  Men ja, Rusland optager ALT for megen plads.
  Det værste er, at de gentager de samme fejl igen og igen.
  At man kan nå til en “forståelse” med Rusland (Putin er jo ikke noget særligt – der er masser andre som ham i Rusland).

  Nu får vi se.

 16. Af Niels Lemche

  -

  TB, selvfølgelig er dødsstraf forbudt i EU, og i Danmark ubetinget også i den militære straffelov, hvilket er idiotisk, for så bliver man nødt til at indføre den postfestum som i 1945, men hvordan er det i Frankrig?

 17. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Årsagen til, at man genindførte dødsstraffen i 1945 var, at havde man ikke gjort det, så havde likvideringerne fortsat. Du tror da ikke man – som ved et trylleslag – den 5 maj 45 holdt op med at skyde landssvigere?
  Selvfølgelig gjorde man ikke det.
  Det var jo nok så meget for at forhindre borgerkrigslignende tilstande, som f.eks. i Grækenland eller Frankrig.

  Der er meget forløjet “Matador” sludder.

  Frankrig havde så et meget mere bittert opgør efter krigen. Mistingette for eksempel.
  Den franske arbejderbevægelse har altid været låst i en hadsk konflikt mellem kommunister og socialdemokrater – hvilket i dag så har medført socialistpartiets kaos.

  Nazisme kommer altid af friktionen mellem kommunister og socialdemokrater. Kommunister er så hadske indbyrdes, at de altid vil støde metastaser imellem socialdemokrater og kommunister. Se bare hvor Ole Sohn endte!
  Hverken Socialdemokrater eller Kommunister ville have ham. Tilsvarende med Auken (begge to). Ida Auken blev radikal. Margrethe er stadig en jødehadende nazist – hvilket hendes jublen så klart peger på.

  Problemet er, at der er ikke plads til et parti mellem socialdemokrater og kommunister – derfor klemmes bumsen ud i fascistiske bevægelser. Det var derfor Hitler svingede ud til “Blut und Boden”. Derfor kom “De Lange Knives Nat”.

  Derfor har vi fænomener som Marie Krarup og Tulletåben.

 18. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Lemche.

  Desværre har de muslimske terrorist angreb i Frankrig, nok rystet Franskmændene mere end vi tror, og de er derfor villige til, at gå i seng med fanden selv for, at få en forandring og mere sikkerhed i landet!
  Men Lemche, nu får vi se hvem af os to, der er nærmest ved sandheden når valget snart kommer! 
  Mvh.

 19. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis franskmændene vælger Marine le Pen skal EU opløses, for så er idéen om et forenet Europa og et europæisk demokratisk århundrede til afløsning af det antidemokratiske amerikanske imperium en uopnåelig drøm. Den samme opløsning ville ramme Danmark, hvis Morten Messerschmidt blev statsminister med et flertal bag sig. Det må ikke ske, og det burde franskmændene, damerne og danskerne vide. Det er politikere af samme utålelige karat.

  Med Trump, le Pen, Wilders, Farage, Morten og lignende som aktive ledere, skal de andre europæiske lande tage sig alvorligt sammen om en ny form for union og finde en samarbejdsform, der gør det muligt at føre institutionerne videre. Ligeså vigtigt er det at inddrage ikke tidligere medlemmer i en sådan ny union.

  Hvis de nævnte populister sejrer er det beviset på, at EU ikke har leveret, hvad den skulle. I en ny union må der andre boller på suppen. Det skal pålægges medlemslandene at vælge repræsentanter, der ser samarbejde om at løse europæiske udfordringer med europæiske metoder som mere tiltalende end de hidtil gældende amerikanske.

  USA skal fratages enhver indflydelse på interne europæiske forhold mens Rusland skal inddrages ved at gøre medlemskabet attraktivt for dem på samme vilkår som alle øvrige, der vil med. Vi skal ikke igen have typer som England og Tyrkiet med, der forhånd at ødelægge samarbejdet. Lad os holde dem og andre i armslængde, indtil de er modne til demokrati.

 20. Af Per Torbensen

  -

  Det klassiske scenario bliver måske nok,en sejrer til Marine Le Pen i første runde,og derefter samler socialisterne og de borgerlige kræfter sig og vælger ved valg en fælles kandidat,glem ikke at Hollande kommer fra en af de mest stinkende rige overklasse familier i Frankrig og spillet er igang bag tykke mure.
  Hollande har ført liberal politik og EU politik imod sine egne vælgeres interesser og franskmændene er vrede-men er de vrede nok til Marine ??

 21. Af Niels Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, helt enig i det sidste. Til maj er vi alle meget klogere. Og det er helt klart, at det kan ske. Et par større terrorhandlinger lige op til valget …

 22. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Det lader til, at Mattis har banket en smule fornuft ind i skallen på Ursula von der Leyen.

  Ingen tvivl om at Tyskland skal bruge flere penge på deres forsvar -. vi taler en fordobling – og så skal de lade være at lade som om de kan sejle, for DET KAN DE IKKE.

  Hidtil har Tyskerne gnedet sig i hænderne, fordi den genoprustning – hvilket i hovedsagen kun er en ajourføring af arsenalet – mere er det ikke, den regnede fabrikanterne med ville ske til grove blodsugerpriser. Det kommer ikke til at ske.
  Tyskland HAR solgt ud af brugtvognslageret – et udmærket sådant og egentlig ikke dyrt; men nu kommer vi til det, der SKAL skiftes: Rusland og Putin VIL have krig.

  Danmark kommer til at anskaffe Taifun, når vi nu har fået F-35 i drift; men de priser (navnlig på reservedele), dem kan de lige så godt tage “en kold tyrker” på.

  Den anden udvikling, jeg kan se, er at USA køber (fremstiller på licens) Huitfeldt-klasser, prisen på en Burke-klasse er 2-3 gange en Huitfeldt – og ærlig talt: Den kan det samme; men med ½-1/3 besætning: Kunne de dog ikke snakke lidt sammen i den amerikanske flåde?
  Det vil ikke berøre de store hangarskibs- og ubådsværfter (f.eks. Bremerton og Electric Boat); men der er masser af mindre værfter, der kunne rationaliseres.

  Det er såmænd ikke dagens situation, der volder bekymringer; men der kan godt gå 10 år inden Rusland er udslettet. Det er tiden EFTER, at Rusland er ophørt med at eksistere.
  Vi ser er voldsomt behov for at lade amerikanerne lære lidt om at sejle.
  De har p.t. en ledig Ticonderoga-klasse i ØSTERSØEN! Det næste bliver sgu en supertanker på Damhussøen…….

  Med en lille smule omkostningsbevidsthed skulle der være enorme besparelser indenfor (evt. udvidelsesmuligheder) det amerikanske forsvarsbudget.

  Tilsvarende med det tyske forsvarsbudget – hvis tyskerne kunne holde op med deres schlimmbessermachen, så er der masser af muligheder for en god og billig masseproduktion .- og ikke som nu : Nasseproduktion.

  Det er som med Grønlandsk “erhvervsliv”: To grene: Fiskeri og nasseri.

 23. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Hmmm….. ret beset er jeg ikke så bekymret endda.

  Vi ser hvordan Trump har de største vanskeligheder med at få sine ministre (og dommere) godkendt. Gorsuch er kommet igennem senatet – efter den fødte formand (vicepræsidenten) ved stemmelighed afgav sin stemme. Det kommer nok til at gentage sig flere gange.

  Det jeg har set er, at Gorsuch (til besættelse af højesteretsdommerposten – ledig efter Scalia) var nederst på Trumps liste. Det bliver nok også tilfældet fremover. Der skal en lang proces med kassation af den øverste 3/4 af Trumps kandidater (som værende åbenlys håbløse), før man kommer til en kandidat, som man kan leve med.
  Betsy DeVos kom også igennem – naturligvis efter skrigeskinken Elisabeth Warren var oppe i den diskant, hun plejer at befinde sig i. Hun forsøgte at filibuste; men blev skåret ned af formanden. Betsy DeVos er bestemt ikke skolelærernes yndling – men man var løbet tør for kommunistiske koncentrationslejrvagter – så hun bliver en undervisningsminister, man kan leve med.

  Det tror jeg bliver proceduren fremover.

  Mht. Le Pen og de andre korrupte landsforrædere, så har de så meget snavs på sig, at de kan plaffes ned én for én. Vi har jo set, hvordan galningen Morten Messerschmidt har fået sæsonkort til straffeboksen (skulle have været den med gitteret – det kan vel nok nås endnu?).

  Vi ser i Danmark, hvordan det går: Ingen tvivl om, at Tulletåben er Nordea (og dermed den svenske/russiske stat.) Lydige og villige redskab. Problemet er bare for ham – og Nordea – at de er oppe imod nogen, der mentalt HAR overlevet Folkeskolens massive fordummelse.
  Dermed forvandles Tulletåben til at være en UNYTTIG idiot.
  Som bevægelserne i Nationalbanken ser ud, så har Tulletåben – uanset hvilket hold, man har på ham – kostet Nordea (og formentlig Putin – man køber ikke ½% 10 år til kurs 98½, hvis man ikke har en kunde til dem) kassen: P.t. 1-2 mia. kr. årligt – lidt efter, hvordan man regner.
  Samtidig er Nordea blevet sparket ud af Norge, Finland – og Danmark: Med aftryk af store beskidte støvler på måsen.

  Tulletåben er for dyr i drift for Nordea, så han har nok ikke langt igen.

  Vi så noget tilsvarende med Bendt Betjent, som til de grader dummede sig på Danske Banks vegne i EU (andre Konservative – med Brian Mikkelsen – i spidsen i Danmark). Der kom så sidste år en meget diskret meddelelse om, at Danske Bank spekulerede mod kronen gennem en stråmand på Cayman Island. Først havde man undersøgt for skattesvig (som der nok var noget af; men ikke sjælsrystende beløb) – men som bifangst havde man åbenbart valutamanipulationen. Det bliver slemt for Danske Bank, der i løbet af de næste år kommer til at fyre halvdelen af de ansatte: Der er ikke nogen kapital i virksomheden – så det er spørgsmålet om at fjerne halvdelen af de UNYTTIGE idioter.

  Ser vi på kommunisterne i SF/Enhedslisten, så er de så tordnende angst for hvad de andres kriminelle narkobander kan finde på, at de nok skal holde sig i ro. Venstre-fløjen er jo alt andet end en enhed – der er tale om et bredt sortiment af kriminelle, som man bruger som Leibstandarte – man kan bare ikke styre dem – præcis som Hitler heller ikke kunne styre SA.

 24. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Ursia von der Leyen:

  http://www.youtube.com/watch?v=kVxAe8YNstg

 25. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nicolai Gädda er død.

  http://www.youtube.com/watch?v=HUkJVwMNeHM&index=3&list=PL8BB1CA0F4379AE27

 26. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Selv Panama er banksvinene fra Nordea blevet for meget!

  jyllands-posten.dk/international/ECE9359653/ejerne-af-mossack-fonseca-er-blevet-anholdt-i-panama/

 27. Af Niels Lemche

  -

  TB, ja, jeg så det med Gedda. Det havde været holdt hemmeligt i nogle dage, men ingen ved hvorfor.

  Nå, nu har Ursia von der Leyen været til skoling hos Mattis. Det bliver spændende at se, hvorledes de andre NATO-lande bliver banket på plads, om dumrianen i stolen herhjemme kan sidde igen efter den gang spanking, der er i vente.

 28. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Er der nogen her i dalen, der har den mindste anelse om, hvad de to herrer Lemche og Goldsmith prøver på at fortælle. Det fremgår tydeligt, at de ikke er i stand til at gøre det selv.

  Dermed være ikke sagt, at vrøvlet har nogen betydning overhovedet. Det kan næppe være tilfældet. Det er udelukkende min interesse for psykiatri, der driver mig.

 29. Af Niels Lemche

  -

  Ja, JVM, det handler om musik, klassisk sådan. Stoppede din interesse med afsyngelsen af Internationale? Og det har ikke en kæft med emnet at gøre. Herligt ikke, fred på jord!

 30. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Jeg aner ikke, hvad det dyr er – udover idiot og skolelærer (meget almindelig kombination) – kan være, at nullet også er kommunist. Har ikke gidet undersøge.

 31. Af Niels Lemche

  -

  TB, jo en af de få, der overlevede. Sidder nok i et bur et eller andet sted med en seddel på døren: Må ikke fodres!

  Men hans sprog er bedre end de fleste af putlikkernes. Det må man lade ham.

 32. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Har lige set Frederica Mogherini’s “konversation” i Atlantic Council.
  Siden dengang hun reddede Kristian Jensen ud af det kviksand han “trumpede” ud i med sine store flade platfødder, så har jeg haft stor respekt for hende. Joe Biden har INGEN humoristisk sans – overhovedet ikke.
  Der hjælper det altså, at man – som Mogherini – har så megen charme, at man kan spartle med den.

  At EU så har fået en langt større udenrigspolitisk rolle end man havde troet muligt for bare et par år siden er helt tydeligt – ikke mindst Mogherini fortjeneste: Skulle en italiener ikke kunne gennemskue en platugle og svindler? Tag lige at vokse op – bare en lille smule.

  Alene den måde hun pakkede Trump’en ind ved, at medgive, at hun også tweetede meget – og havde overvejet om hun skulle få nogen til at læse korrektur på dem. Skulle ikke være nødvendigt – hendes italienske er (ikke overraskende) klart og letlæseligt.

  Hun fik så også placeret den, at selvom Europa bruger ca. 50% af USA på forsvar, så får vi kun ca. 15% ud af det. Der er afgjort plads til forbedringer – som principielt ikke koster penge (det gør det nu alligevel) – men som på ret kort sigt kan have en markant effekt. Mon ikke mankan få spidset rabatblyanten for Taifun.

  Det har været et af mine stående kritikpunkter af EU’s forsvars- og erhvervspolitik, nemlig en rystende ringe effektivitet – bla. har man en tysk industri, der nok er dyr; men som fremstiller kvalitetsprodukter – f.eks. Irans atomcentrifuger (nu kender jeg ikke de detaljer af det amerikanske atomprogram, men jeg tror stadig de anvender diffusionsmetoden) kan kun være lavet i Tyskland. De centrifuger kører med sådanne hastigheder og så vanvittig små tolerancer, at et fingeraftryk (med rene fingre) på en af dem får den til at flå sig selv i stykker – det er ikke som vaskemaskinen derhjemme.
  Man skal her være opmærksom på, at forsvarsindustrien ligger udenfor EU-traktaten.

 33. Af Niels Lemche

  -

  TB, og nu er hun hængt ud på Støvring nyeste blok, der spiller på en udtalelse, hun vist ikke er selv kommet med, men i den forvandskede form er god til at puste til alle xenofoberne her.

  Ja, hun ser godt ud og vil sikkert pryde det europæiske billede i mange år.

 34. Af Niels Lemche

  -

  TB, Støvrings blog er nok også for tiden stedet, hvor de fleste af disse ’skolelærere’ optræder. Jeg forstår godt, at du holder sig væk.

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Tak for henvisningen til den nazistiske landsforræder Støvrings blog. Ikke, at jeg har nærlæst den. Kvalmen ved en skolelærers uvidende kulturpræk tillader kun et hurtigt blik.

  Tænk, at man skal belæres om kultur af nogen, der tror en kontrabas skal op under hagen, fordi den er en violin (det ER DEN IKKE, den er en gambe). Det kan så evt. forklare tilstanden på det frastødende fjæs; men det bliver det kulturelle kendskab ikke større af.

  Ikke et ondt ord om Grèco – skønt min kulturelle smag er mere til El Grecó , som endnu en af Dansk Folkepartis racerensere er ubekendt med. At Støvring så er et tilfælde af raseskændsel – jeg mener: Krydse hvid dansk landrace med Yorkshire?

  Jeg indrømmer gerne, at jeg kan ikke døje nazistiske landforrædere – specielt ikke, når de også er skolelærere og udlærte torturbødler – kender end ikke Euler. Det bliver ikke meget bedre med Tulletåben, som er banksvin og deler med nul – og så er han tilmed et svensk banksvin og forbryder mod mønten.
  Det er på høje tid vi får genindført dødsstraffen for disse alvorlige forbrydelser. Desværre er de bødler vi fik udlært under krigen til at tage sig af forrædere og landssvigere døde for en del år siden. Men hvad – der er en del, at øve sig på.

  Vi kommer nok til at leve et stykke tid med disse svensk ejede Nordea-banksvin. Det betyder dog ikke, at vi ikke med største (og lydeligste) afsky skal vende os fra dem og betegne dem, som det, de er: Landsforrædere – de får os jo til at hugge i blokken!

  Det er da rigtigt. at Mogherini skeler og har hul mellem fortænderne (som Elisabeth Schwarzkopf – det er Damrau, der skeler); men det gør alt sammen ikke noget, når bare man har charme – det kan man jo heller ikke gøre for – kan man vel? Sono de Affrica??
  Ja, ja, nu kommer jeg.
  Nu er det det mærkeligste, der bliver udnævnt til “kulturpersonligheder” – jeg har endog set Kim Larsen anprist i Berlingske…. ak, ak, ak….. “Rytmisk musik” – det betyder jo alene, at man ikke kender forskel på en altnøgle og en piccolo (altså ikke ham, der kommer med Puccinien på kaféen – nej, det var heller ikke den Grecó malede).

  Det, der overrasker mig ved Mogherini er faktisk, hvor dygtig hun er – hun kan jo tage en nordmand som Stoltenberg med i snor, som en anden hundedame.
  Hun har jo på ingen tid foldet kommunisterne i Spanien og Italien sammen.

  Ak, nej. De skolelærere bliver ved med at tilføje os mennesker lidelser med deres selvhævdende og perverse nonsens.

 36. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det er såmænd ikke fordi, jeg holder mig væk. Nazisvinet og landsforræderen har mig i filtret. Han er så ømskindet, når han forfølger jøder mm.

  Men han kan jo heller ikke lide den sidste tur til dyrlægen for at sove.

 37. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det gode ved Lemche og Borgschidt – hans betændte appendix – er, at vi får demonstreret nogle af de mest afskyelige sider af det menneskelignende sind til skræk og advarsel. Jeg håber, at folkeskolen bruger disse indlæg og gør det klart for den uskyldige ungdom, at når man kommer så langt ud, er der ingen redning.

  Intet kan hjælpe disse to gennemperverterede skabninger i deres evige kamp for at vriste sig ud af de forvrængede opfattelser som et perverst kønsliv helt ødelæggende har påført dem. Det er flot, at de har været i stand til at projicere deres mentale mangler over på deres omgivelser, men det er ikke den rigtige løsning – her hjælper kun det hvide snit.

  Dog, lad os under alle omstændigheder takke dem for den indsigt i sindets dybeste og allermest ulækre afgrunde, som de har bragt – og sikkert fortsat vil bringe – for dagen. Det er det de kan.

 38. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Tja… den gennemsnitlige læser kender nok til skolelærere til at se, hvem de perverse er.

 39. Af Niels Lemche

  -

  JØRGEN VILLY MADSEN, nå er du virkelig Allan Hansen. Nu ligner dine udfald til forveksling hans.

  Der er kun én ting at sige: Farvel og tak. Bitre gamle mand, hvis livsdrøm ikke gik i opfyldelse.

 40. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche:

  Vi må lige holde os USA’s interesse i Nato for øje.

  1) Den umiddelbare er fjernelse af atomtruslen mod USA – dvs. Ruslands totale afvæbning. Så længe Europa er under den amerikanske atomparaply, så udvikler Europa ikke atomvåben udenfor USA’s kontrol. Fjernes Ruslands militære trussel IKKE, så vil Tyskland på et tidspunkt være nødt til at udvikle atomvåben – hvilket en del andre Europæiske lande også kan gøre.
  Tyskland kan bare gøre det på en eftermiddag. Er Tyskland tvunget til det, så er der en håndfuld andre, der også er det – Polen f.eks.
  Selv Trumpetossen vil kunne bringes til at indse, at de problemer, man har med de aparte idiotier som Nordkorea og Iran, hvor nazister, der er lige så perverse, utilregnelige og afsindige som landsforræderne Tulletåben og Præstesoen er. Nu sætter Støvring sig så på listen over psykopater som skal nedkæmpes – et ondt og perverst dyr.
  Tror Du ikke, at Mattis ikke har rekognosceret – selvfølgelig har han det.

  2) Nordatlanten! USA vil IKKE én gang til opleve det, som skete under 2. verdenskrig, hvor en håndfuld tyske ubåde terroriserede de amerikanske kyster – fuldstændig som det passede dem. Det er den største ydmygelse, den amerikanske flåde nogen sinde har været udsat for – i den sammenligning er Pearl Harbor en ubehagelig overraskelse – ikke mere. Tyske ubåde ydmygede – efter for godt befindende – under “die Zweite Glückliche Zeit” USA, der end ikke kunne forsvare sine egne kyster. Hawaii var flådens operative reservebase – af en ÅRSAG! Nemlig den: Skulle det gå galt, som det gik, så var det noget, der skete ude midt på Stillehavet – og man ville have tid til at erstatte materieltabene.
  De 11 første Essex-klasse (CV-9 til CV-19) hangarskibe er alle beordret INDEN Pearl Harbor! CV-9, 10 og 11 [Essex, Yorktown (egl. Bon Homme Richard) og Intrepid] er køllagt INDEN Pearl Harbor. Sammen med [Hornet (egl. Kearsage), Franklin og Ticonderoga (egl. Hancock) – er alle fra Newport News i Virginia – på ØSTKYSTEN. Hele Essex-klassen er bygget på Østkysten.
  Ticonderoga blev så på bedding forlænget og først brugt som øvelses og udviklingsfartøj – fordi CV-6 Enterprise faktisk overlevede.

  Yorktown-klassen var faktisk ikke i Pearl Harbor den 7 december 1941 (Enterprise kom godt nok ind om aftenen); men Yorktown var i transit og Hornet var under uddannelse på Østkysten. Det var DERFOR Yamamoto IKKE fandt hangarskibene i Pearl Harbor. For Japan var krigen TABT – INDEN Pearl Harbor.
  Det hele hang på Atlanten – værfter mm. Læg mærke til, at Kaufmann’s aftale med USA er undertegnet 9 april 1941 – INDEN USA går ind i krigen. (At man så begynder anlæggelsen af baser på Grønland en måned inden – det er så noget andet. Island i JULI 1941).

  De ondsindede skadedyr i Dansk Folkeparti er landsforrædere og bør behandles som sådan!

  Altså USA giver ALDRIG slip på kontrollen af Nordatlanten – koste, hvad det koste vil! Dertil har man sine kyster for kære. Problemet er, at uden Danmark, Norge og Island, så kan det komme til at koste rigtigt, rigtigt meget – fordi vi KENDER dette særdeles barske og forræderiske farvand. Der er FANDEN til forskel på at sejle i is ved Grønland og med bakker på vandet ved Norge. Det KAN amerikanerne IKKE. Slet ikke med noget, der er toptungt – med indbygget slagside – som et hangarskib.
  Problemet er at med næsten ingenting, så kan russerne binde et par hangarskibe – og de er ALT andet end gratis i drift – konstant. Russerne behøver end ikke at stå ud af havnen.

  For fuldstændighedens skyld skal nævnes, at både North Carolina- og South Dakota-klassen var HELLER ikke i Pearl Harbor.

  Situationen i dag er, at alle hangarskibene er i havn undtagen den, som Willemoes følges med. Der er pladder om, at flyvemaskinerne ikke har det for godt – det er måske rigtigt; men det ville jeg ikke regne med, hvis jeg var enten landsforræder eller på anden måde kommunist. Rusland kommer ikke ud af havn – det skal USA nok sikre sig.
  Denne gang er der ikke nogen nåde! Rusland vil blive knust i sit eget blodbad.
  Det er derfor så dumt, så dumt, at landsforræderne i Dansk Folkeparti lefler for kommunisten Putin, som de afskyelige nazistiske landssvigere, de er.

  EU skal også nok overleve – som Mogherini småfnisende bemærker om Brexit – tja, hun har hørt om det; men ikke nærmere. Og jo, Ursula von der Leyen er klar over, at hun ikke får lov til at køre på frihjul – mere. Hvis Merkel skulle blive fældet, så tager von der Leyen over – og det kommer Putin til at begræde noget så inderligt, hvis det sker.

  Putin sidder som Hitler i sin bunker – og ham lefler Marie Krarup for. Jo før vi får henrettet de landssvigere, jo bedre. De er jo ikke bedre end andre svenskere.

 41. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Der må vel komme en afregningens dag for Danmarks Ilse Koch – Marie Krarup – hun kan heller ikke dække sig ind under at hendes ejer, Vladimir Putin, bare gav hende ordrer at følge. Marie Krarup er medansvarlig for folkemordet i Aleppo.

  Koch committed suicide, at Aichach women’s prison on 1 September 1967 at age 60.[22] She suffered from delusions and had become convinced that concentration camp survivors would abuse her in her cell. On one of his scheduled visits, her son was stunned to learn that she had killed herself the night before. Koch’s body is buried in an unmarked and untended grave in the cemetery at Aichach.

  Ikke desto mindre fortsætter Marie Krarup sin russiske misinformationskampagne i Berlingske. Hun skulle have undervist i gymnasiet i samfundsfag og erhvervsøkonomi – hvilket hun så tydeligt ikke er kvalificeret til.
  At man lader sådan et udyr komme i nærheden af BØRN og unge mennesker! Det er mere end ulækkert.

 42. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Der er jo ikke nogen tvivl længere: Putin har skruet op for sin løgnekampagne – Marie Krarup m.fl. brøler op om “karaktermord” – mage til sludder: Marie Krarup har ikke nogen karakter – slesk følgagtighed overfor folkemorderen Putin.

  Man kender jo nazister, når de står og skråler deres løgne.

 43. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det interessante bliver Nationalbankens auktion af skatkammerbeviser: SKBV-17II – dvs. 3 mdr. løbetid. Det sjove ved dem er, at renten (omregnet på årsbasis) er -1%. på skatkammerbeviser, mod kun -2/3% på indskudsbeviser.

  Nu er det almindelig kendt, at banksvin IKKE KAN REGNE. Når idioterne roder rundt med tasterne på lommeregneren så står der ERR. Kvajpanderne har IGEN delt med nul – det er altså en MEGET dårlig vane.

  De har aldrig fattet at funktionen f(x) = x^1000/exp(1,001x) går mod nul for x gående med uendeligt. L’Hospitals regel tror de, har noget med aktiv dødshjælp at gøre.

  Summen af kardemommen er: Vi ved jo godt, at Tulletåben (der sidder i Nationalbankens bestyrelse) er Nordeas lydige og villige instrument til bedrageri og valutasvindel.
  Vi ved også, at det eneste, der kan konkurrere med hans ondsindede kriminalitet og landforræderi er hans ubeskrivelige stupiditet – han er virkelig så torskedum, at jeg får tårer i øjnene.

  Det er ikke tilfældigt, at jeg har henvist til Newton – for infinisimalregning har banksvin aldrig fattet en brik af. Det er kun ret og rimeligt, at Newton udmåler straffen for landsforræderne i Dansk Folkeparti: Henrettelse under tortur – så “Folket” har noget at grine ad.

  Men på et tidspunkt, så kommer det formentlig til at gå op for banksvinene, at Tulletåben er MEGET dyr i drift som landsforræder og valutasvindler.

  At Putin får Marie Krarup til at invitere fjenden til at atombombe landet – er IKKE smart. De penge han har stjålet og anbragt i Nordea – de forsvinder uanset. At Tulletåben gør alt for at Nationalbanken rager dem til sig – ikke at idioten har fattet, hvordan – det trænger IKKE ind i pæleormenes tykke skal.

  At sabotere med deres nazistiske skrigerier, det bliver værst for Dansk Folkepartis narrehoveder – for på et tidspunkt finder Putin ud af, at han er blevet snydt på alle mulige måder – jo værre, jo mere stupidt, han opfører sig.

  At Marie Krarup underviser i virksomhedsøkonomi på gymnasiet……. det er en skændsel. En selvhævdende og inkompetent idiot, der ikke kan regne – hun kan slet ingenting.
  Hendes ynkelige tryglen om medlidenhed er en personlig fornærmelse mod mit (beskedne) intellekt.
  Selvfølgelig slår Putin både Tulletåben, Søren Espersen og Marie Krarup ihjel, når han får et af sine mange raserianfald. Det plejer han jo at gøre.

  Det har så meget med Frankrig at gøre, som en af hans olie- og Mistral-klasse forhandlere og bestikkelsesagenter kreperede jo sidste år (var det vist?), da hans private jet ramlede ind i en sneplov på startbanen – en anden hængte sig i lokumssnoren.

  Tro ikke, jeg har ondt af dem – de var advaret. Alligevel pisker de en stemning op for at bevare kronen, mod EU, mod bankunionen mod politiunionen. Marie Krarup vræler om man nu ikke må være “national” – tjo… det må man såmænd godt; men det er dumt – meget dumt.

 44. Af Niels Poulsen

  -

  TB

  “Det er ikke tilfældigt, at jeg har henvist til Newton – for infinisimalregning har banksvin aldrig fattet en brik af.”

  Det er vist kun dig, du stakkels syge menneske, der fatter infinisimalregning.

  Men vi er mange, der fatter infinitesimalregning. Det er ikke så svært, som du tror.

  Gå nu til læge.

 45. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Niels Poulsen”:

  Nå, så Du fatter infinisimalregning? Der er ellers kun indikationer på det modsatte!

  Når det er sådan, at indskudsbeviser har en rente på -2/3 % – på en uges opsigelse. 3 mdr. skatkammerbeviser på -1%. For slet ikke at tale om ½% 10 statsobligationer med en effektiv rente på 3/4%. Så er der noget alvorligt galt med Din hundefører.

  Nordea går ikke ind og køber ½% 10 år statsobligationer til kurs 98½ – ikke med mindre man har en kundeordre – selvfølgelig gør man ikke det. En afstand på under 2 procentpoint mellem ugeindskud og 10 år! Det er mig bekendt stående lån.
  Alene inflationen er på 0,9% om året. Dvs. en realrente på statsobligationen på -0,1%.

  De obligationer kommer “kunden” – dvs. Putin – aldrig af med. Ikke med mindre, der tages hug ned til kurs 80 – omgående. Putin har købt for 8 mia. og må – på FORHÅND påregne et tab på mellem 1 og 2 mia. ved den lille manipulation. Ren foræring til Nationalbanken.
  Nu får vi se, hvor dyre skatkammerbeviserne bliver på onsdag.

  Oprigtigt talt: Du har ikke begreb skabt om noget som helst.

  Det er Dig, der skal søge læge – dyrlæge – så Du kan få den sprøjte, der får Dig til at sove på vejen over “regnbuebroen”. God rejse – jo længere Du venter, jo mere smertefuldt bliver det, når Putin finder ud af hvor dum han har været.
  Nu er Putin, som Du, ikke blandt de vakseste – det har vi skam opdaget for længe siden, andet var heller ikke at forvente af en svensker; men på et tidspunkt, så trænger det ind hos selv i det tykkeste grødhoved.

  Det her er hovedregning – og hovedregning, der end ikke kræver ædruelighed.

  Du er så torskedum, at Du må være skolelærer. En ren Villy Søvndal – og det er dumt. Meget, meget, MEGET dumt.

  Normalt kan jeg forklare mig, så enhver, der kan tage den udvidede piccolo-prøve, fatter det – men med skolelærere har jeg givet op. Tro mig – det er lykkes at få svelleidioter til at forstå – med ikke ringe møje; men det gik dog! Helt sikkert skolelærer.

 46. Af Niels Poulsen

  -

  TB

  Ja, jeg fatter infinitesimalregning.

  Men ikke “infinisimalregning”.

  Det er kun dig, som fatter “infinisimalregning”.

  Hvornår falder tiøren?

 47. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Niels Poulsen: Skolelærer!

  Der er jo nok ikke nogen tvivl om, at Tulletåben står overfor at få en kugle i nakken af Putin.

  At et perverst dyr, som Dig også fortjener en smerteful død, det er der ikke nogen tvivl om.

  Dø! Din undermåler af en kommunistisk skolelærer! Jeg er sådan set ligeglad med hvordan, bare det bliver smertefuldt og langtrukket.

 48. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu ser jeg, at René Christensen tegner Dansk Folkeparti i kabinetsspørgsmål.

  Det er de ½ 2027 obligationer, der har skudt Tulletåben. Dem køber Nordea IKKE, medmindre, at de har en kunde til dem: Det kan kun være Putin – alene beløbet udelukker andre.

  Tulletåben har presset på for at få sælge nogle statsobligationer (gennem sine “kontakter”) i Nordea – til russerne (nok nærmere betegnet Putin, som ellers har pengene stående i Nordea Sverrig).

  Det kan man da godt. Sagen er jo, at Putin ikke kan sælge de obligationer! Eller rettere: Det kan han godt; men det bliver til en kurs, der hedder: Halv pris. Penge direkte ned i foret på Nationalbanken ved et tilbagekøb.
  Det svarer til de konsoller, som Frankrig solgte til Rusland lige efter revolutionen (derfor beregner man stadig revolutionskalenderen). Tro mig Rohde kan sin økonomiske historie.
  Rohde har så været så snu, at der er en udløbsdato på de obligationer, så man ikke skal bøvles med dem i 200 år.

  Nu har Putin så fundet ud af, at han er blevet snydt, hvorfor Tulletåben er blevet desperat og vil snaske og gnave på Mette Frederiksen. Velbekomme!
  Det er simpelt hen Tulletåben, der vil redde sit eget ynkelige skind. Det bliver der ikke noget af. Nu kommer FSB og Putin efter ham – det med parlamentarisk immunitet vil Putin da skide på – Tulletåben skal slås ihjel, sådan plejer Putler jo at gøre: Jeg kan ikke se nogen grund til, at han skulle handle anderledes denne gang!

  Landsforræderen Marie Krarup er så blevet sendt i byen for at gøde jorden for en “forståelse” med Putin. Og Gud, hvor har den stupide kælling af en skolelærer skreget op!
  Som om Socialdemokratiet vil gå i regering med Tulletåberne? Selvfølgelig vil de ikke det! Hele Dansk Folkepartis EU og Nato-politik stinker langt væk af kommunister og landsforræderi.
  Man har jo set, hvordan man IKKE kan stole på DF i sagen om patentdomstolen. Man vil slå ud med hænderne og sige: Tja… det er da dybt sørgeligt, at Tulletåben og Marie Krarup skulle komme af dage, så tidligt, så smertefuldt – vi protesterer på det voldsomste mod Ruslands indblanding i danske forhold.

 49. Af Niels Poulsen

  -

  TB

  “Tulletåben skal slås ihjel”

  “Tja… det er da dybt sørgeligt, at Tulletåben og Marie Krarup skulle komme af dage, så tidligt, så smertefuldt”

  Hvis du har en konkret viden om et forestående attentat på Thulesen Dahl og Marie Krarup, så synes jeg, at du skal gå til politiet med den. Eller til en læge. Han vil kunne fortælle dig om det fænomen, at man projicerer sine egne følelser og hensigter over på et andet menneske, her Putin. Det er jo dig selv, og ikke Putin, som vil de omtalte folketingspolitikere til livs.

 50. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Det med at komme Tulletåben og Marie Krarup til livs – det kommer ganske af sig selv: Det skal Putin nok ordne.
  Det ved politiet alt om. Jeg kan kun bruge åbne kilder.

  Næææh…. det er skolelærersvinet til “Niels Poulsen”, jeg vil til livs. Det kommer jeg nu nok også – idioten bliver jo fyret – har ingen pension: Blev soldet op i konflikten og af en stupid kommunist der forvaltede pengene.

  Jeg, jeg gør ikke noget; men jeg kan se og tænke, hvad skolelærere ikke kan. Udueligt affald uden hjerne – perverse udyr. Men hvad? Det ved vi jo godt – og hader dem alle sammen.

  Alene det psykologpladder fra 1960’erne påpeger at her er der tale om en total forsager, som kun kan se frem til ubehageligheder. Hvis jeg så kan påføre lidt ekstra lidelse til den infame nazistiske torturbøddel, der ulejliger sig med at have en meeeeeeening, så er det da kun godt.

Kommentarer er lukket.