Kreml i fransk valgkamp

Af Uffe Ellemann 118

Russerne blandede sig i den amerikanske valgkamp. Så meget er efterhånden klart. Men hvor meget og hvordan – det har vi endnu til gode at få at vide. Og mens der møjsommeligt arbejdes på at grave sandheden frem gennem den strøm af tweets fra Det Hvide Hus, som forsøger at afspore processen, er kommet nye beviser på, at russerne nu er i fuld gang med at blande sig i de to vigtige europæiske valg i år i Frankrig og Tyskland.

I denne weekend skete der det helt usædvanlige, at den kommission, der holder øje med de franske valganalysebureauers arbejde, udsendte en erklæring, der advarer imod et russisk forsøg på misinformation om valgprocessen.

Det drejer sig om en historie, der er udsendt af det russiske nyhedsbureau Sputnik – som ofte anvendes til at placere falske nyheder og propaganda i medierne. Historierne vandrer lystigt rundt på de sociale medier, hvor russisk styrede sites er med til at sprede dem. Sputniks overskrift var: ”Fillon tilbage forrest i meningsmålingerne”. Der henvises til en analyse fra et Moskva-baseret analyseinstitut, Brand Analytics. Den franske kommission har gennemgået analysen – og erklærer, at der ikke er tale om en meningsmåling, der lever op til de krav, som stilles i Frankrig. Med andre ord: Det er fake news og propaganda.

Hvad vil Kreml opnå?

Det er i Kremls interesse, at præsidentvalgets anden runde kommer til at stå mellem nationalistlederen Marine Le Pen og den konservative Francois Fillon, som begge har erklæret, at de vil afskaffe sanktionerne mod Rusland. Det er ingen hemmelighed, at Le Pen er i lommen på Putin, som har ladet en Kreml-styret bank låne hende millioner af Euro. Det er mindre klart, hvordan Fillons forhold er til Putin – men under alle omstændigheder er han langt venligere over Kreml end den tredje kandidat, Emanuel Macron, som går ind for et stærkt EU og NATO, og for fortsættelse af de sanktioner, der føres overfor Rusland på grund af krigen i Ukraine og annekteringen af Krim. Da Putins overordnede mål for indblanding i europæiske valghandlinger er at svække EU og NATO, er Macron naturligvis en kandidat, som må bekæmpes.

Fillon er sakket bagud i meningsmålingerne efter skandalen om, at hans familie har haft offentligt betalte jobs uden indhold – og siden midten af februar har alle franske meningsmålinger været klare: Første akt i valget om små tre uger vil have Le Pen og Macron som vindere, og det er de to, der går videre til sidste valgrunde – hvor Macron har gode muligheder for at sejre over Le Pen. Det er det billede, den russiske misinformation nu søger at sløre.

Allerede for en måned siden var der forlydender fremme om, at russiske tjenester stod bag forsøg på at tilsmudse Macron med historier om hans privatliv. Kremls lydige talerør, Julian Assange fra WikiLeaks, har meddelt fra sit asyl på Equadors ambassade i London, at han gemmer på snavs om Macron, som han vil slippe ud på et passende tidspunkt… Men nu er indblandingen kommet frem i lyset.

Sidste uge erklærede senator Richard Burr, formand for det amerikanske senats efterretningskomité, som undersøger den russiske hacking af det amerikanske præsidentvalg i 2016, at Kreml nu forsøger at blande sig i den franske valgkamp.

Der kommer stadig flere detaljer frem om, hvad der foregik i USA sidste år – og undersøgelsen foregår nu i senatet, efter at den republikanske formand for efterretningsudvalget i Repræsentanternes Hus blev grebet i et forsøg på at afspore undersøgelsen. Det gjorde han ifølge uimodsagte avishistorier i samarbejde med medarbejdere fra Det Hvide Hus.

For en del år siden hærgede en populær og bindegal amerikansk TV-serie de danske hjem – ”Soap” – med en hovedperson, Burt, som havde en umiskendelig lighed med den mand, der nu sidder i Det Hvide Hus. Hvert afsnit i ”Soap” sluttede med et: Er De forvirret? Så se med i næste episode af Soap, så bliver De endnu mere forvirret…

Trumps regime har endnu ikke varet 100 dage. Der er 1.400 dage tilbage, hvis han ellers sidder perioden ud. Hver dag bringer nye tweets og nye afsløringer. Er De forvirret?

118 kommentarer RSS

 1. Af rune jensen

  -

  EU står for islamisering af Europa.

 2. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Jeg tror, at man skal se det lidt i sammenhæng med Putins valgnederlag i Holland.
  Vi skal også i den sammenhæng se på landsforræderne i Dansk Folkeparti tilsyneladende har hvert sit arbejdsområde for russerne. Søren Espersen skal forråde Danmark i Østersø-spørgsmål og Marie Krarup i Nordatlanten.

  Jeg skriver det, fordi der tilsyneladende har været en “god snak” mellem Trump og Løkke – så der er jeg betydelig mindre forvirret. Man har jo altid kunnet finde en løsning. Det opmuntrende er, at Pence og Mattis har kunnet trænge igennem vedr. en fornuftig ordning i Nordatlanten – Danmark kommer til at yde mere; men det er ikke nærmere fastlagt (iht. offentligt kendt), hvad den løsning går ud på.
  XV(R) Squadron nedlægges og “Tonka” (dvs. Tornado) forsvinder fra Lossiemouth.
  Det kan vist kun tolkes som, at Syrien-indsatsen med Admiral Kuznetzov var en endnu større katastrofe for den russiske flåde end formodet. En ting er de røgfaner man kunne se fra motorerne – en anden er hvad ubåden har hørt – det har ikke været gode lyde.
  Det frigør så også en flight Typhoon, der – meget passende – sendes til Rumænien. Man sender ikke en gang Tornado ud for at sænke “Tripitz” (undskyld Admiral Kuznetzov) uden jagerbeskyttelse.
  Det tyder på, at den russiske flåde er det primære spareobjekt i de russiske væbnede styrker.
  Det er nok også på den baggrund, man skal se den fornyede offensiv i Ukraine.
  Men det passer meget godt med, at Marie Krarup har generet den undrende offentlighed med sin national-socialistiske propaganda og lobhudling af Rusland; men at Søren Espersen har været rimelig tavs. At det begge er landsforrædere – det véd vi godt – men de at de har den arbejdsdeling er noget, der nærmer sig nyt.

  Le Pen er nok lige lovlig dyr i drift for Putin. Det tyder på, at Rusland er nødt til at opgive Middelhavet. Putin kan ikke realistisk holde den Nordafrikanske olie fra EU på sigt. Det er så typisk russisk, at når de bliver tvunget til at forlade et område, så skal det ske i kaos – sådan gør de altid.
  Det er interessant for os, fordi nedlæggelsen af flådebasen (de facto) i Königsberg for kort tid siden. (Jo, jeg gætter på, at “Tonka” fra Marham har den opgave – også – intet, INTET henter en Tornado for fuld skrue 50 meter over havoverfladen). Det frigør så også en flight Typhoon, som passende kan sendes til Rumænien.

  Putin er NØDT til at finde forsvarsbesparelser, derfor er det nok flåden, som må holde for.
  Derfor er de første tre måneder af dette år så slemt et nederlag for Putin – her mener jeg: Den mia. euro, som Putins velstjålne formue er krøbet i pengevask, den mangler han.
  Den russiske nationalbank har officielt tilkendegivet, at man har opgivet håbet om højere oliepriser.

  Det franske valg er nok en konstatering af et nederlag i Middelhavet for Putin. De Mistral-klasser kommer ikke ham i hænde, så mon ikke canadierne får dem nu? Til tilbudspris?
  De konservative havde et godt valg i Saarland. Det er nok derfor russerne skubber på for at få Nord Stream 2. Der er nemlig ikke længere tale om billigere olie og gas: Der er tale om tabte markedsandele. Derfor den fornyede offensiv i Ukraine.

  Det spændende bliver det tyske valg.

  Mere lokalt er det interessant om Danmarks forøgede bidrag til Nato kommer til at omfatte Island, Grønland og Færøerne. Det vil nemlig betyde at presset på Holland bliver lettet.

  Ingen forestillede sig vel, at det russiske kollaps ville ske uden ballade og mobilisering af landsforræderne?

 3. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nå, så har vi en af Putins små trolde igen – ganske forventeligt.

  Nej, det EU står ikke for en islamisering af noget som helst. EU er en stabilisering af styrerne i Nordafrika, så folk kan tage hjem igen. Der vil jo komme en olieeksport fra Nordafrika – ikke til Putins fantasipriser; men noget, der kan give et beskedent udkomme til Nordafrika.

 4. Af rune jensen

  -

  EU står for islamisering af Europa.

 5. Af Jan Petersen

  -

  Citat fra UEJ indlæg – “at russerne nu er i fuld gang med at blande sig i de to vigtige europæiske valg i år i Frankrig og Tyskland.”

  Det er muligvis korrekt nok, men hvor blev den kritiske omtale af Erdogans tyrkiske indblanding i europæiske valg af?

  Politisk bias or what?

 6. Af N. Jensen

  -

  Øh, så vidt jeg er orienteret, kommer det i 2. valgrunde til at stå mellem den homoseksuelle Macron og Marine Le Pen.

  Og dermed får franskmændene et reelt valg: mere EU eller mindre ?

 7. Af Thomas Borgsmidt

  -

  http://www.youtube.com/watch?v=wfh8tR-1RxA

 8. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et andet UEJ citat – “Og mens der møjsommeligt arbejdes på at grave sandheden frem gennem den strøm af tweets fra Det Hvide Hus, som forsøger at afspore processen . . . ” Kære Uffe, hvor mange tweets er der? I øvrigt kan enhver glo på Trumps tweet account og se dem selv!

  I mine øjne udstiller amerikanske magthavere (incl senat, kongres og andet junk) sig selv som total inkompetente overfor resten af verden. Intet under hvis en tidligere KGB officer kan lege kispus med den flok (undskyld udtrykket) skide amatører!

 9. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, to putlikker aktive her indtil nu. Nr., 2 er denne N. Jensen med sin bagvaskning af Macron. På den måde kan enhver læser få syn for sagen. Macron er gift, ganske vist med en ældre dame end ham selv; men så foregner putlikken sig: Hvad betyder det nu i vesten?

  Skulle putlikkerne ikke helere se på, hvad der hændte i metroen i St. Peterborg idag? Rusland er vist ikke bedre rustet til at imødegå islamistisk terror end de vestlige lande.

 10. Af N. Jensen

  -

  @ N. P. Lemche

  Hvis jeg ellers har forstået dig ret, anser du homoseksualitet som en utilgivelig “synd”.

  Hvilket er noget forbløffende, eftersom det nærmest et et “must” blandt de kulturradikale der styrer gøglerpartiet (Alternativet).

  Og så har muslimerne slået til igen-igen, denne gang i St. Petersborg.

  Bliver vi aldrig klogere ?

 11. Af gerald wiltek

  -

  “Russerne blandede sig i den amerikanske valgkamp”.

  Uffemand! Hvis de blandede sig, saa kom med beviserne, ellers hop og rend!

 12. Af Johann Walizscki

  -

  Man undrer sig over hvornår medierne løber træt af deres psykoinfantile ‘bashing’ af Trump. Efter hver eneste ’sviner’ mod præsidenten tænker man – nu må lavmålet da være nået og nu ved vi hvad ‘fake’ news består af. Det består af daglig tilsvining og nedgøring af en fremmed stormagts højeste embede. Så noget tillades kun af Eliten, hvis det er på linie med denne Elites politiske mål.
  I Trumps tilfælde repræsenteres af Eliten sandsynligvis af Nato kleresiet, som har set sig sure på den amerikanske præsident og nu tænker mere på at karaktermyrde Nato’s egen topleder, fremfor at koncentrere sig om at beskytte Europa imod Erdogans vanvittige islamistiske planer. Nato er et herreløst skib uden ror og maskinkraft; et stykke politisk drivgods som kun fortjener en sidste torpedo, der kan sende vraget til bunds hvor det hører hjemme. De 1000 kaptajner står på den synkende skudes faldefærdige bro, med lukkede øjne og alle kikkerter stift rettet mod Kreml og ikke andre steder. Det har Trump set. Vorherre til havhest.

 13. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Islamister i Skt. Petersborg – tvivler. De skal nok få skylden; men der er så meget, der taler for borgerkrig i Rusland.

  Det er måske lige så meget, at putnikkerne er blevet ubelejlige for Putin, så de skal slås ihjel.

 14. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt viser indlægget – “Kreml i fransk valgkamp” – vel blot, hvor meget et kendt navn betyder for spredning af ren usammenhængende ævl. Enhver anden signatur – og ævlet ville end ikke blive kommenteret!

 15. Af Niels Peter Lemche

  -

  N. JENSEN, hvor har du fået det indtryk fra?

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  GERALD WILTEK, det er de amerikanske efterretningstjenester i fuld gang med at grave frem. Foreløbigt er der en Trump-rådgiver, der står til lang tid i skyggen, fordi amerikanerne altid har en udvej (som med Al Capone): Skatteunddragelse. Det er dyrt derovre. Der er al mulig grun til at Trump virker så desperat. Om der så er efterladt ham en mulighed for deniability, det skal jeg ikke kunne sige.

  Putlikker!

 17. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, det bliver ikke til at skelne fra hinanden. Måske ikke den vinkel, vi regnede med, men det giver mening. Rygraden i IS er tjetjenere og lignende godtfolk, ikke arabere — de kunne aldrig finde ud af noget.

  Jep, Putin kan nu kun vente på det næste islamistiske/tjetjenske angreb. Det er i Ruslands bløde underliv løjerne for alvor starter.

  Og gad vide om ikke kineserne lige nu studerer scenarierne med interesse. Hvornår svækkes Rusland i vest så meget, at der bliver frit spil i Sibirien?

 18. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er amerikanske efterretningstjenester – med CIA og NSA i spidsen – vel også et par af de mere “troværdige” spillere i det politiske amerikanske gangstervælde !

 19. Af Gert Hansen

  -

  Selvfølgelig blander russerne sig i den franske valgkamp. Hvad havde man ellers forventet?

  Ligesom amerikanerne, og visse større Vestlige lande, blander sig i valgkampe/’valgkampe’ hvor de kan komme afsted med det, hvis de ikke ligefrem prøver at lave ‘regime change’. Som Vesten har gjort det i Irak, Kosovo/Serbien og mange andre steder, og Rusland har gjort det i Afghanistan, og nu laver en ‘omvendt regime change’ i Syrien. Og man kunne blive ved.

  Selvfølgelig prøver man også at påvirke valg i mere fredelige lokaliteter. Det kan overhovedet ikke komme bag på UEJ. Hvorfor finder UEJ det så så forfærdeligt når det er russerne der gør det?

  Det er under alle omstændigheder usympatisk uanset hvem der gør det, men sådan er verden nu engang skruet sammen. Det er der heller ikke noget nyt i.

 20. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Man sætter nu Kina stolen for døren mht. Nordkorea – på samme måde som Rusland fik det mht. Iran.

  Det Kina vil er billig energi – og når markedet i Europa falder væk for Putin – indtil Putin sætter prisen godt ned – så er der en mulighed for kineserne dér.

 21. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, jeg tror nu, at kineserne kan finde på at gå efter mere end energi. Lige nu tester de amerikanerne i Det Sydkinesiske Hav, og det sidste, de har brug for, er problemer med Nordkorea. Det kan godt være, at der snart bliver et regimeskifte i Nordkorea. Det dummeste, de kan gøre, er at overlade Nordkorea til amerikanerne i den tro, at så er de optagne for en tid.

  Gad vide, hvor mange putlikker, der er på natarbejde lige nu. Vi ser det sikkert i morgen tidlig.

 22. Af Niels Poulsen

  -

  UEJ:

  “… Em(m, red.)anuel Macron, som går ind for et stærkt EU og NATO, og for fortsættelse af de sanktioner, der føres over(mellerum, red.)for Rusland på grund af krigen i Ukraine og annekteringen af Krim.”

  Det er ikke korrekt:

  “Macron also favors renewed peace talks to stabilize the situation in eastern Ukraine in order to be able to gradually diminish sanctions against Russia.”

  http://www.foxnews.com/world/2016/11/30/french-candidate-macron-wants-closer-ties-with-russia.html

  Sagen er, at Frankrigs store fødevareproducenter lider under ikke at kunne eksportere deres produkter til Rusland. Det kan ingen fransk præsident sidde overhørig. Ligegyldig hvem der bliver præsident i Frankrig, bliver sanktionerne ophævet til sommer. EUs udenrigsminister, Federica Mogherini, arbejder også for en ophævelse af sanktionerne. Indtil videre er det blevet forhindret af Storbritannien, men de er som bekendt snart fortid i EU. En ny og bedre verden åbner sig …

  Det smuldrer for de krigsgale …

 23. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er langt mere problematisk, at Saudi Arabien støtter Demokraterne i USA, for Demokraterne har kvitteret for Saudi Arabiens økonomiske støtte, ved at forhindre ofrene for terrorattantaterne den 11/9 2001 i, at lægge sag an mod Saudi Arabien for medvirken til terror mod amerikanske statborgere.

  Republikanerne har indtil nu også blokeret for, at retfærdigheden sker fyldest, men Trump har skabt panik hos Republikanerne, ved at love, at han vil tillade ofrene for terrorattentaterne den 1179 2001, at lægge sag an mod Saudi Arabien.

  De fleste af terroristerne kom fra Saudi Arabien, og som Berlingskes Poul Høi har dokumenteret, så var mindst to af terroristerne i kontakt med officielle repræsentanter for Saudi Arabien, da de kom til USA, for at begå terrorattentaterne den 11/9 2001.

 24. Af Rune Jensen

  -

  PEPE!

 25. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt er jeg ret sikker på, at man kan finde artiklen – Kreml i fransk valgkamp – på andre udenlandske MSM outlets, hvis man ellers gider Google lidt. Muligvis er indholdet blot “copy/paste”, oversat til dansk. Hvem forfatteren til fristilen egentlig er, må guderne vide. Men jeg har en anelse om, hvem der evt optræder så amatøragtig!

 26. Af Jan Petersen

  -

  Problemet med 9/11, og hvad Trump har lovet, er formentlig – at Trump pludselig har adgang til reelle fakta omkring 9/11. Hvis Trump frigiver disse fakta, vil USA formentlig splittes i atomer. Og resten af verden – afsky regeringen Bush/Cheney som værre end den sorte pest !

 27. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, denne Jan Petersen, der optræder i en uendelighed med indlæg om det samme — uanset bloggens emne — mon ikke han bare har fået til opgave at spolere en debat, der er pinlig for hans arbejdsgiver, der nok lige nu har mere travlt med andre ting end at føre fransk valgkamp.

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, denne Jan Petersen, der optræder i en uendelighed med indlæg om det samme — uanset bloggens emne — mon ikke han bare har fået til opgave at spolere en debat, der er pinlig for hans arbejdsgiver, der nok lige nu har mere travlt med andre ting end at føre fransk valgkamp.

 29. Af Jan Petersen

  -

  Hvad er mon egentlig de helt fundamentale krav for at betegne sig “professor”? Optræden på Dyrehavsbakken, i Tivoli eller bare almen talentløs underholdning for eventuelle lignende rygklappere . . . . !

 30. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Hvis Du lægger mærke til det, så har Kina ikke haft noget ud af olieprisfaldet.
  Det prisen ikke er faldet, det er valutaen.
  De forsøger at lave en alternativ valuta – udenom USD. Kineserne har forsøgt at betale med guld, hvilket i et vist omfang er lykkedes: Hvorfor tror Du ellers, at Ruslands guldreserve er steget, som det eneste (næsten) land? Den stiger MEGET.

  Der er ikke nogen penge i Rusland – og deres guld har de heller ikke glæde af: Forsøger russerne at sælge deres guld, så ramler prisen omgående. Med 15-20% af deres valutareserve i guld, så kan Rusland ikke tåle at tabe den.

  Det er formentlig derfor, de fik Tulletåben, som er deres landsforræder i Nationalbanken til at lave det nummer med ½% 2027 som blev købt til overpris. Der er ikke nogen, der vil bytte dem ud med 1 3/4% 2025. Selvfølgelig er der ikke det. Ikke til de kurser.

  Det er stensikkert, at de obligationer ikke bliver solgt i en storm på kronen – det er end ikke en trussel – det er en dårlig vittighed. Rohde venter da bare til kursen på obligationen falder til kurs 40 – og så køber han dem med de USD han har liggende løst i lommen.

  Det er derfor Tulletåben står til at blive slået ihjel, når Putin finder ud af, at han er blevet narret! Han er så opfarende og voldelig – og han har SLET ikke nogen humoristisk sans.

  Tulletåben? Han er bare så ubeskrivelig dum! Jeg vil ikke savne ham.

  Endelig så er det ikke olie kineserne har brug for: Det er fødevarer. Det er kun et spørgsmål om tid inden der kommer sultopstande i de kinesiske byer. De eneste, der kan levere fødevarer i interessante mængder er USA.

  Den kører på den måde: Fødevarer noteres i USD, USD stiger og alle andre devaluerer, ergo: Prisen på fødevarer stiger. Kina har ikke nogen chance! Kina har ikke nogen fremtid – strålende eller ej.

 31. Af Jan Petersen

  -

  Et indlæg fra fessorens lærling . . . borg-shit, som vanlig uden hoved og hale, ren ævl. men en trofast rygklapper . . . griner højt !

 32. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det er da givet, at “Jan Petersen” har fået den opgave.

  Hvorfor tror Du ellers, at jeg retleder ham så der kommer de fakta frem, som ydmyger og nedværdiger hans arbejdsgiver?

  Tror Du det morer Putin, at han er blevet “bøffet” for en milliard euro?
  Tror Du ikke, at han leder efter syndebukke?
  Tror Du virkelig, at jeg vil savne Tulletåben, Marie Krarup og Søren Espersen? Jeg kan altså ikke lide landsforrædere. Specielt ikke, når de også er banksvin og skolelærere.

 33. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Jan Petersen”: Skolelærer!

 34. Af Nick. Borg

  -

  Hold kaeft en masse vroevl som kommentar til UEJ’s vurdering. Et oplagt eksempel på at intelligensen forlader Danmark..

 35. Af Jan Petersen

  -

  AF NICK. BORG – 4. APRIL 2017 0:03

  I øvrigt – helt enig !

 36. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Jan Petersen”: Du er overhovedet ikke enig!

  Du er ude af stand til at have en mening: Du er idiot! Du er skolelærer!

 37. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Russerne er i deres gode ret til at blande sig i den franske valgkamp og i den tyske og danske, fordi Rusland er et europæisk land. Det ville temmelig underligt, hvis de ikke interesserede sig for, hvad eller hvem der kommer til magten i nærområderne. Det betyder ikke, at Ellemann har ret i de underlige forlydender han bringer til torvs. Hans hovedopgave er at nedgøre russerne, hvilket gør det muligt for ham at hæve anerkendelsen af Nato til skyerne.

  Jeg har forlydender, som jeg har væsentligt mere tiltro til end til Ellemanns. Ifølge dem befandt der sig før oprøret et stort antal CIA-agenter i Ukraine fuldt beskæftiget med at forsyne oprørske militser med våben, dollars og gyldne løfter om en tilknytning til Vesten og et liv i luksus, hvis Ukraine blev indlemmet Nato. Den teknik er CIA´s spidskompetence og efterhånden afprøvet over hele verden

  Det bliver ikke omtalt, formentlig fordi det er sandheden. Derimod er vi stopfodret med rystende udokumenterede beskrivelser om utallige små KGB-lignende personer i grønne uniformer. Det er utroligt, at vestlige medier hamrer den amerikanske propaganda ud i æteren 24/7, mens CIA´s meget mere alvorlige krænkelser af europæisk territorium fortsætter uantastet.

  Er det fordi vi vil krigen og kun det? Hvis EU ikke griber ind, får vi den.

 38. Af bent j

  -

  Nyhederne hos den korte bliver mere og mere uhyggelige. Læs om hjemmerøverier osv.

 39. Af Hul igennem?

  -

  -Hvis EU kejseren beskyttede os mod yallaherne ville vi nok støtte ham men det gør han ikke!
  Det er Rusland, Ungarn, Østrig, Nederland og Great Britain der rykker.
  Det er derfor vi sætter vor lid til Le Pen; imod yallah og imod kejsere,hertuger,lakajer og skattesnydere af alle slags.
  Og for at sige det på fransk-
  Fransk hotdog, franske lommer, franskbrød, fransk leverpostej, fransk vask og strygning, franske altaner, fransk visit, fransk skrue, franske trusser, Frankrig for franskmænd.
  Måske hr Ellemann ikke når at se EUs fortjente endeligt men det gør jeg og jeg glæder mig allerede til det franske forår.
  Vive la France og Marianne

 40. Af Hul igennem?

  -

  -Hvis EU kejseren beskyttede os mod yallaherne ville vi nok støtte ham men det gør han ikke!
  Det er Rusland, Ungarn, Østrig, Nederland og Great Britain der rykker.
  Det er derfor vi sætter vor lid til Le Pen; imod yallah og imod kejsere, hertuger, lakajer og skattesnydere af alle slags.
  Og for at sige det på fransk-
  Fransk hotdog, franske lommer, franskbrød, fransk leverpostej, fransk vask og strygning, franske altaner, fransk visit, fransk skrue, franske trusser, Frankrig for franskmænd.
  Måske hr Ellemann ikke når at se EUs fortjente endeligt men det gør jeg og jeg glæder mig allerede til det franske forår.
  Vive la France og Marianne

 41. Af Hul igennem?

  -

  -Tyskland
  Ja igen, hvis nu Merkel havde brugt sin forgangne styrke og opbakning til effektivt at holde yallahinvasionen ude af Tyskland og EU, så havde det set noget bedre ud for EU og især os, det folkelige folkefolk.

  Men det gjorde hun ikke.
  Og det gjorde kejseren ikke.
  Og det gjorde Hr Ellemann heller ikke.
  Det gør de stadig ikke. De tror de kan fake den som før ved at dominere tv og aviser-dem er der bare ingen der tror på mere. Folk kan sagtens selv orientere sig.

  Derfor er den støvede og umoderne lakajsugekasse i Yallahbyen Brussel færdig som ormegård. Derfor er de nye friske helte nogen som Ungarn, der beskytter sine borgere.

 42. Af r. vangkilde

  -

  ER KREML SPONSOR FOR DEMOKRATISKE VÆLGER , – Putin haderne skaber også venner til Rusland, ELLER handler det mere om forretning og vækst for Europa, og efterlade det politiske demokrati. Har Trump efterladt Europa alene for, at skabe ny national indenrigs politik i USA.

 43. Af Niels Larsen

  -

  Uanset hvad: det var godt, at bundkorrupte og islamleflende Clinton ikke vandt. Det ville på enhver tænkelig måde have været katastrofalt for den – endnu da – frie verden.

  Og så… russende blandede sig i valgkampen – and so what? Blander USA sig ikke snart sagt alle steder?

  Og blander prøjserne sig ikke også overalt i Europa med deres krav om stram økonomi, så væksten bremses og millioner i de syfdeuropæiske lande går arbejdsløse – bare på grund af en fejlagtigt konstrueret euro.

  For ikke at tale om den tyske kællings invitation til alskens skarn sydfra.

  Og hvad Kreml vil opnå?

  Nøjagtigt det samme, som USA og Tyskland, når de blander sig: indflydelse. Hvad ellers?

  Og er det legitimt for USA og Tyskland at blande sig, så er det vel også legitimt for Rusland – eller kører vi igen-igen med dobbelte standarder, hr. Ellemann? :-(

 44. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Angående kommunistisk aggression forskellige steder i verden, bl.a. den forventede indblanding i det Franske og Tyske valg, er det nok uundgåeligt, med en vis indblanding; men spørgsmålet er, hvor meget det bliver, for Rusland har ingen skrupler angående anstændig opførsel!

  Hvad er lige så interessant, er Trumps udtalelser til Kina om, at sætte Nord Korea på plads med hensyn til aggressivitet og trusler over for sine naboer, at hvis ikke Kina løser problemet, så vil U.S.A. alene gøre dette!
  U.S.A.s doktrin angående brug af atomvåben er: At U.S.A. forbeholder sig retten til “first strike”!
  Og jeg er overbevist om, at både Kineserne, og Nord Koreanerne, er klar over at president Trump ikke har de samme moralske komplekser ved brug af atom våben som tidligere Amerikanske presidenter havde!

  Trump har udtaler, at han stod uforstående over for indehavet af atom våben, hvis man ikke bruger dem!

  Så jeg sætter stor tiltro til, at Trump får fjernet den Nord Koreanske trussel fra verdensbilledet, hvilket har været påkrævet i mange år!

  Så både Kina, og Nord Korea, samt hele verden, er idag klar over, at enten falder Nord Korea til patten, eller også bliver deres regime, samt samtlige atom anlægninger udraderet!
  Mvh.

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, attantatmanden, som man må have identificeret, er fra Kirgisistan.

  og til CARL-ERIK PEDERSEN, ja, det bliver desværre nødvendigt, når man har med et så vanvittigt styre at gøre. Men når det sker, opdager de det ikke, før det er sket. Amerikanerne bruger nok ikke mange-megaton bomber, men mindre, der kan ramme inden for en meters afstand. Og fortæl mig, at de ikke ved præcis, hvor Nordkoreanernes anlæg ligger.

  Det største problem bliver at integrere Nordkorea i vores verden. Det bliver DDR om igen, bare meget større.

 46. Af Hul igennem?

  -

  -Stakkels almindelige mennesker der bor der.

 47. Af Hul igennem?

  -

  -Og der er ingen ved deres fulde fornuft, der ikke søger indflydelse.
  Det ville være dumt at lade være.

  Harald Blaatand
  Den Harald der vandt sig hele Danmark og Norge og gjorde danerne kristne

  Han søgte også indflydelse og hans efterkommere er faktisk stadig konger og dronninger.
  Og det skal vi også gøre. Søge indflydelse. Mindre skat. Mindre yallah.

 48. Af Anders Sørensen

  -

  Ja, det gælder om at have søforklaringerne klar.
  Hvis Le Pen og AFD vinder valgene, så skal de naturligvis erklæres som manipulerede af russerne.
  Intet må stoppe EU i den optik som Uffe og ligesindede anskuer verden.

 49. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos søforklaringer og manipulation – her er en kort fed video om begge emner, der faktisk ændrede verdens gang.

  “Proof No Planes Hit Twin Towers. 9/11 Videos Are Fake!”
  https://www.youtube.com/watch?v=m5Dl5jIdtdk

 50. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det skal så nok være rigtigt, at det er en fra “Stan’erne”. Det er også steder, der heller ikke finder sig i russerne i længden.
  Det er samme problem som i Ukraine: Hvad har de russere gjort for os – på det seneste?

Kommentarer er lukket.