Alternative Fakta

Af Uffe Ellemann 234

Så er en aftale med Europol på plads. Det gik hurtigere, end man kunne have forventet, og aftalen blev så god, som man realistisk kunne håbe på. Takket være dygtige danske forhandlere og særdeles stor velvilje hos vore EU-partnere. Men der er grund til at slå fast, at der ikke er tale om en ”parallelaftale”, der stiller Danmark lige så gunstigt, som hvis vi havde deltaget i samarbejdet på lige fod med vore EU-partnere, som er fri for snærende undtagelser og forbehold.

Aftalen stiller dansk politi bedre, end hvis der slet ikke havde været en aftale, og vi derfor var afskåret fra samarbejdet i Europol – men væsentligt ringere, end hvis danskerne havde stemt ja ved folkeafstemningen i december forrige år. Nu skal kontakten i det daglige arbejde nemlig gå gennem forbindelsesofficerer, og hvem kan i deres vildeste fantasi forestille sig, at de nuværende op til et par hundrede daglige søgninger i Europols databaser i praksis kan fortsætte på den måde? Ser man bare lidt ud i fremtiden, bliver det endnu værre. For når man i Europol begynder på direkte søgning fra den enkelte sagsbehandlers mobiltelefon, kommer danske politifolk for alvor til at sakke bagud. Og så må man formode, at der hurtigt bliver holdt en ny folkeafstemning.

Her må man gå ud fra, at i det mindste et af de partier, der førte de danske vælgere bag lyset forrige år, har skiftet mening – nemlig Liberal Alliance, som i det hele taget synes at være i gang med et større virkelighedscheck…. Men hvad med Dansk Folkeparti? Er de kommet indenfor pædagogisk rækkevidde?

Det er der ikke meget, der tyder på, når man ser de store annoncer, som i denne tid er klasket op på avissiderne. Her ser man partiformanden med det troskyldige blå blik levere budskabet: ”Hvad sagde vi?” Og så kommer påstanden om, at Dansk Folkepartis løfter op til folkeafstemningen er blevet opfyldt.

Det passer bare ikke. Både partiformanden og den p.t. stærkt fraværende MEP Messerschmidt ”garanterede” dengang en parallelaftale. Det var så let som at knipse med fingrene, måtte vi forstå. Det var det så bare ikke…

Annoncernes påstande om, at varen er leveret, er et forrygende eksempel på ”alternative fakta”, omsat til dansk.

Hvad bliver det næste? At Elvis lever? Eller at solen skinnede, da Trump blev indsat som præsident? Der er masser af temaer at vælge imellem.

Noget helt andet er så, at der i denne sag ligger en lære at drage for dem, der forsøgte at sikre et ja ved folkeafstemningen: Man skal passe på med ikke at overdrive sine løfter/advarsler, selv om folkeafstemninger kalder på forenklede budskaber. Det rammer en i nakken bagefter. Jeg tænker ofte med gru på kampagnen for et dansk ja til Euroen tilbage i 2000. Dengang lød advarslen fra mange ja-sigere, at Danmark på det nærmeste ville gå fallit, hvis vi stemte nej. Sådan gik det som bekendt ikke. Det korrekte budskab ville have været: Vist har vi råd til at stå udenfor, men det har en pris!

Men her har vi så problemet med folkeafstemninger: De levner ikke plads til nuancer. Det er ja eller nej. Og så fanger bordet – i lang, lang tid…

234 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Hvorfor skulle vi bortforklare?

  Vi nøjes med at læne os tilbage og grine af, at han intet kan få gennemført.

  Han har ingen organisation bag sig. Han har ingen kendte politikere bag sig. Han kan kun håbe på at vinde mandater ved Nationalforsamlingsvalget – og det tvivler jeg på, at han gør i større omfang.

  Makronen har sejret sig ihjel.

 2. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Ikke nok med det! CDU-vandt i Slesvig-Holsten. SPD’s leflen for kommunisterne.
  Det er sådan lidt mere relevant for Danmark – umiddelbart. Hvordan det så kommer til at give sig udtryk i Bundesrat, det er en anden sag.
  Måske kan vi nu ENDELIG få sat gang i den Femarn-forbindelse?

  1) Den er reserven, hvis der skulle gå kommunister i Storebæltsforbindelsen! Vi må så også se at blive grænseovervågningen kvit, så man kan – via Tyskland – komme fra Sjælland til Jylland.

  2) Vi skal have transittrafikken af lastbiler væk fra landevejene. De skal på godstog – skide være med passagertrafikken – det er nemmere at flyve til Europa. Det vil lette belastningen en hel del på motorvejene, for ikke at tale om vedligeholdet af motorvejene. Derfor bliver der bedre plads til personbilerne, der IKKE slider på motorvejene.

  3) Det vil betyde, at vi kan smide svenskerne ud af SAS.

  4) Det vil betyde, at skibstrafikken på Østersøen bliver afviklet bedre og mere effektivt – fordi den vil få konkurrence af jernbanen, hvorfor APM kan lave et monopol, der samler trafik fra forskellige havne i de baltiske lande og Polen – hvorved omkostningerne kommer ned: Prisen bliver holdt i ave af jernbanen.

  5) Så skal vi have russerne til at bygge den udvidede Nord Stream – så vi kan udnytte faciliteterne i Nordsøen til at modtage LNG til at holde Putins platfødder til ilden, så vi kan få energipriserne ned.

  6) Vi skal have HVDC-net gennem Tyskland så vi kan eksportere den elendige vindkraft – reguleret af den norske og (bvadr, bvadr) svenske vandkraft.

  Selvfølgelig hjælper det alt sammen, at Frankrig formentlig nu smider Le Pen væk.

 3. Af J. Hans en

  -

  Et stort tillykke til EU og Europa.
  Frankrig og franskmændene viste vejen.
  De forkastede nationalisterne fra den yderste højrefløj, de sorte kræfter, fascismen, intolerancen og de kræfter som helst så Europa tilbage til situationen før Anden Verdenskrig.
  Tak Frankrig.

 4. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “J. Hansen”: Skolelærer!

 5. Af rune jensen

  -

  AF J. HANS EN – 7. MAJ 2017 20:41

  Dette er hvad pædofile nazistiske venstrefløjere bakker op om, når de forsvarer islam:

  Narrated `Ikrima:
  Some Zanadiqa (atheists) were brought to `Ali and he burnt them. The news of this event, reached Ibn `Abbas who said, “If I had been in his place, I would not have burnt them, as Allah’s Messenger (?) forbade it, saying, ‘Do not punish anybody with Allah’s punishment (fire).’ I would have killed them according to the statement of Allah’s Messenger (?),

  ‘Whoever changed his Islamic religion, then kill him.'”

  https://sunnah.com/bukhari/88/5

  Pædofile nazisitiske venstrefløjere vil gerne have, at de muslimer, som gerne vil forlade dødskulten, også får den velfortjente straf, DØDEN.

 6. Af rune jensen

  -

  Her er et ganske nøjagtigt veldokumenteret historisk studie i, hvordan pædofile nazistiske venstrefløjere har promoveret pædofili siden sidst i 60erne. Så pædofili på venstrefløjen, ligesom nazisme, er ikke noget nyt:

  The Sexual Revolution and Children
  How the Left Took Things Too Far
  http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/the-sexual-revolution-and-children-how-the-left-took-things-too-far-a-702679.html

 7. Af J Hans en

  -

  Borgshit må søge den nødvendige hjælp.
  Hans uhyggelige “forældre” kan ikke bebrejdes ham. Trods alt.
  At han blev misbrugt af en nazist isk overlærer, det kan man vel heller ikke bebrejde ham.
  Thomas er blevet svigtet som barn.
  Den slags kommer et lille forpjusket barn sig aldrig over.
  Som vi ser på lille Thomas`s ubehjælpsomme indlæg på disse blogs.
  Thomas havde alt imod sig.
  Han kunne kun ende som naz ist.

 8. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “J. Hansen”: Tja…. jeg blev i det mindste ikke skolelærer. Det er da også en præstation!

 9. Af J. Hans en

  -

  AF RUNE JENS EN – 7. MAJ 2017 20:56

  RJ
  Alle dine pædofile tilbøjeligheder, lyster og nazisympatier dem må du drøfte med Borgshit.
  I er ligesindede.

 10. Af rune jensen

  -

  Pædofile nazistiske venstrefløjere vil jo gerne have shariah i Danmark.

  Her er, hvad der sker i et land med sunni shariah, hvis man forlader ideologien. Læg mærke til, hvor tæt straffen her er på, hvad skrifterne siger straffen skal være; DØDEN

  Mauritania: Blogger Faces Execution for Apostasy
  https://www.hrw.org/news/2017/01/26/mauritania-blogger-faces-execution-apostasy

  Det er dette,som pædofile nazistiske venstrefløjere – blandt andet – også vil have i Danmark. Og det er derfor, at pædofile nazistiske venstrefløjere bør gives al den magt de vil have. For Danmarks bedste.

 11. Af J. Hanse n

  -

  AF THOMAS BORGSM IDT – 7. MAJ 2017 21:07
  “J. Hans en”: Tja…. jeg blev i det mindste ikke skolelærer. Det er da også en præstation!”

  Næ.
  Du blev jo ikke til noget i det hele taget.
  Det gjorde undertegnede.
  Dog ikke skolelærer.

 12. Af rune jensen

  -

  AF J. HANS EN – 7. MAJ 2017 21:08

  Antifa, som er den pædofile nazistiske venstrtefløjs politiske gren har bla. til huse i København, hvor de får støtte af københavns kommune til deres “forening”.

  Her er hvad der sker, hvis en jøde med kalot vil interviewe et Antifamedlem:
  https://www.youtube.com/watch?v=osqx2MyfdnQ

  Læg mærke til selvprojiceringen. Pædofile nazistiske venstrefløjere angriber altid andre for at være det, som de selv er fanatisk tilhængere af, her, nazisme.

 13. Af J. Hans en

  -

  Rune Jense n spænder vidt.
  Han er nazist og har sygelige pædofile interesser.
  Hvordan kan han være venstreorienteret samtidigt?

 14. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Hende Le Pen skal nok blive slået ihjel.

  Se: Disse fascistiske bevægelser er afhængig af penge, som andre betaler dem. Der vil i lang tid fremover være en betydelig kommunistisk bevægelse som den i Dansk Folkeparti – det er der altid; men det er usandsynligt, at Putin kan blive ved med at finansiere den.

  Vi ser jo med banksvinet og landsforræderen, Tulletåben: Han har kostet Putin et tocifret millardbeløb – hvilket Du ville vide, hvis Du ellers havde fulgt med!
  Den nye ½% 2017 statsobligation sælges i kurs pari. Den vil Nationalbanken med fornøjelse købe hjem igen – men til halv pris: Valutareserven er blevet justeret, så man har kontanterne parat.

  Sorte penge har det med at krybe i vask!

  Tulletåben er Nordea’s mand i Nationalbanken – og dermed også Putins. Nu er hans liv i fare! Putin med sit opfarende temperament, lave intelligens og ondsindede disposition er – med garanti – stærkt utilfreds med sit uduelige instrument.

 15. Af ru ne jensen

  -

  Pædofile nazistiske venstrefløjere har, ligesom Shariah Clinton, svært ved det dér med selvreflektion. Måske fordi demokraterne og pædofile nazistiske venstrefløjere i virkeligheden er én og samme ting:

  Jake Tapper Openly Mocks Hillary By Telling The Truth
  https://www.youtube.com/watch?v=vQGhXwjS-q4

  …første gang i flere måneder, at CNN bringer reelle nyheder som ikke er Fake News, selv bernie fans er imponerede , haha!

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, TB, lad mig citere en god samfundsborger: Jabedabedoe!

 17. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “J. Hansen”, jeg kunne da ikke være mere ligeglad med, hvad et perverst kommunistsvin. som Du mener! Du kan jo end ikke transponere en matrice!

  Jeg håber bare, at Du kreperer snart, langtrukkent og smertefuldt – specielt smertefuldt.
  Men hvad, det klarer Du selv.

  Skolelærer!

 18. Af rune jensen

  -

  AF J. HANSE N – 7. MAJ 2017 21:16

  Problemet for venstrefløjere er, de er igennem leftism doctrine forbudt at lave research og tænke selv. De har ingen selvstændig tankegang, men baserer samtlige deres meninger på hvilken politisk korrekt venstrefløjscelebrity som lige pt. er bedst til virtue signalling.

  Denne gruppetænkning er hvad der gav nazisterne momentum i 30erne. Og når venstrefløjen mere end flirter med nazisme via islam, så får man ganske bange anelser for, hvad de vil med Danmark, nu hvor de har total magt igennem uddannelse, medier og politik. Særligt, nok EU, som er i dén grad gået til venstre.

  Kigger man på andre lande, som startede ud med at være 100% ikke-islamisk, men senere endte op med Shariah, så er det et gennemgående træk, at starten på det altid har vælret en uhellig alliance imellem islamister og venstrefløjen.

  Desværre for venstrefløjere, så ender det aldrig med deres utopi af et kommununistisk-marxistiske diktatur.

  Islam har 1400+ års erfaring med at overtage og omstyrte forskellige former for styrer. Kommunister har ingen somhelst successhistorier at fortælle her.

  Det er gennemgående, at når tiden kommer for en egentlig ændring af styreformen til et diktatur, for eksempel efter en borgerkrig, så vil venstrefløjere blive eliminineret ligesom alle andre infidels.

  Islam tillader ingen konkurrence, og det er her, at venstrefløjere lader til altid at misforstå islam.. For islam er der kun islam. Så…Med mindre, du har lyst til at konvertere til islam og leve under 100% shariah, skal du ikke forvente nogen succes med dit ønske om diktatur.

  Hele islams succes igennem jihaad, har netop været evnen til at eliminere alt hvad der senere kan blive en trussel så tidligt som muligt. Den evne har venstrefløjere overhovedet ikke på nogen måde. I vil blive totalt massakreret. og det vil blive et blodbad uden lige. I aner ikke hvad nådesløs er, hvis i ikke ved hvad islam er. Og det ved i ikke, fordi i er forbudt at undersøge det.

 19. Af J. Hans en

  -

  AF THOMAS BORGS MIDT – 7. MAJ 2017 22:42

  nazisvinet borgshit er som han skriver ved at krepere langsomt.
  Alderdommen har han jo tydeligvis med sig.
  Resten sørger den billige sprut, som han hælder i sig, for.
  Dead man creeping. Kan man passende sige om Borgshit.

 20. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LARS EN – 7. MAJ 2017 20:39.

  Macron har fuldt fortjent vundet valget i EU`s vigtigste land Frankrig.
  Sammen med Tyskland.
  Efter en overbevisende valgkamp.
  De sorte nationalistiske kræfter er sat udenfor døren.
  De bør vi alle tage til efterretning. Og gør det uden tvivl også.
  EU er kommet for at blive.
  Og tak for det.
  Macron vil sammen med Frau Merkel udgøre et dreamteam.
  Som vi kan være stolte af i EU og Europa.
  Tak til Frankrig.

 21. Af rune jensen

  -

  AF J. HANSE N – 8. MAJ 2017 6:48

  Bare af nysgerrighed, har du været ude og fejre sejren og smadre nogle jøder og noget privat ejendom sammen med antifa?

  Dem på venstrefløjen plejer jo at fejre alt med lidt hærværk og ekstrem vold.

  Du hører til på den lukkede. Du er ikke rask.

 22. Af J. Hans en

  -

  AF RUNE JENSE N – 8. MAJ 2017 7:50

  Er det ikke nazister som Rune J som normalt begår vold imod jøder?
  Og andre minioriteter.
  lille rune må afvinde sig med at højreekstremisterne tabte.
  PET holder uden tvivl øje med rune.
  Han virker meget frustreret.

 23. Af J. Hanse n

  -

  AF RUNE JENSE N – 8. MAJ 2017 7:50

  Er det ikke nazister som Rune J som normalt begår vold imod jøder?
  Og andre minioriteter.
  lille rune må affinde sig med, at højreekstremisterne tabte.
  PET holder uden tvivl øje med rune.
  Han virker meget vred og frustreret.
  Og vi kan jo ikke have, at rune går rundt og laver grimme ting.

 24. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det virker besynderligt, at det menes, at alternative fakta er noget nyt, men det er det ikke. Med Biblen, koranen, toraen og et hav af andre religiøse tekster har mennesket dyrket og helliggjort alternative fakta i flere tusinde år.

  De har altid været brugt til at tilegne sig og befæste magten alle steder, hvor der har været mennesker. Og sådan bliver de brugt i dag. Længere er vi ikke. Hvornår gik vi i stå?

 25. Af rune jensen

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 8. MAJ 2017 10:43

  “Hvornår gik vi i stå?”

  Når en ideologi, som ikke har ændret sig i 1400 år får uforholdsmæssigt meget magt, vil den trække alle andre ned på dens niveau.

  Magten kommer af afhængigheden af olie fra “de andre”, og denne ideologi som siddende på olie “tinden”.

  Saudi Arabien for eksempel, anser olien som en gave fra allah. Men ikke kun det. De mener også, at i og med det er allah-sendt, så skal penge fra olien bruges til at udbrede ideologien og troen på denne allah.

  Man kan ganske nøjagtigt sige, hvordan indflydelsen er sket mange steder. For eksempel, så er feministerne, da de havde vundet og ikke havde mere at kæmpe for, blevet overtaget af muslim brotherhood mfl.

  Allahs oliepenge i form af bla. muslim broterhood sidder ikke bare på Social Justice Warrior organizationer en masse i hele vesten, lige fra antifa, BLM, BAMN til feminister og LGBTQWERTY+. De ejer også en ganske stor del af infrastrukturen i vesten (statens seruminstitut for eksempel). Begge dele giver politisk indflydelse, og dermed indflydelse på lovgivning. Og uddannelse.

 26. Af rune jensen

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 8. MAJ 2017 10:43

  “Hvornår gik vi i stå?”

  Du har iøvrigt langt fra set det værste endnu. Kun begyndelsen. Næste step er intersectional feminism, som har været hot længe i USA, men nu begynder at sprede sig til DK via sociale medier.

  Bered dig på at undskylde overfor alle, ikke bare at du er hvid, men også mand, og dermed både slaveeejer og patriarkalsk understrykker. Og hvis du er hetero seksuel, så kan du godt begynde at planlægge selvmordet, for hetero seksualitet er “offensive” overfor en undertrykt gruppe, og DU er undertrykkeren.. Du vil også kunne komme i fængsel, hvis du kommer til at kalde en trans ved det “forkerte” køn, eller ikke anerkender de mere end 76 forskellige “køn”, som “feminist science” indtil videre har drømt op.

  Intersectional feminism eller fourth wave feminism, er fascisme, racehad og etnisk udryddelse 101. Modsat nazismen, hvor “renheden” galdt den ariske race og udryddeklse af jøder, så er det denne gang den hvide race, det handler om at udrydde. Og det er igen, ligesom med nazismen, venstrefløjen, som har sat det i gang og udfører det.

 27. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Sådan er det, når “Folket” af overbevisning er idioter.
  http://www.youtube.com/watch?v=aM3ElTvF52I

 28. Af rune jensen

  -

  “Damn it, Hajaar, you had ONE job!”

  KEK!

  De danske Antifaer kan iøvrigt også det dér.
  De har ikke specielt højere IQ på venstrefløjen end i ISIS:
  https://www.youtube.com/watch?v=osqx2MyfdnQ

  (Jager en mand med en kalot på hovedet ned ad gaden, mens de råber “NAZI SVIN” efter ham…)

  Det er endnu ikke fuldt videnskabeligt bevist, men… ISIS og folk på venstrefløjen lader til at lide af negativ IQ. Hvad man derimod har fundet med sikkerhed (og som er en stor nyhed), er de første beviste eksempler på “absolute nothingness” i hoderne på dem. Der hvor hjernerne skulle have været.

 29. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: En ting er, at jeg er så temmelig overbevist om, at russerne i Latakya blev smadret (eller rettere: Deres materiel) under det angreb på Assad. Det anser jeg for en kendsgerning som Putin i sin ydmygelse er nødt til at æde. USA er så ikke specielt opsat på at ydmyge Putin yderligere, fordi det tjener ikke noget formål.

  Det jeg efterhånden får mistanke om er: Det var ikke bare almindelige jagerfly, der gik til ved Latakya. Det var stategiske bombere som Blackjack og Backfire! Det gætter jeg på ud fra den måde russerne efterfølgende har fløjet! Et par Blackjack mod Alaska – som skiderikken der humper fra bokseringen, mens han mellem resterne af tandsættet hvæser gennem smertens tårer: “Det gjorde slet ikke ondt!”

  Se det er så mere alvorligt end jeg først antog.
  En Tomahawk koster ca. 1/10 af hvad en F-16 gør (og det er et meget billigt fly ifht. kapacitet og kvalitet). Derfor vil man uden videre kunne acceptere, at der går et par Tomahawk på hvert af Assads fly.
  Det tror jeg så bare ikke er tilfældet! Selv da Tomahawk var helt ny, var træfnings-procenten oppe på 90%.
  Men nu taler vi strategiske bombere, som er noget ganske andet – omkostningsmæssigt.

  Man kan bruge tomvægten som en grov, umiddelbar tilnærmelse af omkostningerne.
  Ud fra dette, så koster en strategisk bomber ca. 10 gange mere end et jagerfly.
  Ikke nok med, at Blackjack er 20-30% tungere end en B-1B, der er også langt færre af dem.

  For hver Blackjack, der bliver fjernet, så mister Rusland 10% af sin flåde af strategiske bombefly. Om det er Blackjack eller Backfire, der er gået til i Syrien – aner det ikke; men uanset hvilken, der et tale om, så koster en Tomahawk 1% (størrelsesorden) af hvad en strategisk bomber koster.
  Det er tab, som Putin ikke kan erstatte!

  Det vil også være i overensstemmelse med USA’s sikkerhedspolitiske målsætning, nemlig atomar afrustning. Om det er “retfærdigt”, at Rusland er en atommagt er jamren fra en flextumpe, der har ruineret sig selv ved naragtig spekulation – og komplet irrelevant.

  Man kan måle det i sprænghoveder eller leveringsmidler – men ligegyldigt hvad, så skal Rusland slet ikke have atomvåben. De skal tages fra Rusland som man tager knive fra ondsindede småbørn.

  Det ondsindede har ydermere nok givet alvorligt bagslag i form af Putins støtte til de højreekstreme bevægelser, der er karakteriseret af meget lav begavelse.
  Vi får se, at Trump ikke kommer igennem med noget som helst – og de kritiske sikkerhedspolitiske poster er blevet besat. De indenrigspolitiske forhold: Jeg tror ikke at republikanske kongresmedlemmer tør møde deres vælgere om 2 år med det program Trump har “twittet” ud over den nogenlunde sagesløse del af den svagest begavede befolkning.

  Mere eklatant: Valget i Frankrig har bestemt ikke gavnet Putin og Rusland! En ting er, at Le Pen blev smidt væk med en hånlatter af vælgerflertallet. En anden ting er, at Putin bestemt ikke går for at være en pålidelig samtalepartner for Macron. Det kan godt være Macron ikke “er blevet vred”; men han vil huske, hvordan Putin har blandet sig i det franske valg på samme måde som han blandede sig i det amerikanske.

  Man undlader at blande sig i andre landes valg, fordi uanset udfaldet, så vil det give bagslag. Vinder Putins kandidat, så vil vedkommende da ikke vise nogen form for taknemmelighed – hvilket Putin i sin selvovervurdering muligvis antager. Er det derimod modkandidaten, så kan man være sikker på, at have skabt sig endnu en fjende.

  Vi ser samme fænomen ved lokalvalget i Slesvig-Holsten, hvor CDU vandt overbevisende og formentlig nu går i regering med resterne af SPD – her har Sydslesvigsk Vælgerforening så været så kloge, at distancere sig fra den Rød/Grønne regering – og det kunne ikke gå hurtigt nok. At CDU så også har en valgplatform, der i særlig grad er i de dansksindedes interesse – og Danmarks – det er så noget andet. CDU har nemlig som topprioritet infrastrukturen – og infrastrukturen i Nordtyskland har naturligvis altid den allerstørste interesse i Danmark (hvis man ikke er totalt kommunistisk idiot).

  Det vil have en indflydelse i Danmark: Vi ser allerede nu, hvordan “toppen” i Dansk Folkeparti har fået lammelser i kæbetøjet – og dem, der fører sig frem er afgjort hentet fra de bagerste rækker på planteskolen.

  Der er ikke nogen tvivl om, at både EU og Nato er blevet styrket væsentligt den sidste måneds tid. Hvordan det kommer til at udmønte sig i aftaler og traktater er ikke til at overskue endnu; men det bliver på en måde, som hverken er efter de terroristiske kommunisters eller tåbelige folkedanseres model.

 30. Af rune jensen

  -

  AF J. HANSE N – 8. MAJ 2017 8:06

  Hvis du ikke tror på, hvad jeg siger om sammenhængen imellem venstrefløjen og shariah, så vil du måske tro på hvad en iransk flygtning til Canada siger om det at leve under shariah – og hvordan det altid begynder.

  https://www.youtube.com/watch?v=JZd0FueiLRI

  Han er ikke den eneste, som siger det, og da slet ikke i Canada, hvor nævnte M-103 ganske rigtigt risikerer at gøre ex muslimer til islamophober rent juridisk og SENDE DEM I FÆNGSEL FORDI DE ER IMOD HVAD DE FLYGTEDE FRA. Rent faktisk, så går hans vidnesbyrd igen i nærmest samtlige de vidneberetninger man kan finde. Jeg har en anden fra Egypten, som siger nøjagtigt det samme. Altid venstrefløjen og islam.

  Folk FLYGTER fra shariah. Så hvorfor vil du have det her? Det vil jeg fame gerne have et SVAR på!

 31. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Bare hun ikke havde brug for mikrofon.

  http://www.youtube.com/watch?v=SIxOl1EraXA

 32. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nu snakker USA og Nordkorea i dølgsmål i Norge.

  Det er russerne, der er blevet nervøse!

  Hvis det smælder i Nordkorea, så kunne der opstå “misforståelser”, der ryddede russernes luftbaser ved Vladivostok. Ganske som det, der officielt IKKE er sket i Syrien.

  Selvfølgelig har russerne fået smæk i Syrien af USA.

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, vi er ikke normalt uenige, men her er jeg det. Der er simpelthen for mange chancer for, at det bliver offentlig kendt. Netop i Latakia kan du ikke holde det skjult, hvilket et kig på et kort klart viser. Men jeg køber, at Putin fik en på trynen.

 34. Af Per Torbensen

  -

  Tja her i Moskva nyder vi verden største og smukkeste militær parade d.9 maj og klokkernes klang fra Kreml .

  https://www.youtube.com/watch?v=amVsRQQFdaA

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Vi er så enige om, at det er et spørgsmål om tid, hvor længe det kan holdes hemmeligt.

  Det væsentlige er, at det giver Rusland tid til at få justeret folderne i ansigtet – og få Putin til at køle ned (han har jo et iltert temperament og ondskabsfuld karakter). Lige nu drejer det sig om, at få bragt manipulationen af det amerikanske og det franske valg bragt på plads – det er den politiske dimension.
  Russerne har taget initiativ til fredsforhandlinger – formentlig i erkendelse af, at deres tilstedeværelse i Middelhavet fremover vil være ornamental – man vil ikke have russerne væk fra Latakya: De koster dem penge, hver dag.

  Det væsentlige er om strategiske bombefly er ramt: Dels er de afsindigt kostbare, dels kan de ikke erstattes: Det vil betyde, at budgetterne til de strategiske styrker vil blive mindre – og det har ellers været den hellige ko på finansloven.

  USA har gjort sig nogen umage for ikke at ydmyge Rusland alt for åbenlyst. Nogle af de politikere, der har udtalt sig, har udtrykt håbet om, at der ikke er sket russiske soldater noget – og har samtidig haft svært ved at undertrykke en fnisen.
  Nu er man så tilsyneladende gået med til at holde sin alt for udførlige kæft – indtil russerne kan få ryddet op i de groft brugte reservedele som styrken formentlig er reduceret til.

  Jeg så pressekonferencen med “Hjorten” og Mattis. Det er første gang jeg fra officielt hold har set anerkendt Danmarks centrale rolle i Nato, EU og Arktis – samtidig.
  Det centrale spørgsmål mellem USA og Danmark er IKKE penge: Det er spørgsmålet om at skaffe de kvalificerede folk. Her tale man altid om officerer – i Flyvevåbnet: Piloter; men problemet er nok snarere teknikerne, som der er 10 gange så mange af.
  Mattis besøg er har formentlig til formål at få “bagstopperne” på plads, hvis det skulle knalde i Korea, hvor Rusland kunne finde på at slå vildt omkring sig.

  Det jeg har set til de tyske forberedelser i Litauen er, at de bestemt ikke er så vidt fremskredne som i Estland. Indkvarteringsfaciliteterne er containere.

  Canadierne er nok endnu mere bagud. Der har i den amerikanske kongres været fremsat betragtninger om, at udskiftningen af de canadiske F/A-18 A/B (opdateret til F/A-18 C/D standard) med F/A-18 E/F SuperHornet er utilstrækkelig.
  For at passe ind i en overordnet planlægning er F-35 nødvendig – Hornet (super eller ej) har ganske enkelt ikke rækkevidden. F-35 er så også fra starten beregnet på en mere omfattende integration af signalmidler.

  Politisk er Putin fra at være den udfarende kommet på hælene. De styrker han har er blevet et stadigt tyndere lag marmelade på et alt for stort brød.
  Det er klart, at man ønsker en ordnet afvikling af Rusland – men hvis Rusland ikke makker ret, så skal de ikke have muligheden for at slå omkring sig.

 36. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “Torbensen”: Hmm… det mest imponerende ved den parade var, hvad der ikke var.

  Ret så få fly, af det jeg så. Men nok så meget, så kunne adskillige af kampvognene bevæge sig i adstadigt tempo – uden bjergningspanser.

  Det mere væsentlige var, at Xi overværede paraden. Det er én ting russerne vil undgå: At det kommer til slagudvekslinger mellem Rusland og Kina.

 37. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, fik lidt ny information om the missing missiles: Fra israelske kilder, der også har undret sig over forsvindingsnummeret. De hævder (ved det sandsynligvis), at det var Assads kemifabrikker, der blev smadrede. Ingen er interesseret i at fremhæve det, fordi det viser, at Assad snød os, da han udleverede sine lagre, men ikke destruerede sin produktionskapacitet . Det lyder faktisk plausibelt, og det forklarer også russernes tavshed. Ellers ville de nemlig have afsløret sig selv, at de havde tilladt det fortsatte produktion af de kemiske kampstoffer, eller værre, at de også var blevet snydt af Assad, for så ville de totalt have tabt ansigt..

 38. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det er også en mulighed med Assads kemifabrikker.

  Flyene? Det, der sker i øjeblikket er, at man nedslider Ruslands militær.
  Det kan være begge dele; men det kan også være, at israelerne har ret. Det vil i hvert fald forklare noget af Israels mangel på handling.

 39. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det er så endnu alvorligere!
  Hvis Assads kemifabrikker er blevet ramt selvom de officielt ikke eksisterer, så fortsætter det her igen og igen.

  At Putin har blandet sig i USA’s valg – javel – det er noget amerikanerne bliver sure over; men det sker altid i et demokrati, at udefra kommende kræfter søger at påvirke opinionen. Det har bare som regel meget lille effekt.
  Vi kunne også se det i Frankrig.
  Der har så været en situation, hvor personer som Hillary Cliton og Le Pen er så åbenlyst uegnede, at det hverken gør fra eller til. Vi har set det her hjemme, hvor Dansk Folkeparti vil i regering så slemt, at de kan smage det; men har fået at vide, at det kan ikke lade sig gøre – formentlig ville Tullemanden komme i fængsel for sin opførsel som bestyrelsesmedlem af nationalbanken.

  Det sidste lagde jeg tidligt mærke til for nogle år siden: Lars Løkke undgik nemlig med omhu at komme i bestyrelsen af Nationalbanken. Det ville nemlig tjene hans og en venstreregerings interesser, at Nationalbanken forblev uafhængig med en tåbelig opgave – nemlig at sikre kronen (som burde have været afskaffet for 30 år siden). Opgaven er så intetsigende, at man kan skubbe hvad som helst ind under den betegnelse.
  Årsagen til at opgaven er tåbelig er, at der er ganske enkelt ikke nok dansk statsgæld til, at der er nogen mening i valutaen.

  Enten skal man have en betydelig statsgæld eller også skal man have betydelige udenlandske investeringer – ellers er der ikke gæld nok. Gæld = penge.

  Mht. til valg og Syrien mm., så våger jeg over olieprisen, som har været forsøgt skubbet op. Det er lykkedes kortvarigt: Op til små 55 USD/brl.; men det betyder ikke noget, for der er næppe nogen reel volumen i handlen – lagrene er alt for store til det. Nu er den nede på bob-bob 45 USD/brl. Hvilket er en pris Rusland ikke kan leve med.

  Hvis udlægningen af den med kemifabrikken er den rigtige, så vil man formentlig køre på olieprisen. Det vil for alvor smadre Rusland. Samtidig er guldprisen ved at komme ned på 1200 USD/oz. Det betyder, at valutareserverne går ned for specielt Rusland, Kina og Nordkorea. Et samtidigt fald i oliepris og guldpris vil knække Rusland/Kina’s ynkelige forsøg på at skaffe et alternativ som reservevaluta.

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB, Ja, det fortsætter og fortsætter. Putin er ved at lære, hvor meget han kan stole på dem, lige som hans forfader Stalin, der blev snydt så det drev af iranerne. Uanset om man kan lide dem eller ej, har israelerne fat i det: Vi gogger alle Irans forsyninger til Hizbollah i Libanon. Desværre må vi ikke (endnu) bombe de iranske atominstallationer.

  Lige nu spekulerer Putin nok mest på, hvordan han får likvideret geden i Damaskus.

 41. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lemke
  Alternative fakta sprøjter fra dig i stadig større klumper, men du når aldrig Borghits højder. Han er suveræn. Jeg forstår godt din spænding, om hvor mange der hopper på limpinden, men er den eneste mulighed du og den anden har for at opnå et erstatningsliv? Er det ikke for pauvert?

 42. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Et af problemerne er, at Putin og kineserne ikke har forstået ret meget af økonomi og finansiering.

  Nu har Danmark også selv tørret Putin. Den 10 årige statsobligation ligger med et afkast på størrelse med den tyske – dvs. end ikke en inflationsdækning. Det er også derfor jeg tror, at andelen i valutareserven af amerikanske statsobligationer stiger. Nu er USD i nedgang. men ellers ligger den 10 årige i afkast på 2 1/3 %.

  Jeg griner altså af, at det bliver Putin, der finansierer vores oprustning.

  Nu skal vi bare have fyret nogle skolelærere, flyttet nogle statslige arbejdspladser væk fra København, så skal produktiviteten nok komme op og skatterne ned. Der bliver ikke lønforhøjelser; men priserne kommer ned, så vi får mere for pengene.

  Det, der er problemet er, at russerne er irrelevante økonomisk set. At der er handelssanktioner – det er jo noget, der er blevet mødt med et rungende: Og hvad så?

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  JVM, du aner jo ikke , hvad jeg og mine kilder ved. Så hold mund!

 44. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Jeg synes lige man skulle hæfte sig ved, at Tillerson og Lavrov mødes lige nu.

  Der er ikke så lidt, der tyder på, at USA vil forøge kul- og olieeksporten, når man nu kan købe så billigt ind hos Venezuela, Canada og Saudi-Arabien. Der er så også noget, der tyder på, at der så småt er ved at komme styr på Nordafrika, så man kan få den eksport op i et højere gear.

  Det er bare ikke realistisk med de høje oliepriser – og slet ikke til Kina. USA har da så sandelig ikke tænkt sig at lade russerne beholde den markedsandel. Kina kunne da ikke drømme om at betale russerne i andet end guld – og nu kommer der nok den nordkoreanske valutareserve på markedet (den er ret stor: 2000 tons?), så guldprisen falder.
  Det med at løfte sanktionerne for Putin og de russiske banker: Det kan man godt glemme alt om.

  Men, Lemche: Skolelæreren er præcis lige så tåbelig, ondsindet og stupid, som jeg husker fra min skoletid. Det er det klassiske skolelærer idioti, som jeg oplevede med sanglæreren, der hamrede indædt i klaveret. For at blive hørt, så er det væsentlige, at man ikke spiller falsk. Det at spille falsk laver kun støj – og det laver skolelærere MEGET af – og sådan en mishandling udsætter man børn for: Nogle af dem kunne jo have talent.

 45. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 10. MAJ 2017 18:20
  “JVM, du aner jo ikke , hvad jeg og mine kilder ved. Så hold mund!”

  Det er jo statshemligheder og det som er værre, som Lem che og Borgsmit betror os.
  Vi ved, at de gør det i tillid til, at vi ikke går videre med disse fortrolige oplysninger.
  Men mange mennesker løber med sladder i dagens Danmark.
  Så Lem che og Borgsmit burde udveksle disse hemmeligheder under dynen i dobbeltsengen.

 46. Af Thomas Borgsmidt

  -

  “J. Hansen”: Selvom noget er væsentligt, så er det ikke nødvendigvis hemmeligt. Det vil jo altid forblive uerkendet og ligegyldigt for Dig!

  Du er jo skolelærer og derfor ondartet, meget dum og grænseløst selvovervurderende.

  Jeg undervurderer Dig skam ikke! Det er nemlig – endog teoretisk – umuligt.

  Skolelærer!

 47. Af J. Hans en

  -

  AF THOMAS BORGSM IDT – 10. MAJ 2017 19:34

  Borgshit.
  Lemc he og dig kunne med fordel slippe de fleste af jeres ildelugtende halve og hele vinde, når I er sammen privat.
  Og forskåne vi andre.

 48. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jamen, TB, det kan være, at det er en statshemmelighed i Putistan! Men så er Hansen jo ikke bare skolelærer; han er også en putlik. Det kan jo blive småt for enhver.

 49. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 10. MAJ 2017 19:46

  En win-win situation for Borgshit og Lem che.
  fessoren er gået i barndom.
  Den slags går sig også bedst i soveværelset.

 50. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS PETER LEMC HE – 10. MAJ 2017 19:46

  En win-win situation for Borgshit og Lem che.
  fessoren er gået i barndom.
  Den slags gør sig også bedst i soveværelset.

Kommentarer er lukket.