Klar tale om forsvar og sikkerhed

Af Uffe Ellemann 269

En nordisk forsvarsminister var på besøg i Washington i den forgangne uge. Her holdt han en tale, hvor et par budskaber er værd at bemærke:

”Den europæiske sikkerhedsorden er ikke længere på plads, som vi kendte den, på grund af Ruslands aggressive opførsel.”

Han betegnede Ruslands fortsatte besættelsen af store områder i Georgien, annekteringen af Krim og krigen i Østukraine som ”stridende imod international ret og uacceptabel”.

”Rusland bruger systematisk disinformation og udbredelse af løgnehistorier. USA og Europa må blive dygtigere og mere effektive til at modarbejde dette.”

”Vi er sammen med USA forpligtet af den internationale orden, som den blev grundlagt efter Anden Verdenskrig. Vi støtter os til internationale institutioner som FN, EU og NATO.”

”Rusland og Kina stræber efter at blive dominerende magter med interessesfærer. Det er bekymrende. Rusland har handlet i strid med Helsinki Slutakten fra 1975 og savner respekt for andre nationers ret til at bestemme deres egen skæbne.”

”Vi er ikke naive og har heller ikke set bort fra Ruslands opførsel i Europa”.

”En stærk forbindelse mellem USA og Europa er vigtig for stabiliteten i NATO og Europa. Og det er kun sammen med USA, at europæiske lande kan skabe en balance i forhold til Rusland.”

”Vi må huske på, at strategien bag russisk aggression, kinesisk selvhævdelse og Daesh’s brug af terror går ud på at splitte os, og gøre os svagere og få os til at tøve med at handle.”

Forsvarsministeren kom fra Sverige. Det var socialdemokraten Peter Hultqvist.

Og han sluttede sin tale med at erklære: ”Sverige hilser USA’s og NATO’s beslutning om at styrke sikkerheden hos deres østlige allierede velkommen. Det europæiske sikkerhedsinitiativ og tilstedeværelsen af NATO-styrker i de baltiske lande og Polen er afgørende for sikkerheden i Østersøregionen”.

Tænk engang, at jeg skulle begejstres over en sikkerhedspolitisk tale fra en svensk socialdemokrat… Men Sverige er ved at styrke sit forsvar, blandt andet ved at genindføre værnepligten. Finland er også i gang med en gennemgribende oprustning. Verden har sandelig bevæget sig.

Dog ikke i Danmark, hvor det endnu er blevet ved snakken. Vi er stadig DET ENESTE LAND i Østersøregionen, som ikke er i fuld gang med at styrke forsvaret.

269 kommentarer RSS

 1. Af Rune Jensen

  -

  Lemche og Thomas
  Jeg vil meget gerne med til Thailand hvis der er plads til en med de rigtige mål ;-)
  Kan sluge uden brok og tager den hårdt. Jeg blev medlem af Thai ladyboy club sidste gang.
  Har gode forbindelser både til de lokale myndigheder og hvem man skal tale med, hvis noget går galt. You Now

 2. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 8:45

  Socialdemokratisk doktrin: Røveri fra borgerne
  —————————————————

  Hver måned går staten ind i mit hjem, sætter en pistol for min pande og frarøver mig halvdelen af de penge jeg har tjent.

  De penge bruges til socialdemokratiske projekter, som for eksempel at få flere “flygtninge” hertil, som kan brødfødes for mine penge, imens de begår læssevis af kriminalitet.

  De “flygtninge” er socialdemokratiets faste vælgere, naturligvis, og det ved socialdemokraterne godt. Og det er derfor, pæd.ofile socialdemokrater elsker merkel. Flere muslimer, betyder flere vælgere til S.

  Røveri fra ærlige borgere er grunddefinitionen på socialisme, hvoraf alt andet udspringer, for eksemepl censur og diktatur.

 3. Af rune jensen

  -

  Socialdemokratisk doktrin: Ekstrem vold og jødehad
  ——————————————————————-

  Antifa, socialdemokraternes militante del, er jødehadere af rang og ekstremt voldelige, men det er fuldt ud acceptabelt for socialdemokrater, for de elsker ekstrem vold.

  Langt de fleste medlemmer af antifa er unge mennesker uden livserfaring og uden job, som får alt betalt af mor og far og er blevet indoktrineret i den socialdemokratiske lære i skolen af kommunistiske lærere. Resten af medlemmerne er almindelige socialdemokratiske og muslimske medløbere, som bare godt kan lide vold.

  Antifa får statsstøtte, pr dekret fra socialdemokraterne.

 4. Af rune jensen

  -

  Socialdemokratisk doktrin: Ekstrem vold og jødehad
  ——————————————————————-

  Antifa, socialdemokraternes militante del, er jødehadere af rang og ekstremt voldelige, men det er fuldt ud acceptabelt for socialdemokrater, for de elsker ekstrem vold.

  Langt de fleste medlemmer af antifa er unge mennesker uden livserfaring og uden job, som får alt betalt af mor og far og er blevet indoktrineret i den socialdemokratiske lære i skolen af kommunistiske lærere. Resten af medlemmerne er almindelige socialdemokratiske og muslimske medløbere, som bare godt kan lide vold.

  Antifa får statsstøtte, pr dekret fra socialdemokraterne.

 5. Af rune jensen

  -

  Socialdemokratisk doktrin: Ekstrem vold og jø.dehad
  ——————————————————————-

  Anti.fa, socialdemokraternes militante del, er jø.dehadere af rang og ekstremt voldelige, men det er fuldt ud acceptabelt for socialdemokrater, for de elsker ekstrem vold.

  Langt de fleste medlemmer af anti.fa er unge mennesker uden livserfaring og uden job, som får alt betalt af mor og far og er blevet indoktrineret i den socialdemokratiske lære i skolen af kommunistiske lærere. Resten af medlemmerne er almindelige socialdemokratiske og mus.limske medløbere, som bare godt kan lide vold og vandalisme og at smadre privat ejendom.

  Anti.fa får statsstøtte, pr dekret fra socialdemokraterne.

 6. Af rune jensen

  -

  Socialdemokratisk doktrin: Censur
  ——————————————–

  Socialdemokraterne vil ikke have fjernet blasfemiparagraffen, fordi, hvis man gør det, så bliver det lovligt at kritisere den p æ d o f i l e dødskult islam.

  At socialdemokraterne forsvarer censur er ikke noget nyt, ejheller, at de beskytter islam fra kritik. Det er trods alt deres faste vælgere muslimerne, de giver særlige rettigheder over danskerne, og faste vælgere er hvad det handler om for socialdemokrater, intet som helst andet.

 7. Af Lisbeth Sørensen

  -

  KO,

  Socialdemokrater er skam ikke islamister ,men mennesker der er noget bedre end R, V, K, DF og LA “mennesker”! :)

  Mvh liden Tue

 8. Af Lisbeth Sørensen

  -

  KO,

  Socialdemokrater er skam ikke islamister ,men mennesker der er noget bedre end R, V, K, DF og LA “mennesker”! :) …

  Mvh liden Tue

 9. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Rune er blogger kim Olsen.. samme sprog mv.. “Perler for svin” er psyKO ’s ynglingsudtryk..

 10. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 12:02

  Modsat socialdemokrater, så skriver jeg under eget navn, for jeg kan bakke op hvad jeg skriver, med beviser modsat hvad socialdemokrater kan.

  Den socaildemokratiske doktrin omkring pæd.ofili er interessant, fordi den 100% er i tråd med islam, som jo har en pæd.ofil grundlægger, som jo voldtog Aisha, da hun var kun 9 år.

  socialdemokrater har forsvaret sex med børn siden i hvert fald sidst i 60erne.
  Google dette: pedophilia how the left took things too far

  Hvis du kan læse det uden at brække dig af skam.

  Vi ser resultatet af socialdomekraternes syn på sex med børn i deres nylige angreb på Inger Støjberg, som ville fjerne beviseligt pæd.ofile muslimer fra børn – sådan som enhver ærlig dansker ville.

  Med vrede stemmen fik Støjberg tørt på, og med samme vrede forsvarede socialdemokraterne de “stakkels”mus.limer (vælgerbasen for S), fordi det var jo bare mænd som ville have sex med børn, ligesom muhammad havde. Det må inger altså også kunne forstå.

  Vi skal være tolerante imod mus.limerne (vælgerbasen for S), fordi det er så synd for dem, de ikke kan voldtage børn. Slemme Inger! Racist! Hvorfor kan du ikke bare se den anden vej, mens de voldtager børn, som enhver god socialdemokrat ville gøre?? Næh, du… Når VI socialdemokrater kommer til magten, SÅ skal pæd.ofili lovliggøres! IKKE MERE RACISME!

 11. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Du er bloggeren ko..

  Du projicere igen egen pædofil tilbøjelighed.som du har gjort i årevis i aviserne..

 12. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Det er mærkeligt det, der er sket. Ikke uventet eller uvæsentligt; men besynderligt.

  Marinehjemmeværnet har vel egentlig udviklet sig til den kystvagt, vi aldrig har haft. Formentlig fordi, hvis man for alvor banker imod noget, så er man sgu landfast. Større skibe vil i reglen ikke synke; men stille sig stille og roligt på bunden.
  Der er lidt politiopgave med jetski, hvor terrorister kan komme over Øresund; men….
  Ellers er det kystvagtsopgaver.
  Sagen er jo, at de egentlige problemer skal fanges langt før, de kommer til broerne. Der være sig egentlige fjender eller mere eller mindre farlige “fumlesejlere”.
  Der har vi et problem med Københavnerkonventionen, fordi vi kan aldrig indføre lodstvang.

  Det er så med de baltiske flåder, at de er egentlig kystvagter – og al respekt for det.
  Pointen er: Det er det Danske Søværn, der i realiteten ejer HELE Østersøen.

  Hærhjemmeværnet er udviklet til at kunne afgive enheder i operativ ledelse til hæren: En kampenhed har brug for en bevogtning, når den ligger i hvil. Det behøver sjældent at være det store. Det er vel som bevogtningen dengang fyrværkerifabrikken futtede af.

  For mig at se, så er det mest spændende, hvad der sker med Flyverhjemmeværnet. Det har i 40 år været en lejlighedsvis tanke, at det burde kunne udnyttes bedre – efter at lavflyvningstruslen reelt er ophørt – om ikke andet, så fordi missilerne er flyttet ud på fregatterne.
  Ressourcen er de lettere transportfly, som der er masser af ude i ørkenen. De har deres begrænsninger bla. med hensyn til vejrliget; men til gengæld koster de ikke noget – og så kan man komme uden om flaskehalse omkring de større flyvestationer, der er særdeles kostbare i vedligehold. Nu får vi se.

  De frivillige korps nedlagt op mod 2. verdenskrig? Såhhh…. der ligger luftmeldere i Ryvangen.

 13. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 12:29

  Jeg er først indenfor det sidste års tid blevet gjort opmærksom på, hvor meget venstrefløjens doktrin om pæd.ofili ligner islams. Indtil da, har jeg haft fokus på andre dele af islam.

  Det var sådan set i forbindelse med research på muhammad selv, jeg faldt over de beskyldninger imod venstrefløjen og begyndte at undersøge det.

  Og det er helt klart, pæd.ofili er bare ét punkt, hvor socialdemokrater og muslimer er helt på bølgelængde med hinanden. Ikke med de samme begrundelser, det kan vi godt blive enige om, men resultatet er 100% det samme, accept af og legalisering af pæd.ofili.

  Det er jo ikke kun det dokument, jeg henviser til, som bare er ét eksempel. Det er en klar doktrin for venstrefløjen at pæd.ofili er “frigørende” for barnet. Det er “progressivt”, for nu at bruge venstrefløjsretorik.

  Derfor vil du også se, HVIS socialdemokraterne kommer til magten, at pæd.ofili bliver gjort legalt. Starter lokalt med asylcentrene, så bliver det senere en lov på landsplan. Fordi som altid, mus.limerne er trods alt socialdemokratiets faste vælgerbase. De har simpelthen ikke råd til at lade dette slippe i S.

  Og så ER der selvfølgelig også det, at socialdemokratiet i forvejen, qua deres doktrin, er klart tilhængere af pæd.ofili. Det er som at slå to fluer med ét smæk for socialdemokraterne at følge deres vælgerbase her.

 14. Af Lisbeth Sørensen

  -

  fuldstændig ligegyldig diskussion når Russerne har 10.000 atomvåben og EU kun de Franske. Ved en krig laver Frankrig nok en aftale med russerne som gør amerikanerne i Nato, og deler derefter rovet EU.

  “Jeg er først indenfor det sidste års tid blevet gjort opmærksom på, hvor meget venstrefløjens doktrin om pæd.ofili ligner islams.” PsyKO

  Uden tvivl fordi dette mest foregår i din udkantskommune som i brøndrrslev-tøndrr mv. V-df kommuner..

  Projicere igen. Sagt i en skolegård..

 15. Af Niels Peter Lemche

  -

  TB: Luftmeldere, og hvordan var de forberedt på kamp? Var de overhovedet bevæbnet? Nåede de at sige et kvæk den 9 APR?

 16. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 13:36

  “Uden tvivl fordi dette mest foregår i din udkantskommune som i brøndrrslev-tøndrr mv. V-df kommuner..

  Projicere igen. Sagt i en skolegård..”

  Nu er Mathias Tasfeye jo ikke hverken V eller DF, men socialdemokrat. I folketinget for S. Så han har mere magt end en eller anden udkantsborgmester. I hvert fald har han bedre adgang til medierne, og er mere ansigtet udadtil og den, som er med til at sætte linjen for S, end en udkantsborgmester.

  Og den, som har forsøgt at afværge pædofili er Inger Støjberg, som ikke er socialdemokrat, men fra V. Hun er, det vil jeg godt indrømme, så også den eneste i V, som IKKE er socialdemokrat. Resten af V er gennemkorrupte kommunister og muhammadkne.ppende landsforæddere fuldstændigt som i S.

  Så… tesfaye fra S vil have en rigsretssag på støjberg fordi støjberg ikke ville lade pæd.ofile have sex med børn.

  På den måde, så følger tesfaye fint partiets doktriner, og sender vigtige signaler til mus.limerne (S vælgerbasen), at i Danmark, der tolererer “vi” (S) gerne voldtægt af børn, sålænge voldtægtsmanden bare er mus.lim.

 17. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 13:36

  Jeg forstår så godt, hvis du har svært ved at skelne imellem S og V. De deler samme fuldstændigt totale mangel på moral og samme yderst positive syn på shariah, censur og diktatur i DK. Det er to socialdemokratier, som slås om de samme vælgere.

  Bare at læse UEJs blogposts er som at læse socialdemokratiets partiprogram fra ende til anden. Samme stærkt uærlige propaganda og totalløgne helt i ånden fra goebbels begge steder, samme extreme brug af taqqya fra begge.

 18. Af rune jensen

  -

  AF LISBETH SØRENSEN – 28. MAJ 2017 13:36

  Af samme grund forstår jeg simpelthen ikke hvad støjberg laver i det parti.

  Hun burde springe til Nye Borgerlige, som rent faktisk er hvad det betegner sig som, nemlig borgerligt.

  Der er ingen fremtid i V for nogensomhelst borgerlige. Det er islamistiske marxistiske socialdemokrater, korrupte indtil benet og med dybe ønsker om at ændre Danmark for altid, så vi får shariah diktatur. Fuldstændigt på linje med hvad S vil.

  Det er jo det modsatte, som støjberg står for. Jeg kan slet ikke se, hvad hun laver i et gennemkorrupt islamistisk marxistisk parti som venstre.

  Man kan kun håbe, hun selv indser det før eller siden, og springer til et rigtigt borgerligt parti i stedet.

 19. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Luftmelderne var ubevæbnede og blev ikke alarmeret. Man havde ikke nogen forholdsordre dengang.
  Senere blev det et helvedes hyr for modstandsbevægelsen at skaffe sig våben.

  Det blev også bekæmpet af hæren, der ville have de maskinpistoler til at nedkæmpe kommunisterne. At man ikke kunne stole på kommunister – det var man i modstandsbevægelsen klar over; men den mistro til hærens vilje til at slås for Danmark, den er en rigtig hjemmeværnsmand aldrig kommet af med.

  Aldrig igen en 9. april, hvor hæren går over til fjenden!
  At kommunister og nazister etc. er forrædere og totalitære og i princippet det helt samme, det skal man være en stor idiot for ikke at se.

  Efterfølgende er jeg kommet på den tanke, at årsagen til, at man indkaldte hjemmeværnsfolk som værnepligtige og placerede gamle modstandsfolk, hvor man gjorde: Det var og er for at holde øje med hæren. Dubiøse officerer har det med at blive fjernet – diskret.

  Problemet med de gamle distriktsledere fra modstandbevægelsen var, at deres militære færdigheder sjældent var de bedste; men når man har været i koncentrationslejr, så ved man noget om holdninger.

Kommentarer er lukket.